- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz donjohnson #39598 üzenetére
Nincs rajta gari.
-
debut12
aktív tag
válasz gbal65 #39600 üzenetére
Köszi a tippet!
Kipucolás már megvolt. Pasztával még nem próbálkoztam.
Amúgy Sapphire ref. kártya. Driver tuti nem kavar be, mert kipróbáltam haver gépében is, ráadásul az másik rendszer(XP) és ugyanezt a hibát produkálta. Nem értem az alaplapi bios kép alatt miért melegszik? Nem lehet, hogy valamelyik érzékelője ment ki? A videokártyákon érdemes biost frissíteni?A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....
-
Doomgiver
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám! Nemrég vettem egy HD2600Pro t !
Alíg használtam szinte és már csíkos képet ad... nemvolt piszkálva..szétszedve stbA kondik nincsennek rajta kipukkanva!
"The Drift is not a race... The drift is an art... The art of driving"
-
-
Doomgiver
aktív tag
-
moma
őstag
sziasztok,
tudnátok segíteni, hogy hol nézhetném meg, hogy egy AN-M2HD alaplapon lévő Nvidia Geforce7050PV/NF630a integrált VGA milyen normál videó kártya teljesítményének felel meg? (a normál memóriából lehet neki adni)
kösziwe all deserve a bit of luck.
-
moma
őstag
hát nem könnyű. ennyit találtam:
Integrated NVIDIA® GeForce7 Series (NV44) DX9.0 VGA, Pixel Shader 3.0, Max. shared memory 256MBez segít esetleg?
arról van amúgy szó, hogy kedvem támadt egy kicsit játszani, de nem tudom milyen régi játékok jöhetnek szóba és ez segítene.
konkretizálom:
ha pl ez a követelmény:
minimum: NVIDIA® GeForce™ FX 5700 or ATI™ Radeon® 9600 and above
ajánlott: NVIDIA® GeForce™ 6800 or ATI™ Radeon® X850XTakkor az vajon belefér?
[ Szerkesztve ]
we all deserve a bit of luck.
-
slayer93
tag
Üdv.
Van egy nagy gondom. Adott egy MSI HAWK.
Na unatkoztam és szórakáztam az after burnerral és sikeresen felhúztam 1000MHzra a gput de a feszt azt nem emeltem de el is mentettem és ki is léptem.
Mikor elakarnám indítani a progit megint mindig lefagy a gép.
Hogy lehet vissza állítani az eredeti értékre?
pls gyorsan kéne a help."Ne próbáld, hanem csináld meg"~ egyik kedves volt Tanárom :)
-
debut12
aktív tag
válasz Krisinto #39628 üzenetére
Szia!
Már nem garis. Ma újrapasztáztam, de még nem próbáltam ki.
Megpróbálom csökkenteni az órajelét, hátha úgy még kitart egy darabig.
Biost mennyire érdemes frissíteni? Egyébként az a furcsa benne, hogy az ATI saját tuning programjában nézve a hőfokot, még szinte el se érte a 60fokot, de a venti már 99%on pörög.A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....
-
Omega81
senior tag
Sziasztok!
Kislányom gépébe szeretnék vásárolni videokártyát.
Jelenleg a konfig P4 2,6GHz, 2GB RAM... AGP-s a cucc. Egy Asus Radeon 9250 128MB DX8.1- et váltanék DX9-es kártyára. Olyan kéne, amin pl. a FlatOut2 szépen elmegy. Mit javasoltok, elég mondjuk egy HD 3450 512MB?értékelt üzletek: 42+ 0-
-
joi29
őstag
válasz Omega81 #39633 üzenetére
A HD3450 nem egy izmos kártya, persze a 9250-nél jóval erősebb de ha
nem kell feltétlen új akkor használtan egy x1650pro, 7300GT, 7600GS
jobb választás, már csak a meghajtó gondok elkerülése véget is.
No meg persze fele árért megkapod közel ugyanazt a teljesítményt 7~8k. -
debut12
aktív tag
válasz fatal` #39632 üzenetére
Köszi! Akkor mi mehetett szét benne, hogy szarul érzékeli a hőfokot? Mert egy Battlefield 2 1360X768 full grafikával azért nem egy hű de nagy hardverigényt követelő játék, hogy 100%on hajtsa a kártyát. Meg azért azt sem értem egy alaplapi bios állítgatás közben miért kezd el ugyanúgy melegedni, mint egy játék alatt?
A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....
-
félisten
Hali
Egy intel celeron 2,66 ghz 1 giga ddr 266os rammal maximum milyen videókarit lenne képes még tökéletesen meghajtani?
Szóval mi a maximum? -
Qru
MODERÁTOR
-
Dinomano
senior tag
Sziasztok... Egy kerdesem lenne, igaz picit talan off; de itt kezdtem irogatni+vid.kartyavetelböl nött ki a dolog; ugyhogy:
egyik szamtechboltban erdeklödtem; és kiderült, hogy beszamitanak a 775xfire/vspa alaplapomat, a procit /2,2 ghz celeron/+amit cserelek még. A kérdésem az,hogy egy olcso, de normalisabb (talan tulhajthato) procit+alaplapot ajanljatok... /+kesobbiekben vennek hozza olcsobb vid.karit is (irja meg vki please, hogy ar/ertek aranyban mi lenne jo)/
Alaplapkriteriumhoz talan annyit, hogy PCI-E-s foglalat legyen rajt...
Ha irtok, légyszives konkret tipust irjatok...Laikus vagyok, es nem szeretnem, ha boltban gyengebb cuccot adnanak amiatt; mert ki akarjak arusitani regebbi cuccaikat... :-pMég valami...Van 2 db 1ghz-s DDR2-es ramom. Csereltessem ezt is DDR3-asra majd, vagy DDR2es ramokkal még el lehet lenni?
Köszönök minden infot!
D:/(^_^)____7=--- - - >|
-
Dinomano
senior tag
Jah, és IDE_csatissak a jelenlegi vinyoim...(Ha szempont...)
/(^_^)____7=--- - - >|
-
Dinomano
senior tag
Jah, es energiafogy.is szempont...:-P
/(^_^)____7=--- - - >|
-
kmisi99
addikt
Erről a vga ról mi a véleményetek? Ne akarjatok drágábbat ajánlani tudom hogy jobb kellene de mondjuk most azt hogy ez elég!! De konkrétan az érdekel, hogy az a kis hűtés elég vajon? Meg a gyártója az jó?
[link] -
félisten
-
-
joi29
őstag
válasz fatal` #39646 üzenetére
Hát ezt azért nem mondanám talán a 210-re de mondjuk ez játék
és beállítás függő is.
pl a GDDR3-as változat 1280-on AA nélkül a legtöbb játékban hozza
a 35~40 fps-t ebből a DDR2 levon kb 15%-ot vagyis a menüben az árnyék
részletességét közepesre az AF-et meg max 8x-ra kell állítani és
már mehet is.
De ettől függetlenül ennyi pénzért ha újonnan kell akkor inkább egy 4650-et,
igaz a CUDA meg Physx miatt a GT220 időt állóbb. -
-
Z(o)zz
tag
V.ki belinkelt anno egy cikket az Ati-nVidia physx páros összeszereléséről / beállításáról. Szerintem prohardvered cikk volt. Ez kellene nekem. Tudok szerezni egy olcsó EN8400GS nvidia kártyát és ezt szeretni Ati 5850-el összepárosítani
szerintetek mennyire vészes ez, próbálkozzak inkább Ati-Ati párossal?
thx[ Szerkesztve ]
Amit birtokolsz, az birtokba vesz.
-
jaja1981
addikt
válasz kmisi99 #39643 üzenetére
Vagy ezt. [link]
DX11-es, bár megjelenítésben gondjai vannak, de passzív legalább.
Mondjuk ilyen kaliberű VGA-knál célszerűbb egy 5000Ft-tal drágább lapot venni integrált vezérlővel és ha később több pénz lesz, venni egy rendes VGA-t.Z(o)zz:
ATi-val nem lesz physix vagy hogy írják.
Azt csak NV tudja. ATI Hawok-ot tud.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest