- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA® driverek topikja
- Dell notebook topic
- ZIDOO médialejátszók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
varmi2
nagyúr
válasz Directors #44173 üzenetére
Ezt nem lehet tudni, hogy elhalálozik-e hirtelen. Ezen a szinten, mindegy hogy milyen márkájút veszel, egyik márka nem rosszabb a másiknál. Minden márkában vannak jobban és rosszabbul sikerült szériák.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
-
csontraket
tag
válasz Directors #44554 üzenetére
Nem driver! Hibás a VRAM-ja a vga-nak ez 100% nekem ugyan ez a hibám volt a Asus HD 7970 matrix platinumom-nak(pontosan ezt produkálta) Ezzel már csak az a szívás hogy nálam szívóztak a garanciázással (ipon) 3x küldtem el nekik az első két alkalommal semmit nem csináltak neki és visszaküldték hogy náluk pedig tökéletesen működött... harmadik alkalommal mikor elküdtem akkor megírtam nekik ha most se küldik el az ASUS szakszervízbe akkor jogi útra terelem a dolgot és láss csodát egyből elküldték majd ott megállapították hogy valóban hibás volt és cserélték. (sajnos nekem ez több mint fél éves procedúra volt) remélem te jobban jársz vele bár a nyakamat tenném rá hogy azért nem csináltak az iponnál semmit vele mert semmi vga tesztelő progit nem használtak betették a kártyát elindítottak egy HD videót jó esetben és ennyi..akkora használatnál pedig nem jelentkezett nálam se a hiba
-
görcs
csendes tag
válasz Directors #44649 üzenetére
Sajnos én is így gondolom,csak meglepett,hogy nem a "használat" ártott meg neki,annyira selejt,hogy el sem indul.Bedobozoltam,hétfőn megy vissza a boltba,sajnos iponos cucc,várhatok 2-3 hetet,mire lesz másik.Az azért még érdekelne,hogy másnak sem volt benne átalakító?Sok asus terméket láttam már,és eddig pozitív volt a tartozék ellátásról a véleményem.Igaz ez "csak" 54 e-Ft,de legalább nem működik,nem is kell hozzá semmi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA® driverek topikja
- Mi történik egy netes csalás után?
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Külpolitika
- Iqos cigaretta
- Lenovo X13 Yoga gen2 billentyűzetcsere
- Dell notebook topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- ZIDOO médialejátszók