Aktív témák
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen problémmára gondoljak, ha játék közben "kikapcsol" a monitor, majd kifagy az egész, és csak a reset működik??!! Kicsit idegesítő, hogy 10 perc alatt 2x csinálta és legutóbb 3x kellett úresetelnem mire vette az adást! Segítsetek légyszi!
Esetleg driver probléma lehet? -
Emy90
csendes tag
válasz zsole84 #40598 üzenetére
Szia! Csak azért gondoltam hátha felmegy, mert egyrészt nagyon jó kis hűtés, másrészt pedig haverom egy 8600GTS-en használta, ami szintén nem szerepel a kompatibilitás listán. Amúgy milyen hűtést tudsz, tudtok ajánlani egy HD4670-esre? Referencia hűtős és ebbe a kánikulába sokszor 100 fokot is súrolta a GPU hőmérséklete.
Assassin's Creed I-II Forever!!!!
-
joi29
őstag
válasz Stirbi #40599 üzenetére
Mintha a képfrissítéssel lenne kapcsolatban a dolog ha jól emlékszem de
nem biztos...zka67
Pedig előbb utóbb kénytelen leszel kiszedni mert hosszú távon
a kártyák nem szeretik ezt a hőmérsékletet.babu87
Ez lehet túlmelegedéstől is de ahogy mondod a meghajtó is hisztizhet.
Mindenesetre a Cuccok bekezdést kitölthetnéd az adatlapodon.Emy90
Az baj akkor ott valami nagyon nem stimmel vagy a venti nem forog megfelelő
fordulaton vagy a gpu-val nincs megfelelő kapcsolatban a hűtő. -
TommyX_
őstag
Nekem is lenne egy kérdésem
Szóval van nekem egy Msi N240Gt OC kártyám, amihez használom az MSI Afterburner programot, a kérdésem az lenne, hogy ami 2. képen látható húzás, káros-e videokártyára?
Alap beállítással 60-63 fokig megy fel játék közben a hőmérséklet.
Ezzel a húzás beállítással, pedig 70 fokig ment fel Stalker-ezés közben.Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
Nipponka
tag
Sziasztok!
Jelenleg egy HIS HD 4850 IceQ 4 Native HDMI 1GB(256bit) GDDR3 PCIe karival rendelkezem.
Milyen Dx11-es videókarit tudnátok ajánlani, ami minimum ennek a kártyának a teljesítményét tudja? Lehetőség szerint ATI, de nem zárkózom el az Nvidia-tól sem.
-
joi29
őstag
válasz Nipponka #40607 üzenetére
Ennek a kártyának a DX11-es változata a HD5750, Nv-ból viszont nincs
ebben a kategóriában DX11-es vga.
Azok majd csak 1~1.5 hónap múlva jönnek és akkor szépen lenyomják
majd ezen kártyák árait, ugyanakkor valószínűleg kicsivel erősebbek is
lesznek ezeknél vagyis megéri várni. -
zka67
őstag
Köszi! Szétbombáztam a lakást és kiszedtem, hát tök be volt állva a venti. Ilyen ócska szarokat tesznek rá? Bár úgy tűnik sikerült megjavítanom, egy pár csepp olaj csodákra képes Most 50 fokos, 1080p-s film lejátszásánál is csak 63. Tegnap 105 fokig ment fel az 1080p-s filmnél, de kikapcsoltam.
-
kriskeh
csendes tag
Hello!
400w-s Codegen elbír egy Inno3d 9800GTX-et?
Válaszokat előre is köszönöm! -
kishawer
csendes tag
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni? Ati Radeon HD 4650-es Agp-s kártyám van! Ha letöltöm hozzá a legújabb drivert (az ati oldaláról), valami hiba történik. Utána már csak 4 bites
színminőséget engedélyez, és a felbontás is max 640 x 480-as. Már többször próbáltam, és kifejezetten ügyeltem rá, hogy az agp-s drivert telepítsem! Mi lehet a probléma? -
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Valaki megtudná nekem mondani h ez melyik fajta 4850-es, az tudom h Sapphire
A segítséget előre is köszi!Matthew 24:42
-
Szpisti
addikt
Srácok!
Van még értelme venni egy használt Physx kártyát és betenni egy 5770 mellé? -
Narancs
őstag
Hali!
Következő a problémám: éppen játszottam, mikor elsötétült a képernyő. Pár másodpercig vártam, aztán reset. Ventik felpörögnek, vinyó bekapcsol, de kép nincs. Oldallap le. VGA venti nem megy. Gép áramtalanít, vár 10 percet, visszadug, VGA venti még mindig nem akar felpörögni, kép nincs. Kártya kivesz, betesz, semmi hatás. Monitorkábel kihúz, bekapcsol, venti felprög.
Röviden: ha be van dugva a monitorkábel, akkor nem ad képet a VGA és fel sem pörög a ventije, amint kihúzom felpörög. Ha bekapcsolom a gépet kihúzott kábellal felpörög, amint hozzáérintem a monitorkábelt rögtön leáll a venti. Olyan mintha zárlatos lenne vagy nem tudom.
A gép többi alkatrésze hibátlannak tűnik, az integrált vga-val hiba nélkül elindult.
Sztetek mi lehet a gond?Előre is thx,
Narancs[ Szerkesztve ]
Beauty is pain
-
Krisinto
őstag
Hali
Lenne egy olyan problémám, hogy van egy 4870 amin teljesen vissza lettek véve az órajelek.CCC-ben.
Újraindítás után képkockásodás és nem ad képet.
Mivel tudnám visszaállítani az órajeleket alapra?
(Nem az én gépemmel van gond, és nem is én állítottam vissza az órajeleket) -
Krisinto
őstag
válasz RootRulez #40631 üzenetére
Betettem egy másik gépbe(sajátomba)
Egyik kimeneten sem adott képet!
Jelenleg azt csináltam, hogy a kis gépből kivettem a 8600gt-t letöröltem az Nvidia drivereket most teszem fel az ATI drivereket. Közben alaplapi vga-ra van kötve.
Megpróbálom így vissza állítani az órajeleket.
Ha nem sikerül így sem akkor valami egyéb ötlet? -
-
Krisinto
őstag
válasz RootRulez #40638 üzenetére
Most nem hülyéskedek vele...
Kicsit önfejű volt a gyerek, így járt.
Én most neki nem álok PCI-os vga-t keresni utána meg sz*rakodjak vele.
Bár mondjuk most úgy van, hogy rajt az alaplapi vga-n a monitor a 4870 meg bent
De ugye a 4870 nem ad képet...
Azt mondta, hogy lehúzta az órajeleket hűtőcsere után(S1) majd újraindított, utána bekockásodott, csíkozott a gép és újraindult azóta nem ad képet. -
frici69
tag
Kérdésem az lenne ,hogy az adott rendszerhez max milyen videókártyát vásárolhatok amit még elbír.Konfig:Alaplap neve Gigabyte GA-M61PME-S2,CPU típus DualCore AMD Athlon 2600 MHz 5200+,Videokártya NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 integrált,tápegység 350W,1Gb Ram,Windows 7 Home prémium.Csak ritkán játszom(call of duty 2 ,Medal of Honor,Wolfenstein).
GigabyteGA-F2A88XM-HD3,AMDA8-6600K,KingstonHyperX2x4Gb1866MhzDDR3,AsusVW202SR,128GbADATASSD,250GbSeagateSATAII,Tevion1.5TbHDD,PioneerDVR-212D
-
Krisinto
őstag
válasz csucsbicep #40641 üzenetére
Szerintem a srác teljesen lehúzta a CCC-ben.
-
vbbb
addikt
-
fagy53
nagyúr
Szia!
Gondolom erről a topikjában többet tudnának mondani, mint itt. Próbáld ott is![ Szerkesztve ]
-
kriszbon
őstag
válasz Krisinto #40642 üzenetére
Ha CCC alatt le is húzta az órajeleket(nagyon nem is tudja), attól még indításkor az eredeti órajeleken kell indulni, mert még sehol sincs a CCC akkor.
Szerintem hűtőcserénél hazavágta a kártyát és az végett nem indul, de ne legyen igazam.Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
szki
őstag
válasz Krisinto #40642 üzenetére
Hello!
Beszéltem telefonon az illetővel, akinek se kép, se hang a HD4870-en.
Nem értem. Ha CCC-ben ram és gpu órajelet vesz vissza, az szerintem csak a Windows alatti működést befolyásolja, és bootoláskor, post alatt kellene képet adnia gondolom.VGA bios frissítés segít vajon tényleg?
Mod:
kriszbon: ja, én is erre gondoltam. Akkor érteném még ha modbiost csinált volna és azt töltötte volna vissza. Azt modnja a srác, hogy 2 órát ment a kártya sima Win7 képernyővel, azaz 2D-ben passzív S1-el, és nem játszott vele, ami meghajtaná. Everestben monitorozta, és állítólag okés volt a hőfok.
Mondjuk nem értem miért nem tett rá egyből egy ventit...
Nálam is passzív S1 a hűtés egy 4830-on, de HAF932 ház oldalsó 23cm-es venti kegyetlenül lehűti[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- MSI AMD Radeon RX 6600 XT MECH 2 8GB OC használt videokártya garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest