-
PROHARDVER!
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz Olympos #18750 üzenetére
Hát pedig van
Mert nekem nem egyszer volt már ilyen 53:0 a végén, és nem csalok csak a pálya kezdéskor sikerült járművet szereznem, Artillery Truck és rá légvédelmi ágyú, csak úgy hullottak a repülőkÉs én csak átlagos játékos vagyok
Nagyon nem örülnék ha ilyen miatt kapnék banánt
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Olympos
aktív tag
válasz guftabi96 #18744 üzenetére
most figyelem, hogy tök jók ezek az E3-as xeon procik. tuti nem az a gond a játéknál, ha bajod lenne valmivel.
semmivel nem rosszabb, mint egy i7 1150-es proci; sőt, utasítás készletben többet is tud!kár, hogy az ára nincs lentebb, mert akkor nem erőltetném ezt az IGP vonalat.
még nem dolgozik össze az IGP a GPU-val, hiába "ebben van a jövő"; addig semmi értelme.
arra a pár napra / hétre, amíg vga-t cserélsz meg ki lehet bírni pc nélkül is; ezért IGP-es proci felesleges. -
Olympos
aktív tag
de nem kaptál. ...és ez a lényeg.
sose jó semmi: a punkbuster miatt ódákat nyafogtak a júzerek, hogy "esküsz nem csatlam, a felvevő progit hitte a punbusterA/B.exe csaló programnak és riprtolt engem".
...persze.most meg az a baj, hogy ezt kikapcsolták és helyette a végeredményt figyelik.
de akkor csak jól működik, ha Te nem csalsz és 53:0 eredményre sem kaptál bant, nemde?
ezek szerint jól működik a számítási algoritmus és a fejlődésedben benne van simán egy 53:0.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Olympos #18750 üzenetére
Remekül összefoglaltad miért nem fogják a csitereket megfogni.
Ha már mindképpen banlolni akarnak csalókat csinálnák inkább ésszel, de az nem sok jutott a kedves fejlesztőknek.
Nézzek meg egyes fegyverek pontosságot amit már ugye nem lehet. Vicc az egész. Ez csak egy szar reklám fogás, de nem fognak senkit bannolni[ Szerkesztve ]
-
Carlos Padre
veterán
Ez az új custom game nagyon jó, nincs tank , nincs repcsi , nincs csipa , csak puska mindenkinek! Alakul ez DICE
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Lendova
őstag
A FairFight figyeli az accuracy-t is. Mellesleg aimbot-tal is lőhetsz mellé, amennyire te szeretnéd.
Amúgy nem csak a végeredmény számít, real-time is figyel sokmindent.
All fiat goes to zero.
-
TTomax
félisten
válasz Carlos Padre #18755 üzenetére
Nincs csipa a francokat nincs...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Borzalmas a domination.....
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
voodoo98
addikt
Jármű skin fanoknak: összes jármű skin videó
Érdekes, hogy a desert gold a heavy tank-nál nincs ott. Dazzle Bronze pedig a light tank-nál nincs ott.ui.: lehet, hogy volt már, akkor bocs!
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
bul07
nagyúr
válasz Dtomka #18734 üzenetére
Szerver keresőbe rá kell keresni a armored kill szerverekre , nem sok van
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
voodoo98
addikt
válasz voodoo98 #18760 üzenetére
Itt a teljes jármű skin lista: ALL LEGENDARY VEHICLE SKINS - Battlefield 1
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
Laraxior
titán
Ugy latom igencsak kifizetődő a tankozas...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
őstag
Na összeállt az új konfigom, i5-2500k nyugdíjba ment, este kiváncsi leszek mit mond a BF1 most a játékmenetre, lesz-e akadás mert ha igen tökönszúrom magam....
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
őstag
válasz Zso Ro #18766 üzenetére
Köszönöm! A megjelenítő év közepe-vége fele lesz cserélve, tervben van .
(#18765) BaLee
Szerintem kevés volt a 1070-nek az i5-2500k és ezért szaggatott, vagy a lap...
Ha ezen az új konfigon is friss win alatt akad akkor fellógatom magamjoceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
taknyí
senior tag
"És mostanában megint nagyon előjött a fedezék mögötti sebeződés, ez úgy hogy befutok az épületbe vagy két lépést és puff meghaltam és falon keresztül mutatja azt aki lelőt
Egyszerűen mintha le lenne maradva a hitbox"ez nem bug, hanem valósághű, mert a találatot már azelőtt megkaptad, mielőtt az épületbe befutottál és nem ritka, hogy halálos sebzéssel pl. gépjárművezető beveszi még a következő kanyart is, akkor a te két lépésed simán belefér, mielőtt kifingasz... Lehet túl kemény vagy ebben a játékban, egy igazi zorall
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok jó ember, de nem is a legrosszabb!
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
whitezo88
nagyúr
A "nem csalok csak jó vagyok" starter pack [link]
-
jety91
őstag
[kép] Csak a szokásos: kempelek a csipával hátul.. OH WAIT
-
sixpak
nagyúr
válasz taknyí #18768 üzenetére
A túl kemény én vagyok...már sokadszorra csinálja azt, hogy egy halálkor kettőt számol. Az előbb a menet elején földhözcsaptam a repcsit véletlen, nézem: 0:2...lol, ekkora egy rakás szart.
Gondolom többször is előfordul, csak parti elején szembetűnőbb...https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Jacktor
tag
Eddig jól elvoltunk a játékkal, fedezék mögül, bajszom alatt, kárörvendő mosolyok százaival olvastam a topikot, de ma, ma úgy felb*szott a játék azzal, hogy néhány nap után belépek és minden beállítást MEGINT elvesztett, hogy elképesztő.
Nevetséges, hogy HÓNAPOK ÓTA nem képesek megcsinálni az online felület (companion) és a kliens szinkronizációját. Hogy Companionban nem azt látom ami a játékban van beállítva, és fordítva. De a mai eset már nálam is kiverte a biztosítékot (pedig veterán wot-os vagyok, de esküszöm az ehhez képest egy álom ilyen téren). Fél órám azzal telt el, hogy az irányítást állítgattam vissza.. igen, casual vagyok, csak hentelni lépek be, de azt az időt legalább szeretném azzal tölteni f*szom... nem azzal hogy játék közben kitapasztaljam hogy melyik billentyűt nem állítottam még be!
Ahhh[ Szerkesztve ]
www.wotinfo.hu
-
jety91
őstag
válasz Jacktor #18774 üzenetére
Onedrive szinkronizációt kapcsold ki és ha beállítottál mindent mentsd le a játék mappáját. Nálam feltolta a windows a felhőbe a Battlefield1 mappát, és úgy érzékelte a gép mintha füsté vált volna...
"C:\Users\XXX\OneDrive\Dokumentumok\Battlefield 1" volt az elérése a "D:\Documents\Battlefield 1" helyett.
És mielőtt a játékot szidnád, ez a windows hibája.
-
jety91
őstag
válasz Jacktor #18778 üzenetére
Nem a dice oldja meg, hanem a microsoft. A kepek, dokumentumokat felszinkronizalja a onedrive felhobe alapertelmezetten a windows 8 es ujabb verzioi. Elonye hogy semmid nem veszik el, hatranya amit te is tapasztalsz, hogy egyes jatekok elfelejtik a beallitasokat, mivel a windows onkenyesen nem csinal egy softlinket az eredeti mappa helyere.
Originben van amugy ugyanilyen szinkronizacio a jatekbeallitasokhoz, azt sem art bekapcsolni, mivel ha ujratelepited a gepedet azt is visszatudod vele rakni.
-
-
jety91
őstag
válasz daveoff #18780 üzenetére
Nekem igen En ezzel szivtam bf4ben is anno win8.1en. Mindig felulirta az origin a felhoben levo bealltiasokkal. Menteni nem tudta mert mihelyst kileptem atpakolta a mappat a onedrive. Minden inditas utan ujra bekellett allitanom az egeret, mert elfelejtette.
[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
válasz Gyula84 #18782 üzenetére
a kör végit is számolja pedig. mármint amikor már áll a játék, bejött a vége-képernyő hogy Winner vagy Defeat, akkor is simán beszámol kill-t, pl gránátból nekem volt rá példa.
az, hogy a kör elején 0/1-el indulsz az a nagy, novemberi patch egyik kellemes mellékhatása, ennyi.Do you see the white shadow?
-
Zso Ro
senior tag
Igen,ez random indulási hiba.
Az viszont nem,hogy eldobom a granyót,közben lelövök egy mókust,és kiírja hogy a granyóm is ölt,azaz két nevet ír középen,hogy öltem.Közben a statom 1-0.
Shotira rátérve,ma mindenki azzal tolta,így én is beállítottam.
Vicc kategiria,amit már írtam nemrég(csak dave belekötött) cirka 50méterről úgy lelő,vagy én őt,hogy csak na,majd közelről a pofájába lőve kiírja hogy 8,azaz NYOLC a sebzés.
Kövi életemmel sikerült uezt megcsinálni de már 16 sebzéssel.
Azon már csak mosolyogtam,hogy a galambhoz futás közben egy ablakba muskátlit ültető anyókát 1 lövéssel szedtem le,ismét nem közvetlen közelről.Szóval a sebzés az nagyon nem kerek,nem következetes egyáltalán
-
Lendova
őstag
Cseréltem FX6300-ról 8320-ra bagóért. Hát ezt is helyenként maxra használja...xD.
De legalább a GFE Experience szerint a csere miatt 1368*768 75% res scale és full low-ról felhúzhatom 1080p, 100%-ra, miközben néhány beállítás mehet már medium-on.Nem tudom, hogy a Dice-on vagy az Nvidia-n nevessek jobban (bár sírni kellene).
All fiat goes to zero.
-
törölt tag
válasz IntelKiller7 #18789 üzenetére
bombagidion
-
F e Z o
veterán
válasz IntelKiller7 #18789 üzenetére
Szerintem ne robbants ki amd-intel háborút.
A játékban a ló életerejét igazán lentebb vehetnék, mert pl tegnap rálőttem egy tárat automatico-ból, elévágtam egy gránátot, újratáraztam, éppen lőttem volna, de átgázolt rajtam. S nem egyszer fordult elő ez sajnos.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
válasz Lendova #18787 üzenetére
Mondjuk nézd meg fut e a háttérben még valami. Nekem a 280X mellett 4GHz-en 80-90% között ment a 8320 és így meg volt a 60+ fps 1080p és 100% res scale mellett magas textúra részletességgel.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
RaGi91
senior tag
válasz #81556480 #18791 üzenetére
Mert 58 az kevésnek számít. PC-n fps játékoknál 50-60 fps az semmi. Ennek max a konzolosok örülnek. Mondjuk nem tudom konzolokon mennyi a limit 30,vagy 60, de nem is számít. Hiába tud a monitorod mp-enként csak 60x frissíteni a 60 fps attól még nem túl sok. 100 fölött érezhetően simább a játék.
Rengeteg vitát olvastam már, hogy nem számít mennyi fps-ed van 60 fölött, mert a monitor úgyse frissít annyit, de mégis az bizonyult igaznak, hogy számít. CS:Go-ba is érződik ha 120 fps-re leveszem, majd kiengedem és lesz 200-250, hogy sokkal folyamatosabb és jobb. Örülnék ha lenne 100+ fps-em folyamatosan, sokkal jobban menne, de majd talán később
[ Szerkesztve ]
-
válasz RaGi91 #18794 üzenetére
A konzolosok leszarják. Ők játszanak és élvezik, mindenkit ugyanazok a körülmények(max a net sebessége más) súlytanak. Itt meg már sírógörcsöt kapnak egyesek ha nincs 120 felett. Elfelejti élvezni a játékot, elfelejti az eszét használni. Nekem a 60 is elég, hogy ott legyek az élbojban szimplán csak azért mert nem pénzen vett skillem van
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
RaGi91
senior tag
Nálam csak annyi a baj, hogy szinte scout only vagyok. És a flickshot nem megy úgy 60 fps-el, mint mondjuk 120-al. De nem baj, majd költözés után úgyis gépújítás lesz.
Pénzen vett skill LoL. A folyamatos kép nem fog megtanítani lőni. Tankozni, supportolni, assaultozni lehet 60 fps-el is, ott több golyó van a tárba, belefér, ha az első golyó mellé megy.
Lehet itt vitatkozni, hogy elég a 60 hz. Ja, van akinek igen. Az én szemem mocskosul érzékeny és monitort kellett cserélnem, mert megfájdul a fejem, ha 60hz-en olvasok órákat. Mozgóképnél/játéknál nem fájt, de állóképnél látom, hogy villog . Ha van lehetőség 100+fps-re, akkor miért ne?...? Főleg, ha sokkal jobb és folyamatosabb a kép. Ha egyszer megszokod nincs visszaút.
A jót könnyű megszokni, de 144hz után visszamenni 60-ra esélytelen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Robotporszívók
- Microsoft Excel topic
- Politika
- Formula-1
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- REpont és hulladékgazdálkodás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest