Aktív témák
-
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Van 2 6600gt-m. Az egyik inno a másik asus. Az asusnak elrontották a bios-át állítólag és a windowsba való belépéskor elmegy róla a kép. Ha SLI-ben összekötöm a 2 karit akkor windows alatt tudok egy új biost rakni az asusra? -
Goatman
aktív tag
Üdv! A régi 128Mb-os 6600GT-m felett eljárt az idő, szeretnék új videókártyát venni. A keret rá sajnos elég sovány, 20-25k lenne, ennek megfelelően persze nem hardcore, hanem csupán alkalmi játszogatás lenne a cél mondjuk 1024*768-ban friss és relatíve friss játékokkal. Úgy látom ennyiért a kínálat túlnyomórészt 3 kártya különböző variációira szorítkozik: AMD/ATI oldalról a HD 2600XT és HD 3650, nVIDIA-ról pedig a 8600-as széria 256/512Mb-os modelleiből lehet választani. Szerintetek melyiket lenne érdemes választanom, hogy kisajtolhassam az árszinthez mért lehető legnagyobb játékteljesítményt? (Márkát és esetleg linket is légyszi) Előre is köszi
92 pirospont a régi Hardveraprón: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Goatman
-
Goatman
aktív tag
válasz Neoteric #10153 üzenetére
Igen gondoltam erre a lehetőségre is, sőt mivel átfogóbb bővítésre készülök a mostani fő alkatrészeim eladásán is gondolkodom, hogy aztán a befolyt + pénz vga-ra menjen (úgy lenne 40-45k beleférne pl. 8800GT is). Csak hát elég nehéz vevőt találni ezekre a 3 éves cuccokra, szóval ezért érdekelne, hogy mit lehet alsó-középkategóriában 20-25-ért bezsákolni.
92 pirospont a régi Hardveraprón: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Goatman
-
Retro11
senior tag
Sziasztok!
Már kérdeztem de senki se tudott segíteni.
Ez mit jelentene pontosan?Nekem is 8600GS van, vistám, és 2giga ramom.
[I]My laptop has 2gb of ram and the video card is an 8600GS with TC. The card itself has 256mb of ram, and it says that when you have 2gb of ram it will let it use up to 1gb of ram.Should I turn it on or leave it off?
If you're using Windows Vista it would be better if you turn it off, if your using XP just leave it on.[/I]
A választ nem értem pontosan, illetve azt, hogy xp alatt nem fog működni a TC?De jó lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
válasz Retro11 #10155 üzenetére
A notimban van 2 GB ram, a VGA egy 8600GS TC-vel (TurboCache). A kártyán 256 MB ram van, azt írják ha 2 GB ramom van akkor abból 1 GB-ot még fel tud használni. Bekapcsoljam ezt vagy ne?
Ha Vista-t használsz kapcsold ki, ha XP-t akkor kapcsold be.
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Lespaulka001
csendes tag
Hi!
Szeretném megkérdezni, hogy a ventillátor nélküli vga-k (heatpipe....) bírnak e valami hátránnyal a ventillátoros társaikkal szemben... Gondolok pl arra, hogy kevésbé tuningolhatóak e?
Előre is köszi a választ.
üdv -
Wolverine
félisten
válasz kicsitoth93 #10159 üzenetére
Ha nem értesz hozzá, inkább ne csináld. Ha mindenképpen tuningolni akarsz... olvass utána.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Brezo
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Lenne egy kérdésem: Az aláírásban szereplő konfigom van (tudom kevés a memória és szar lassú a vinyó), de 223BW-s monitoron 1680x1050 felbontású és ugyebár ezen érdemes játszani, de ha lejjebb rakom a felbontást, mondjuk 1280*800-ra, akkor is úgyanúgy szaggat a game, vagy még jobban, játszhatattlan szinte (pl.: COD2, HL2)
Ez miért lehet? -
volvoguy
addikt
üdv. nos ugye napjain videókártátyáin - az én esetemben geforce 9600/8800GT - ugyebár 3 csatlakozó található. méghozzá 2 darab általában egyforma csatlakozó, meg van egy kisebb kör alaku. melyik micsoda? mert ezeket igy msot nem tudom...
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
törölt tag
válasz volvoguy #10163 üzenetére
A két nagy az a DVI csatlakozó, ebből az egyik úgynevezett Dual DVI. Ehhez egy megfelelő átalakítóval csatlakozva lehet pl. HDMI csatlakozóval ellátott TV-hez csatlakozni. A kicsi kör alakú, a direkt TV kimenet, ez is többfunkciós már. mert komponens kimenet, S-video kimenet, és kompozit video kimenet is, csak a megfelelő csatlakozót kell beledugni, ezt mellékelik is a VGA dobozában.
-
volvoguy
addikt
válasz #96302336 #10165 üzenetére
tehát azt mondod, hogy a 2 nagy csatlakozó közül az egyik DVI, vagy más néven DVI-Port...a másik nagy csatlakozó meg Dual DVI, másnéven Dual-Link? tehát akkor ez a 2 mégsem egyforma? mert külsőre, már amennyire meg lehet figyelni szinte azonosak....
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
volvoguy
addikt
válasz volvoguy #10166 üzenetére
csak azért kérdem hogy egyforma-e, mert a szavaidból azt vettem ki hogy a 2 nem egyforma....viszont a ph-n van egy leirás az uj 9600os MSI-kről, arról a pirosról..és ott ez áll:
"két dual-link DVI-I csatlakozó áll rendelkezésre" - ebből meg az jön le hogy mind a kettő egyforma...Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
kavicssli
addikt
Sziasztok!Várható a következő 2-3 hétben hogy csökkeni fognak a VGA piacon az árak...?
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
cavman
tag
Sziasztok!
Ma elhalálozott a videókarim a gépben alig több mint 1 év után. Inno3D 7600Gt.
Először tegnap 1 kékhalál, ma még ment simán, aztán játék közben lefagyott.
Újraindulásnál függőleges csikokkal lett tele a monitor. Újabb újraindtás után már
csak 8 bites szinekkel jött be csikosan, de már el sem idult,most pedig már a
bootolásnál is csikos, és be sem tölt a windows, kikapcsolja a monitort.
DVD-ről futó win alatt is csikos.Holnap muszáj lessz valamire cserélnem, légyszi ajánljatok valamit a konfigomhoz.
Tervezem majd X2-re cserélni a procit kédőbb. Köszi előre is.Asus M2N-E, AMD AM2 3800+ (2400Mhz), 2x1Gb 800Mhz Kingmax Ram, --inno3d 7600gt--
[ Szerkesztve ]
-
joi29
őstag
-
cavman
tag
Köszi a válaszokat, megkukkolom őket. Ha sikerül beszélni holnap a nagykeres ismerősel, akár picit nagyobb is lehet.
-
cuko#
tag
válasz Goatman #10154 üzenetére
Szerintem egy 3650-es 20k-ért a legjobb vétel most a középkategóriában. Itt ez a teszt, lesd meg a grafikonokat - szerintem elvisz crysisen kívül szinte mindent medium-high beállításokkal, 1280x1024-ben is.
Lespaulka001: annyi hátránya van, hogy alapból forrófejűbbek szoktak lenni (az enyém pl 52 fok körül jár alapon), ezért ha húzod, és ez által melegszik, előbb purcan ki, vagyis kevésbé lehet húzni szerintem - plusz mindenki döntse el maga, hogy mekkora hőnek hajlandó kitenni folyamatosan a vga-ját, én 52 fölé nem nagyon mennék néhány plusz fps-ért.
Cserébe, ha van a házadban légmozgás, megszabadulsz az egyik legidegesítőbb zajforrástól. -
Limbi
csendes tag
Segítségeteket kérem.
Otthoni gépemben Msi 6600Gt -s agp videókártya van. Irodai gépemben frissíteni szeretném a vidikarit, és első gondolatom, hogy hasonlót veszek. Ez kb 12000 Ft. Van hasonló árban olyan ami erőssebb, vagy maradjak ennél.
Kösz -
Játékos
addikt
Sziasztok!
Segítsetek légyszi!
A barátom hívott, hogy 800x600-ban megy a moncsija 85Hz-el. Szeretné 1024-ben használni, de kikapcsol a moncsi. Mondtam neki állítsa visszább a frekvenciát, de ugyanaz volt az eredmény.
8600GT-ről van szó, és néhány nappal ezelőtt vette észre először ezt a tünetet.
Mire gondoltok?
Köszi!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
-
joi29
őstag
válasz Játékos #10181 üzenetére
-A meghajtó programban van egy menüpont,az egyedi felbontás és a képernyő
frisitésének beállitására.
-Ennek segitségével nekem sikerült a 3D-s játékoknál állandó 100Hz-et beállitanom
1024x768-as felbontás mellet.
-Igaz ez tipustól is függ,a CRT monitorral rendelkezők nem árt ha használják
eme funkciót.[ Szerkesztve ]
-
HunChaos
aktív tag
hali!valaki tud nekem infot adni,hogy egy 7300gt karinál 256mb-os
a ddr3as vagy ddr2es a jobb ,miért?!gondolom van pro és kontra!előre is thx! -
Thrawn
félisten
válasz HunChaos #10190 üzenetére
Ha csak azért csökkentett az órajele, hogy passzívban is elmenjen, akkor aktív hűtéssel ugyanúgy tuningolható. Vagy nem. Tuningra nincs garancia.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Retro11
senior tag
Valaki tudna válaszolni a 10155# és 10157#-ben felmerülő kérdésre?
-
TTomax
félisten
válasz Retro11 #10193 üzenetére
If you're using Windows Vista it would be better if you turn it off, if your using XP just leave it on.[/I]
Magyarul
Ha Windows Vista-t hasznalsz jobb ha kikapcsolod,Ha XP-t akkor meg hagyd bekapcsolva.
Mod:
Hogy ezt mikent lehetseges azt nem irja itt le.[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz Retro11 #10193 üzenetére
Most nezem igazabol mi is a problemad.A TurboCachet a laptopon nem tudod kikapcsolni.Ez a szolgaltatas fixen fut a fapados biosaban,tehat nincs lehetoseg a kikapcsolasara.Csak meg 1G RAM segithet.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
zabcs80
tag
Milyen procival lehetne jól meghajtani egy 8800GTS 320 OC-t?
[ Szerkesztve ]
-
fagy53
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest