- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Henk
veterán
válasz adam84 #11850 üzenetére
Lehet azzal kéne próbálkoznod inkább mint egyből a hűtő cserével.
Nézd meg mennyin meg most.(alapon)
Amikor játszol akkor meg csavarj rá egy kicsit.Szerintem úgy nem melegedhet túl,azért annyira megvan tervezve.
Olvass után riva-val hogyan lehet állogatni.Már a g92-nél is átkellett írni a cfg file-ban egy számot.A hozzáértők megtudják mondani tuti,szerintem azt is lehet.[ Szerkesztve ]
-
shaggy
aktív tag
Asus 8800gts 512 mennyire hangos a gyári hűtő ?
Jövő héten jön meg ha minden igaz!
Esetleg valaki tudna ajánlani rá valami jó csnede hűtőt ha a gyári nem lesz jó?
-
shaggy
aktív tag
Thx mindenkinek!
Elöszőr jöjjön meg a kari utána majd meglátjukha negyon hangos lesz akkor keresek valamit rá!
Esetleg zalman vf1000
most egy vf900 van az nemhiszem hogy rámenne -
Henk
veterán
válasz shaggy #11852 üzenetére
Valóban jó a hűtője.
Nekem 2 gts is volt és az egyik legjobb hűtő ami eddig volt.
Én alapon 40%-ra raktam teljesen hangtalan,mikor játszottam akkor meg 60-65%-ra.Game közben úgysem hallani és úgy meg jól hűt.
Bár ezt majd kitapasztalod mert attól is függ mennyire jó a házad szellőzése. -
Jámbor
tag
Üdv a Guruknak, és Mindenkinek!
Van egy HD-videóm, amit szaggatva játszik le a gépem. 1280*720 felbontású, kiterjesztése .mkv
A gépem:
AsRock 939NF6G-VSTA (GF6150SE), AMD Athlon 64 3200+ 2GHz, 2*512 MB DDR333 dual ch., SAMSUNG 200 GB SATA, WD 500 GB SATA, SAMSUNG 300 GB PATA rackben, Optiarc DVD-RW SATA, ACER AL1916W TFT, ChiefTech 450W, PowerCom 600 VA UPSKb. melyik az a minimális (legolcsóbb) PCI-E videokártya, ami segítene annyit a procimnak, hogy ne szaggasson a videó?
Előre is kösz a válaszokat.
Soha ne mondd, hogy soha.
-
Jámbor
tag
Az aláírásom csak az aprókra vonatkozik.
-
DerDer
tag
Sziasztok,
Milyen videókarit javasoltok 25körül?
Egy Gigabyte 8600GTS-sel mi a véleményetek?
köszi a segítséget -
-
Jámbor
tag
Ez passzív, vagy ventis kártya? Nem látszik...
A HD-video Matrjoska .mkv lenne, nem Blu-Ray, vagy HD-DVD. Nem tudom, ez mennyire számít. Ezt is gyorsítják ezek a HD2400-esek? A procim csak 3200+.
Azt is kérdezném, hogy a házventi nélküli házamba jó lenne-e passzív, vagy inkább ventis kellene?
Úgy látom, nincs rajta D-Sub.
D-Sub csatlakozós a monitorom. DVI nincs rajta. Régi AGP-s rendszeremben volt egy inno3d GF6600. D-Subon szép volt, de ha a DVI-re raktam átalakítóval (próba erejéig), akkor nagyon homályos volt a kép. Előfordulhat ez ennél is, vagy ez vmi X-aktás hiba eredménye lehetett?Iyen sok bajom van.
-
DerDer
tag
köszi a segítséget, 9600GT-re gyűjtök akkor még, talán pár hét múlva kicsit olcsóbb is lesz , addig is vadászok 1 használtra
-
RealRape
csendes tag
Nah most lehet, hogy ez egy idióta kérdés, de kíváncsi lennék, hogy melyik a jobb/gyorsabb a játékokban, és menyivel kb. A 9600GT 512MB Vs. 9600Gt 1GB ? Megéri többet kiadni az 1GB ram-ért ,avagy nem?
-
-
RealRape
csendes tag
És az MSI márkáról még valamit tudnál nekem mondani? Mennyire jó a hűtése/élettartama?
-
Geffry
aktív tag
Üdv!
Helyzet: Konfigomban olvasható SLI-s lapom van. 8600GE-met cseréltem 8800gt-re.
Probléma: Eddig az alsó pci-e-ben volt a 8600. A 8800at a felsőbe akartam rakni, gondolván a prochűtő majd húzza az aljáról a levegőt, jobban szellőzik. Viszont itt belesz**tak a palacsintába, a vindóz bút közben behal ha a felsőben van a kártya, ellenben az alsó pci-e foglalatban indul simán.
Így viszont problémás a hűtőcsere mert nincs sok hely...Kérdés: Ez most lehet attól hogy úgy lett telepítve hogy az alsóban volt anno a kártya és akkor csak egy win reinstall kell, avagy ez már csak ilyen marad mert a felsőben csak sli-be futna kártya? BIOS-ban nem találtam semmit ami ezzel kapcsolatos lenne...
Előre is nagy köszi!
[ Szerkesztve ]
A PH-n mindenki mindig jobban tudja. Fél óra Google keresés után...
-
keszegduda
őstag
Az új videókártyáknál van lehetőség olyan megoldásra, hogy 2 monitort kezeljen és a két monitoron különböző feladatot végezzenek el. Pl.: egyiken játszik valaki, addig a másikon filmet néznek. Létezhet ilyen?
-
nygma
addikt
válasz keszegduda #11886 üzenetére
Szerintem
-
Geffry
aktív tag
válasz keszegduda #11886 üzenetére
Szerintem ha a két monitor együtt jeleníti meg az asztalt ( fele-fele ) akkor ablakban futtatva menni fog a dolog... de még sosem próbáltam, ez csak egy gondolat...
[ Szerkesztve ]
A PH-n mindenki mindig jobban tudja. Fél óra Google keresés után...
-
benjoe1
aktív tag
Sziasztok!
MSI 845PE Max, P4 2Ghz, 1 Gb ram gépbe vennék most új AGP-s videokártyát játékra, mint az alábbiak:
Pro Evolution Soccer 2008, S.T.A.L.K.E.R., GTR 2, Call of Juarez
Asus 7300GT 256 Mb DDR2-t néztem ki. Van értelme megvenni ezt a kártyát, vagy a többi hardver elem miatt ezek a játokok már nem futnának a gépemen?
Ennél újabb játékok futnának?https://www.szarvaskovendeghaz.hu/
-
fagy53
nagyúr
válasz benjoe1 #11889 üzenetére
Üdv!
Sajnos legalább kettő biztos nehezen fog menni. Kevés a proci, a RAM és a 73GT GDDR2 is. Nagyon vissza kell venni a grafikai beállításokból és a felbontásból is a játszhatóság miatt. A P4-es proci min 3GHz-en kell, hogy menjen, a 73GT meg GDDR3-as legyen.
Bár játék helyett célszerű lenne spórolni most egy kis lét, mert ez a toldozgatás-foltozgatás nem sokat ér, csak a lét viszi. -
hahajdu
aktív tag
Melyik az a videókártya aminek már pont kevés a pcie 8x? Sajnos az alaplapom csak ezt tudja
hunpad.com
-
djkoxos
tag
válasz fagy53 #11050 üzenetére
Igen jó amit mondasz de az nVidiás kártyákat lehet saját driverükben is tuningolni ha futtatásba mész ott beírod h regedit azon belül asszem Hkeylockmachine - software és nvtweaknál létrehozol egy uj dworld értéket 3as értékkel és CoolBits néven! És már is kész
Tudod tuningolni 2D és 3D ben is és még a maghőmérsékletet is mutatja neked.. -
djkoxos
tag
Megtudja nekem mondani valaki hogy a Mafia2 elfog-e futni egy Geforce 6800GT 256Mb-os videókártyán?
-
NoSuchUser
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg a következő van:
Foxconn 915G7AD-8KS alaplap
400W-os táp
+egy AGP-s 6800 Ultra, ami megadta magátSzeretnék egy új 8800 GT-t vagy GTS 512-t, de nem tudom, hogy elmegy-e az alaplap pci-e 1.0-jával, illetve elég-e a táp
Vagy tudtok valami jobb megoldást?Előre is köszi!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz NoSuchUser #11898 üzenetére
Milyen a táp?
-
lsc
nagyúr
válasz NoSuchUser #11898 üzenetére
Amennyiben marad a procid akkor max egy 3650 256 DDR3-as , a procid még ahhoz is kevés , ha a tápod nem márkás akkor kevés lehet /egy 8800-hoz biztosan /.
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók