- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Sziasztok.
Azért írok most ide, ugyanis van egy kis gond a gépemmel, amivvel kapcsolatban pár hónapja már írtam, csak akkor nagyjából senki nem tudta a választ, most viszont oda jutott a dolog, hogy szinte biztos vagyok hogy a VGA a ludas, és tulajdonképpen egy megerősítést kénék.
A probléma annyi, hogy minden létező gépre telepített játék kb. 90%a egy bizonyos ponton lefagy, a képernyő elkezd besávozódni, és pár másodperc múlva zúgni is kezd.
Hogy ezt alátámasszam csináltam egy home made videót. A minőségért elnézést, de a lényeg tulajdonképpen látszik.Ha bebizonyosodik a gyanú, akkor fogom kártyát és a szervízben dolgozó fejéhez vágom ahol vettem, ugyanis 2x vittem már be ezzel, mindkétszer azt mondták semmi baja...
Videó pedig ITT
All→M8
Új hozzászólás Aktív témák
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest