Új hozzászólás Aktív témák
-
HDR renderin
senior tag
másfél napja nem BF2-tem!!
lehethogy fölnizők ögy kicit!Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!
-
maskimx
senior tag
válasz HDR renderin #10503 üzenetére
Tényleg egy idióta vagy, Odynékkal nincs semmi gond, jó arcok, elég sokat játszom velük én is. Odyn az egyik legjobb lövész a hindben, egyszer jönnél poézni, úgy elkennénk a kis szádat, hogy na
www.tacticalgamer.com
-
MohaMárk
aktív tag
válasz HDR renderin #10510 üzenetére
Én meg szarok ez égészre.xd
Over el nyaljuk egy mást? meg hát 2szeris. nem nagy szám.
Lényeg az odynt nem kéne baztatni pont neked mert tőled ezerszer jobban betatrja a szabályokat(hozzám képest 100 000 ezerszer)
igaz engem már sokszor próbált kampleni kevés sikerrel egyszer omanon lelőttem tankal
De lényeg haggyuk őket csak dicsérni lehet őket.nem ők rontják a magyarok hirnevét fair playbe progamingbe átlagok
Maski szintén betartja a szabályokat nem kell kockázni főleg azért mert ő nehezebb fokozaton játszik -
Racecam
nagyúr
Emberek!!!
A topicot kitakarítottam. Ez nem közösségi topic, hanem egy játék topicja, úgyhogy jó lenne, ha a továbbiakban arról folyna a társalgás. A következő alkalommal, ha tele lesz offolva, bezárom.
u.i.: Azt csak zárójelben jegyezném meg, hogy az undorító beszédet, a személyeskedést és flame-et, kivételesen nem díjazom külön, az érintettek nagy örömére, de legközelebb nem leszek ennyire elnéző!!
[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Dzsozi0öt
tag
Na ezt aztán szépen megkaptuk srácok! És Zsuzsa!
Ha citromot kaptál, kérj hozzá tequillát, vagy gin tonicot.....vagy inkább egy gint, akitől aztán kivánhatsz hármat!
-
GameOver
aktív tag
válasz MohaMárk #10485 üzenetére
Hétvégén tudjunk játszani, az a lényeg! Ha meg éppen nem érnél rá, addig is szólózok/gunnerkedem, úgyis néha TV-zhetnékem támad. Csak ezt a seatswitching-es marhaságot felejtenék el a szerencsétlen adminok, meg az sem ártana, ha 0,00001%-nál több értelmes pilóta lenne. Hihetetlen, hogy 3 év elteltével még mindig az a helyzet, hogy ha beszállsz valaki mellé a helibe, annak több mint valószínű, hogy halvány lila fogalma sem lesz arról, hogy mit is kellene csinálnia egy pilótának. Tiszta vicc, amikor ezek ölik egymást a heliért...
-
edipqe
senior tag
válasz Racecam #10520 üzenetére
a személyes dolgokat legközelebb mindenki tegye OFF-ba, vagy inkább nevezzük át a topicot?
mondjuk erre: Battlefield 2 baráti kör?
akkor arról lehetne beszélni amiről akarunk muhahahahaahahahahahaha
nagy levegő
haaaaaaaaaaaaaaaaaa
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
-
edipqe
senior tag
válasz Bubsy8hun #10518 üzenetére
jah. nyugi engem is dobtak ki már ezért
jah emberek a novi acountom neve :
csecsszopoI aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
-
Pedro78
senior tag
-
MohaMárk
aktív tag
válasz edipqe #10523 üzenetére
http://prohardver.hu/tema/battlefield_2_barati_kor/friss.html
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
edipqe
senior tag
-
Bubsy8hun
tag
Kedves Racecam!Lenne hozzád egy kérdésem.A régi felhasználónevemmel nem tudok fellépni,mert kitöröltem az emailt amiben a jelszó volt.Rámegyek az elfelejtett jelszóra és azt írja nincs ilyen nevü felhasználó.Be akartam megint regisztrálni a Bubsy8 néven,erre pedig létezik már ez a felh. név.Nem tudnád kitörölni a Bubsy8 nevü felhasználónevet,utána pedig újra regisztrálok?
Senki sem lehet tökéletes... Belőlem is hiányzik a hiba.
-
gabipaci
őstag
válasz Bubsy8hun #10531 üzenetére
Gratulálok Bubsy, ettől nagyobb off-ot nem is tudtál volna írni...
Jó hogy most hívták fel az Emberek!!! figyelmét, pont erre...Keszegduda: Mi van veled? El vagy veszve, vagy megint lehidalt a neted?
De Zsú írogat, úgyhogy el vagy veszve!
Kerülj elő!
Estére jobbhíján class?Logitech hardware tester
-
gabipaci
őstag
válasz HDR renderin #10534 üzenetére
Nem értem a kérdést.
BaseRape-re gondolsz?
Úgy érted hogy van, hogy jelen van a szerveren, vagy úgy hogy engedélyezve van?
Engedélyezve szerintem nincs.
Vagy nem értem mire gondolsz.Logitech hardware tester
-
gabipaci
őstag
válasz keszegduda #10537 üzenetére
Én mondam már fonáknak, hogy még fizetnék is érte, de aztán abbamaradt a dolog.
Szerintem szóltak volna...
Amúgy én örülnék neki, mert végre én is csinálnék egy videót, csak akkor ts-en beszélnénk, és a hangot is hozzá raknám
Kicsit "közvetlenebb" lenne, mint amik futnak.Logitech hardware tester
-
maskimx
senior tag
válasz keszegduda #10540 üzenetére
Á, ő ott is pro lenne, mindenki más a láma, meg szarok a fegyverek, meg csíter mindenki.
Emlékszem, nemrég feljött predator poézni, fél óra alatt annyi csítert talált egy szerveren, mint én egy év alatt bf2-ben. Tuti módszere van a kiszűrésükre, aki őt kinyírja, az csal
Szóval nem is baj, hogy maradnak bfnél, a poe más szint, ott nem elég a basecamp, gondolkozni és csapatban együttműködni is tudni kell.
Szóval jöhetnél is este játszani ha ráérsz, én megyek most kicsit classra nosztalgiázni, aztán poewww.tacticalgamer.com
-
HDR renderin
senior tag
válasz gabipaci #10535 üzenetére
nem baserape,hanem a battlerecorder-t mondom!
mert múltkor belenéztem a battlerecorderek közé és láttam hogy Multiplay.co.uk :: CLASS HUN AIR csak nem tudtam letölteniJay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!
-
keszegduda
őstag
válasz maskimx #10542 üzenetére
Régen én is mindig mondtam magamban hogy megint egy cheater, de kinőttem belőle réges régen. Én már nem szívózok ilyesmin hogy szar lesz a K/D-m vagy lelőnek egy csomószór, max elsuhintok egy lightos dumát aztán kész is van.
De azt nem szeretem ha kempelnek akár bázison akár spawnkemp egy zászlónál...
POE-ben asszem ha lelősz valakit a bázison akkor büntet valamilyen módon nem?
Na mindegy az a lényeg hogy ma kettős bevetés, class&poe. -
maskimx
senior tag
válasz MohaMárk #10543 üzenetére
Szeró nincs, de kb a pályák 1/3-a inf. Másik harmad tankos, harmadik repcsis, nagyon jól el van osztva. És az inf pályákon általában csak inf van, maximum kiskocsi, nincs a karkandos gyalogosrape tankkal. Meg itt egy embert ha egyszer fejbelősz, az tuti meghal. Testre 3-5 lövés elég, el lehet felejteni az egy tár=egy kill baromságokat
Továbbá csak a specopsnak van gránátja, így tényleg a kézifegyveres harcra helyeződik a hangsúly. Itt is megy a medicwhoring, egy full medic squad nagyon tud aratni, ha együttműködnek.
A legfontosabb különbség a bf2-höz képest az, hogy egy embernek sosincs esélye a csapatmunka ellen, akármilyen jó is. Szal ts, vagy voip kötelező.keszegduda: ha bemész egy uncapra, elkezdesz sebződni és kb 10 másodpercen belül meghalsz. Baserape az ismeretlen fogalom. Spanwcamp persze van, csak sokkal több a spawnpont a zászlók körül, így könyebb túlélni. Meg a legtöbb pályán van uncapje mindkét csapatnak, így az olyan szituk, mint pl dragonon régen a vista pointra beszorult teljes kínai csapat kempelése, nagyon ritkák.
[ Szerkesztve ]
www.tacticalgamer.com
-
Pedro78
senior tag
válasz keszegduda #10546 üzenetére
[Olesko Keep] [Fallen] eleg durva infantry mapok, persze nem csak ez a ketto van...[link]
egy kis [anti-air]
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
GameOver
aktív tag
válasz Pedro78 #10549 üzenetére
Ez mind szép és jó, de a BF a járművektől BF, gyalogosok csak azért vannak benne, hogy a járművekkel legyen kit kempelni - egy echte vehiclewhore véleményét hallottátok.
Ha már infantry, akkor Rainbow Six: Raven Shield, ettől jobb infantrys játék a Földön nincs!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest