- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
- Mini-ITX
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- VEGA néven új tápszéria érkezik a Chieftectől
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA® driverek topikja
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
troland26
őstag
válasz Apone33 #30162 üzenetére
"A videokártya órajelire még nem derült fény, de egyes források szerint a nyomtatott áramkör két darab BIOS ROM-ot tartalmaz, amik hardveresen tárolják az előre beállított teljesítményértékeket (az egyik alap-, míg a második gyárilag túlhajtott beállításokat tartalmaz), a két üzemmód között pedig a hűtőrendszeren található kör alakú kapcsoló segítségével lehet váltani."
-
troland26
őstag
válasz anonymus89 #30187 üzenetére
mintha kicsit sok lenne a hűtőpaszta
-
troland26
őstag
válasz anonymus89 #30190 üzenetére
Az fogalmam sincs , hogy miért van rajta ..mindenesetre nem hiszem , hogy a memória hűtését elősegítené...
Milyen kártya ez ? Típus, gyártó ? -
troland26
őstag
válasz anonymus89 #30202 üzenetére
A memória modulok hűtésére szerintem a képen mutatott módszer hosszú távon nem alkalmas még , ha valamilyen fém lemez lett volna rárakva a modulokra , de ez a megoldás nem hiszem , hogy túl sok hőt közvetített a borda felé
-
-
troland26
őstag
válasz Rivaul #30252 üzenetére
persze ott van a "ha" , de hátha ..nekem volt ilyen régebbi pc-m és az volt a hibajelenség , hogy kb 2 percenként újra indult a gép , aztán kb az 5. próbálkozás után lekaptam a burkolatot és venti nem forgott a vga-n ..megbütyköltem és utána ugyanúgy működötta gép mit a hiba előtt .......persze benne van a pakliba , hogy mákom volt
[ Szerkesztve ]
-
troland26
őstag
-
troland26
őstag
Szerintetek az mitől van , hogy játék közben elmegy a kép fekete háttér kb 3 mp-ig , majd vissza jön és az fps-em olyan egyharmada/felel lesz az addiginak ? inno650Ti boost és 314.22 driver . beírtam a kártya topikjába is , de itt nagyobb a mozgás
-
troland26
őstag
Hát a kártya kb egy hónapos ..zsír új aqua garis . Mondjuk pont azért nem raktam újabb Nvidia drivert mert azt mondták ,hogy ez atom stabil . Az is igaz , hogy még csak 1 játékkal próbálkoztam ( lehet a hiba játék specifikus ) Na majd felteszek még 1-2 game-t és referálok .. ja és semmi OC nincs minden gyári értéken fut .. szóval ez ki van lőve...
[ Szerkesztve ]
-
troland26
őstag
válasz agressiv #31522 üzenetére
Na most bogarat raktál a fülembe . Muszáj lesz még néhány játékkal kipróbálnom . Mi van olyankor , ha visszaviszem és a kártya esetleg javíthatatlan? Mert ezt a típust hamar elkapkodták/kapkodtuk 650tiboost/38k . Adnak egy másik gyártótól vagy visszaadják a pénzemet ?
-
troland26
őstag
Szerintetek az lehetséges , hogy a monitorom tudná a CC szerint a 75 hz-t , de csak 60-at tudok beállítani ? Lehet , hogy ez azért van mert az alaplapi hd4250-et használom ?
-
troland26
őstag
válasz TaylorXIII #34597 üzenetére
Nem , lementem 1280x768-ig (persze közbe végigpróbáltam még 3-4 felbontást) semmi változás...
[link][ Szerkesztve ]
-
troland26
őstag
válasz Yeaf Kitri #36902 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni , de nekem is ezt csinálta és utána nem sokkal meg is adta magát a kártya . Érdemes lenne megnézned , hogy a hőfokok rendben vannak-e .
ja és ezt a hibát egy 6790-essel produkáltam , újrapasztázás nem segített ..
[ Szerkesztve ]
-
troland26
őstag
Ez a 750Ti birizgálja a fantáziámat lévén , hogy elég jó a fogyasztása ill ahogy figyeltem nem is nagyon melegszik , ennek ellenére egész vállalható grafikai teljesítményre képes . Én főleg MMO-kal játszogatok szerintem oda elegendő lenne a teljesítménye . Vajon lesz belőle passzív is ?
-
troland26
őstag
urak
Erre valami tipp ? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest