- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
tejesember78
tag
Sziasztok két vga között gondolkodom hogy melyiket vegyem.
GALAXY 9600GT 512MB DDR3 OverClocked Xtreme Tuner PCIE 1 db 35.499
GALAXY8800GT 512MB DDR3 HDTV/2DVI PCIE 43.677 FtAz érdekelne hogy az e2180 procit 9600gt-nél is huzni kell v csak a 88gt-nél
-
Detox!
senior tag
na, raktam friss wint, de így se reagál a VGA..
alaplapcsere nem volt, de hogy érted hogy via hyperion meghajtó kell? (kicsit több mint éves a lap) a hozzá adott CD-ről dobtam a chipset drivert. Lehet hogy azér nem megy a VGA?Midway: a több ram drágább és emiatt soxor lassabb késleltetésű chipeket tesznek az 512-es low karikra. Szvsz vegyél egy 256osat (ez is bőven több mint amit a GPU kiszolgál..), ha pedig tunningra adnád a fejed valszeg jobban tudod majd húzni (a memeket legalábbis) mint az 512-est.
[ Szerkesztve ]
"Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu
-
lsc
nagyúr
válasz Detox! #10953 üzenetére
Akkor a kártyát másik lapban ki kellene próbálni . Ha jól emlékszem a lapod via csipes , annak a meghajtó programja a hyperion . Az alaplapi cd-n biztosan régebbi van , a via honlapján biztosan van frissebb /ha még jól emlékszem , rég volt via lapom / .
Az élet kegyetlen .
-
joi29
őstag
válasz tejesember78 #10956 üzenetére
-Ahhoz hogy kihajtsa legalább 2.8 Ghz környékén kellene járatni a kis E2180-t.
-Ami igazán nem nagy dolog mivel fesz emelés nélkül is képes a 3Ghz-es órajelre.[ Szerkesztve ]
-
-
Midway
senior tag
Az MSI3650 512MB OC 19,7k
Sapphire 3650 256MB 17,9k
Játékra jobb a nagyobb memos? Nem sokat játszom ,de néha kipróbálok 1-2-öt.[ Szerkesztve ]
-
Midway
senior tag
Köszi a válaszokat. Megveszem azt hiszem az MSI 512MB-ost , az ráadásul OC is.
Ha jól sejtem valamennyire gyári tuningos változat.
1,8k a különbözet, annyit megér. -
Blood Mage
senior tag
Hi!
Meg tudná vki mondani hogy mekkora különbség van a HD2600pro és XT között?
Néztem egy tesztet, UT3 1280x1024, 16AF és az XT 52fps-t ért el. A pro-nak mekkora hátránya lenne ebben az esetben?[ Szerkesztve ]
-
lsc
nagyúr
-
Detox!
senior tag
Sziasztok ismét.
Röviden a szitu: vettem egy (vattaúj) XFX 8800GS-t és belepattintottam az MSI K9VGM-V deszkámba. A hiba hogy nem ad jelet a VGA, vagyis pörögni pörög a ventije, meg sípol is ha nem dugom rá a molex csatit,, de a monitrot mégcsak véletlenül sem akarja "bekapcsolni".
Egy kedves fórumtárs szerint lehet hogy BIOS frissítés kellene a lapnak (több mint 2 éves és még a gyári BIOS-al fut), mert ugye a 8800GS az már PCI-e 2.0, és lehet nem ismeri fel (vagy mittomén) és ezért szaraxik.
Hallotatok már ilyesmiről?
a VGA-t még nem tudtam kipróbálni másik gépben, de valszeg nem gyári hibás."Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu
-
Latzycha
csendes tag
Sziasztok!
Van egy fekvőházas HP gépem integrált videókártyával, amit szeretnék kiváltani egy Ati (mittudomén milyen) AGP kártyával. Az a probléma, hogy nem fér be a kártya. Csak elfektetve tudnám berakni, ahhoz meg kéne egy függőlegesből vízszintesbe átalakító kártya (vagy kábel). PCI slothoz van ilyenem, de létezik-e AGP-hez is? -
Qru
MODERÁTOR
válasz Detox! #10972 üzenetére
Abszolút kompatibilis a PCI-E 1.0 és a 2.0. Úgy mint anno a AGP 4x és 8x. Sebbeség különbség is csak 2-3%. Nekem is PCI-E 1.0-ás lapom van és simán megy benne a PCI-E 2.0-s 8800GT. A hiba nem itt lesz. A foglaltba rendesen bepattinitottad a kártyát? A csavart amivel a házhoz rögzíted ne húzd meg túl erősen (ez emúgy sem olyan nehéz kártya). Kiegészítő tápcsatit rádugtad rendesen? Tápod milyen?
#nincsbennetarcsi
-
törölt tag
üdv.
Grafikus kártya cserén gondolkozom, de nem tudom milyen lenne ideális a procimhoz.
Csak nvidiat szeretnék.Processzor Pentium D805 2x2,6 GHz , alaplap P5LD2 SE intel 945
-
Detox!
senior tag
Kompatibilis, szal akkor a BIOS update sem segíthet.
Rendesen a helyén van a kártya, nem is csavaroztam a házhoz, csak megtámasztottam alulról egy csavarral (a dvi kimenetek kereténél). Molex is rajt van rendesen , meg sípol is ha nincs rádugva. A tápom egy (szintén új) FSP 350W.
Próbáltam letiltott int. VGA-val de úgy sem akar jelet adni. Pedig amikor rádugom a moncsit, akkor a moncsi ad ilyen cicergő hangot, szal vmit érzékel.
Tanácstalan és reményvesztett vagyok.."Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu
-
dokee78
félisten
Melyik VGA kártyát vegyem,melyik a gyorsabb az alábbi játékokban?
Proci:E8200
RAM:2*1GB Geil ultraMSI 8600GT OC 256Mb DDR3
Sapphire HD2600XT DDR4Ezeket játszanám:
Call of Duty 4.
Rainbow Six:Vegas
Rainbow Six:Vegas 2.
Crysys
Gears of Wars
World in Conflict -
csabyka666
veterán
Hali!
Adott egy ASUS EN6600GT vga, még az AGP-s korszakból. Van egy kis baja. Amíg a Win-t felrakom, addig tökéletes, van kép, nem csíkozik, magyarán normálisan működik. De amint felrakom az nVidia drivert (mindegy, hogy melyiket, mindegyikkel ugyanaz), becsíkozza a képet, totál nézhetetlen lesz. Én memória hibára gyanakszom, de pontosan nem tudom, mi lehet a baja.
Amit biztosan tudok: nem melegszik, plusz tápot megkapja.
Kipróbáltam több alaplapban is, illetve erősebb-gyengébb táppal, mindegyikkel ugyanaz.
Ötlet valakinek? ByeÁgdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Detox!
senior tag
Most próbáltam a karit egy Asus A8N-SLI-ben, és ott megy minden gixer nélkül..
Valami ötlet?"Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu
-
djtrial
tag
hali
van egy asus v9560 (fx5600) agp vga-m, alapból 52 fok a gpu, memória 33.
ez normális? mert játékoknál lefagy a gép.Pentium Dual-Core E2160 - Gigabyte P35-DS3L rev1.0 - 2x1GB Kingmax 800 - ASUS EAH2600XT 256MB DDR3 - ASUS TV/FM TUNER - LG DVD író - Maxtor 200GB SATA, FSP 350W PNF - AeroCool AeroEngine II
-
sksporky
tag
Halihóó!
Nem tudtok egy megoldást,hogyan lehetne szabályozni az Inno 6600-as kártyám FAN-ját?Lehet egyáltalán?Elég amatőr vagyok a témában
-
Sátán44
addikt
Erről a vga-ról (XFX 9600GT 512MB XXX PCIE) tudnátok nekem véleményt mondani?Minőségileg milyen?
[ Szerkesztve ]
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
zed1983
őstag
egy jó 8800gt-t tudnátok ajánlani? ami nem melegszik nagyon
üdv
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
sksporky
tag
Közben megtaláltam,de nem vettem észre semmilyen halkulást,akkor nem működik?
-
TTomax
félisten
válasz Sátán44 #10993 üzenetére
nyugodtan vegyel XFX-et megbizhatsz benne nem lesznek minosegi problemaid gamer marka...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest