- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poo
senior tag
-
Töpi
tag
válasz johnahex #5364 üzenetére
A ram meretet szerintem biosban tudod allitani. Bar szerintem 2gbos vga az elegge nagy parasztvakitas. Rateszik mert olcso, de inkabb a gpu orajale szamit, ami kitalalom nem feltetlen nagyon combos. En a helyedben leszednem max 512re. Az boven eleg kb.
A sárga inkább piros, mint zöld...
-
Töpi
tag
válasz johnahex #5364 üzenetére
http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-635M.66964.0.html
Bocsi rosszul mondtam. Eleg jo kis vga az. Viszont a vgad ugy 2gb h maximum annyi. Gondolom annyit hasznal amennyi kell neki. Talan a control panelen lehet is allitani a meretet. Nem annyira vagom nekem fix 1gbos.
-
rgeorge
addikt
válasz johnahex #5381 üzenetére
Szerintem az XP túl régi ehhez a laptophoz. Windows 7 Professional és XP Mode virtuális gép lenne a megoldás, utóbbi, ha valamiért nagyon kell az XP. Windows 7-tel minden más szempontból is jobban jársz: biztonság, teljesítmény, akkuidő stb.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Töpi
tag
Elegge ujnak tunik a geped. En is ugy sejtem , hogy mar nem adtak ki drivert a gepedhez xpre. 2003-as oprendszer, a vgad meg 2012es ha jol tudom. Valahol ertheto ha mar nem adnak ki ra drivert . Tudom h nem szeretned h kimondjam, de win7 a megoldas a problemadra.
-
Töpi
tag
Meg kb az emberek 5%a hasznal mar csak xpt. Meg kb mar minden gephez adnak min egy win7 homeot. Nem nagyon eri meg nekik veszodni. Mar a 2008as p5k lapomhoz is alig talaltam drivert. Neked meg meg nehezebb dolgod van. Ezt a hibrid vgas dolgot sztem mar nem is fogjak megcsinlni xpre soha annyira uj hozza kepest.
-
Töpi
tag
válasz johnahex #5390 üzenetére
Kicsit utananeztem a gepednek. Nvidia driver nincs xp ala ahogy nezem viszont wlan igen. Win7el mindenkepp kompatibilis lesz es sztem 64bitest tegyel ra. Wlanra 3fele kartyat is ir. Szoval a harom kozul az egyik lesz jo neked. Probald meg mindet vagy nezd meg h mi a wifi kartyad gyartoja
[ Szerkesztve ]
-
Poo
senior tag
válasz johnahex #5392 üzenetére
Esetleg tudom javasolni a lenovo system update programot és akkor nem kell keresgélni hogy mi van a gépedbe hanem ha feltelepíted akkor kilistázza neked mik vannak a masinához aztán ki tudod jelölgetni hogy mit szeretnél feltenni.
Veszek eredeti tonereket,patronokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest