Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gothmog

    aktív tag

    válasz Joco_77 #1167 üzenetére

    Én 99 óránál járok per pillanat (mentés szerint), és Act2-ben vagyok még. (Igaz, feltehetően eléggé a végén már, mert Nightsong kiaszabadult, és Ketheric Thorm kiiktatása lesz műsoron.)

    Azt nem tudom, hogy kihagytam-e bármit is (már olyan értelemben, ami figyelmetlenségből/bizonyos helyek vagy dolgok skippeléséből eredhet, és nem pedig quest-döntésekből), de én is kb. olyan stílusban megyek, hogy minden négyzetcentimétert igyekszem felderíteni.

    Egy dologgal van problémám, pontosabban egy dologról feledkezek meg rendszerint, bár szerencsére mindig pótolom még időben: Balanced nehézségen (nekem legalábbis) meglehetősen könnyű a játék, és ezért gyakorlatilag alig használok Long Restet. (Az egész Act2-őt a spoileres pontig például simán letoltam volna LR nélkül úgy, hogy mindent felfedeztem a térképen/megcsináltam, amit csak lehet.) Viszont a karakterek dolgait sokszor LR alatt előjövő események gördítik előre, ezért szükség van rá. A spoileres rész előtt (még a Gauntletben, mielőtt belépnénk Shadowfellre) pihentem is vagy hármat zsinórban, mire a negyedik LR-nél már nem adott be semmi új bejátszást, csak pihenés volt ténylegesen.

    Endure. In enduring, grow strong.

Új hozzászólás Aktív témák