- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- VEGA néven új tápszéria érkezik a Chieftectől
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA® driverek topikja
- Dell notebook topic
- ZIDOO médialejátszók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dijundisun
csendes tag
Abból lehet gond hogy ha a ramok nem ugyan olyan sebességűek, vagy nem ugyan olyan az időzítésük, és lehet az asztalon stabil a rendszer, de terhelésre eldobja magát, használd csak vagy 1* 4 gb-al vagy a 2*2-vel és problem slowed! vagy vegyél egy 8 gb-os kittet, és akkor biztos lehetsz benne hogy a ramjaid ugyan olyanok!
Tomi0703:
Ha a venti pörög az azt jelenti hogy áramot még felvesz a nyák... kondi nincs meghasadva rajta, égés nincs a pcb-n? mindazonálltal, én nem sütögetném, ha nem kuka... ha sikerül is megsütni amire az esél 2% akkor is csak ideig óráig lesz használható vagy még annyira se!kiszi07:
Kicsit pontosabban mik az a gamek ahol meg volt az 50 fps?[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
Szia !
Egyetértek Dijundisun kollégával a ramoknak az időzítése a bajuk.Nekem is volt hasonló problémám és csak az orvosolta hogy egyformákat raktam bele és azonos nagyságút.Veszel bele egyforma ramokat és jó lesz(#36220) Tomi0703 : Hóhó kuka de ha akarod 300fok fél órára a sütőbe és ropogósabb lesz mint valaha
-
Anaren91
senior tag
Hát első körben arra gyanakodnék, hogy nem tudnak összedolgozni a különböző memőriák. Ugye dual channelnél számít, hogy ugyan olyan ramokat használj (nem hiába árulják őket kitbe) nekem is volt olyan még ddr 2 es korszakba hogy megpróbáltam a 2x 1 gb oshoz hozzácsapni egy másik márkájú 2x2 gb ot. Mondjuk nekem maga a rendszer se indult el...
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
Anaren91
senior tag
Nem értettem félre semmit pontosan úgy gondoltam ahogy leírtam, meg ahogy te is írod ... attól hogy ugyan az a márka, nem biztos, hogy együtt tud dolgozni, mivel más a mérete... Próbáld meg, hogy az azonos méretűek mennek e együtt. Ha igen akkor valszeg az lesz a baj, hogy nem egyforma a mérete a 4 ramnak. Sőt úgy emlékszem, hogy amikor vettem a ramokat olyan it mondtak a boltba, hogy a szériaszámnak is egyeznie kell.. ezért is vannak a kitek, mert azok össze vannak válogatva, és tuti mennek együtt... de javítsatok ki ha tévedek.[link]
[ Szerkesztve ]
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Dolce Gusto
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- DIGI internet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Motoros topic
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Nem száguld az EV-ipar, a gyárakat és állásokat féltik a britek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest