Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Xaels

    félisten

    válasz antikomcsi #12068 üzenetére

    A probléma gyökere ott kezdődik, hogy nincsenek custom szerverek. Ha CQ-t akarsz játszani akkor csak 64-es hentelde van. Olyan pályán mint Suez ez túl sok. Nincs olyan, hogy ne legyen valaki a következő sarkon.

    A pályák tele vannak kecsegtető kemphelyekkel a sniperkedéshez és itt pluszba vannak olyan puskák amik testre is 1be leterítenek. Keresni kell a fedezéket és megfontoltan haladni előre. Leginkább squad- vagy csapattárs mellett. Mondjuk így is van, hogy 2-3medic tapos a hullámon.

    Ki kell ismerni a pályákat. Mivel nem voltam korai hozzáféréses és a teljes játékot is 1-2 nappal kezdtem a kezdéshez képest így eleinte nekem is gond volt, hogy nem tudtam merre mozogjak. Ilyen 0.5-0.6-os KD-val végeztem sokszor. Most már feltornáztam magam.

    (#12086) Németh Péter az automata fegyverek mind gyengére vannak véve. Supportnál 27 a legnagyobb sebzése. Azt is csak 20m-ig ami messzebb van azt már nem sebzi annyira sem. 5golyó minimum. Assaultnál a távolság mégjobban befolyásoló tényező.

    [ Szerkesztve ]

    PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

Új hozzászólás Aktív témák