- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- VEGA néven új tápszéria érkezik a Chieftectől
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA® driverek topikja
- Dell notebook topic
- ZIDOO médialejátszók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
Tisztelt Urak!
Sikerült szereznem egy nvidia GTX 660-as (nem Ti) kártyát, és az lenne a problémám, hogy egyik kimenetén sem ad képet, a ventik elindulnak rajta.
Egy darab 6 tűs táp csati van rajta, azt egy átalakítóval két molexre rá is kötöttem. A táp 300 wattos (Be Quiet). A kártya gyártója 24A-t ad meg egy 12Voltos ágon, ez a táp csak 18A-t tud, de azért az gyanús hogy az nvidia 140wattot ad meg, ami sehogy nem 24A, másrészt a gépben ezen kívül csak egy SSD van, 40-50watt a rendszer fogyasztása (a grafikus kártya nélkül). Ráadásul el sem indul. Nekem gyanús hogy nem táplálási hiba lesz.
Ha visszarakok egy másik kártyát ugyanabba a PCIe slotba, az működik. Ha az integrált grafikára kötök monitort, az is elindul (a kártyával a gépben), oprendszer feláll de nem is érzékeli, hogy dugtam bele a grafikus kártyát.
Itt lehet olvasni hasonló problémáról:
https://forums.geforce.com/default/topic/525414/gtx-660-no-signal/
Nálam se secure boot (nem tudom ez hogy jön ahhoz nem is inicializálja a grafikát), sem pedig UEFI képes BIOS-om nincs (BIOS a legfrissebb amúgy).
Mit kellene még kipróbálni?
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest