-
PROHARDVER!
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
válasz etejedu #18203 üzenetére
Én nem azt állítottam a videóban, hogy csak ettől lesz valaki jó játékos, de ezek hozzájárulnak. Hiába ülök be egy Ferráriba attól még nem leszek jó versenyző, s simán lenyom egy rosszabb autóval aki ezzel foglalkozik. Ugyanakkor két profi között már igen csak számít,hogy milyen vas van alatta.
Amúgy a másik oldalon ott van az a lvl100-as, a következő körben, átkerült a mi csapatunkba, ahogy az ellenség megírt egy levelet már át is ment. Szánalmas, hogy valaki a win raterre megy. Ennél még a kd királyok is jobbak, de kmolyan.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
sixpak
nagyúr
-
Laraxior
titán
Fel merjek menni játszani egy Celeron processzorral?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Meg is volt az élmény. 30%-ra képes kihajtani a GPU-t a processzor, miközben vért pisálva kinyög 10-12FPS-t.
Azt hiszem megvárom az új CPU-t."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
Ombi5
őstag
Ennek a foshalmaznak a server disconnected hibajat meg most se birtak kijavitani?!
3 hetig pihentettem,10 perc utan ismet dobta....
-
Laraxior
titán
válasz Gyula84 #18221 üzenetére
Gyakorlatilag vehettem volna 6700K-t is. Mondjuk egy pre-tested verziót ami tuti jól megy.
de most ezt beújítottam, még veszek bele 2x8GB ramot, aztán szerintem egy évig megint ennyi."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
nagyúr
-
Laraxior
titán
válasz FollowTheORI #18224 üzenetére
Azért vettem 7700K-t... hogy jobban moccanjon a tankom
Tudjak én is statos screeneket lőni, mert a 4770K, már egy kicsit régi volt"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
smokiii1
aktív tag
Másnak is csinál olyat mostanában a játék hogy meccs végén az end of round képernyőn semmit nem tölt be illetve a a medalokra azt irja hogy nem elérhetőek?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
lofagi
addikt
Ez volt már? Imádom az ilyen concept artokat. :]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Csaber
senior tag
válasz lofagi #18200 üzenetére
Javaslom mosd meg bő szappanos vízzel a szemedet , ugyanis a 11. helyen tanyázó személynek is egy fölött van a k/d-ja
más most néztem kaptam az ex netszolgáltatómtól e-mailt... Válaszoltam nekik én reményemet kifejezve hogy már ennél tudnak [jobbat is] (délután sose volt jó netem játszani nem kellett szinte sose netezni se mindig ... ez olyan "best off print screen ")
[ Szerkesztve ]
-
CsIrKeRaToR
tag
Sziasztok, van valami megoldás a lag problémára? Offline 65-70 fps-el megy ultrán, viszont multiban random belaggolgat, persze mindig olyankor amikor nem kéne. Ha a grafikát lowra rakom akkor se változik semmi. fx8120 4ghz gtx 1060 3gb 8gb ram w7 64 bit.
"Egyszóval dőljünk hátra és nézzük ahogy a közizlés prostituáltként árulja magát az útszélen és a becsület a szeretettel karöltve kivérzik az árokban."
-
giornalista
senior tag
válasz CsIrKeRaToR #18238 üzenetére
a CPU nem bírja a zsúfolt eseményeket. mennyire droppol be?
-
nagyúr
-
Aventador91
őstag
Most jatszottam kicsit. Egy egész squadnyi anti tank üldözött, kilőttem őket kb 30 kill lett tőlük, de csak sikerült az egyiknek be dinamitoznia engem xd getsziidegesítőek voltak, szinte felüdülés volt megdögleni
-
Aventador91
őstag
Cserébe csinálok nektek egy infantry-s videot hogy tudjatok csamcsogni milyen béna vagyok
-
CsIrKeRaToR
tag
válasz giornalista #18240 üzenetére
kb 50fps-re.
"Egyszóval dőljünk hátra és nézzük ahogy a közizlés prostituáltként árulja magát az útszélen és a becsület a szeretettel karöltve kivérzik az árokban."
-
Stunts666
őstag
válasz giornalista #18232 üzenetére
Az a baj, hogy nem tudom mennyire vagyok messze a UPC-től. Nekem is UPC-m van és semmi gondom. Valszeg a távolság lesz a gond. 25k-s városban élek, úgyhogy a terheltség szerintem kizárható.
[ Szerkesztve ]
-
Aventador91
őstag
új zsozéatya bf1 gameplay így már nem off [link]
-
Laraxior
titán
válasz megint én #18249 üzenetére
De. Masik driver. Sokaknak volt ugyanez a hibauzi. Köztük nekem is. Masik driver lesz a megoldás.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Bittorrent topik
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest