- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- VEGA néven új tápszéria érkezik a Chieftectől
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA® driverek topikja
- Dell notebook topic
- ZIDOO médialejátszók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meliska73
csendes tag
Sziasztok,
Tegnap helyeztem be a gépbe az MSI RTX 3080 Trio X-em, Németországi vásárlás MediaMarkt. A gép nagy terhelésre (stress teszt FunMark, 3DMark), Ilyen "zajt" csap... [link]
A tápegység egy CoolerMaster V850 Gold V2. a 3x8 pin 3 külön kábelről megy és nem megosztva. Mi lehet a gond? Iszonyat idegesítő és irritáló... Főleg, hogy zsír új és nem kevés pénzbe került és az amúgy halk gépet konkrétan Flexelő szomszéddá varázsolja.. Táp gond vagy Videókártya? Van valami módja, hogy rájöjjek?
Köszi, hogy elolvastad és remélem tudtok segíteni, mert ez így iszonyat csalódás. -
meliska73
csendes tag
Hát ez szuper.. És a táp ennyire rossz lenne? Tesztek alapján nem ítak róla rosszakat..
-
meliska73
csendes tag
Na kivettem a tápot a házból, lefuttattam a két stressztetsztet, 3dMark, FunMark.
Amit észrevettem, hogy az erős zizegő hang a tábpól jön hallhatóan, de a kártáyban is megvan. Nem tudom azért-e mert a tápból is jön. A tesztet, ahogy elindítom rögtön jön is a zizegés, tehát a gpu még fel se pörög, de már konstans jelen van. Tehát reménykedem, hogy a táp a ludas és megoldódik.
egy videó mielott kiszedtem [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest