- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
nagyúr
válasz anonymus89 #37900 üzenetére
én nem próbáltam még ilyet, szóval nem tudom, de megéri megnézni
-
Anubis_9
őstag
válasz quailstorm #37890 üzenetére
Sikerült egyeztetnem egy Nokia szervizzel és 5000-ért megcsinálják a kijelző cserét. Munkadíjjal együtt!
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
Fancy-boy
addikt
válasz quailstorm #37903 üzenetére
Régebbi modellekhez még van alkatrészük?
Akartam 8800 üveget cseréltetni...[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz Fancy-boy #37904 üzenetére
Többnyire azt mondják hogy felpostázzák Pestre, annak van egy díja, és elintézik, de onnantól már akár 20k HUF is lehet a számla.
3410 szoftverfrissítés is drága lett volna, N900-ban házcserére mondtak 120 ezret, és még az N95 8GB akku is 7 ezer... én meg vettem hologramos eredetit 3k-ért Mo-n máshol... -
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Az ilyen és ehhez hasonló hirdetések mennyire megbízhatóak? Van valakinek tapasztalata?
Fatert szeretném meglepni egy faék egyszerű telefonnal karácsonyra, elsőre 6310i-re gondoltam. Ebay tele van kínai telefonokkal, de azokról meg nem mondom hogy eredetiek-e.
Let the Zone take me if I am.
-
kutga
nagyúr
válasz sarkanyolo2 #37907 üzenetére
Van olcsón is ebayen, olyanhoz már volt szerencsém, utángyártott rajta minden. Egyszer van egy évben karácsony.
Let the Zone take me if I am.
-
Bozek
nagyúr
Van egy szó, amin gondolkodj el: "refurbished".
-
Fancy-boy
addikt
-
sh4d0w
félisten
válasz sarkanyolo2 #37907 üzenetére
Annak idején ennél jobbat nem találtál, nem véletlenül lehet csak horror áron hozzájutni...
https://www.coreinfinity.tech
-
kutga
nagyúr
-
Fancy-boy
addikt
válasz sarkanyolo2 #37913 üzenetére
A fő alkatrészeket nem cserélik ki. Alaplap, antenna, végfok, mikrofon, stb...
Tehát ezeket már használták 10 évig.
Ha valaki megveszi és belerak újabb 10-et, akkor 20 évet kellene kibírniuk az alkatrészeknek.[ Szerkesztve ]
-
sarkanyolo2
őstag
Az kifejezetten ütő lenne
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
errorz
csendes tag
Sziasztok.
Windows phone telom van. Zavar benne az hogy ha valakit hívni akarok a névre rányomva egyből hívja azt. Nem tudja valaki hogy lehet beállítani hogy ne hivja egyből a nevet.
köszi.Ha egy lánnyal töltök egy estét, akkor azt nappal vissza kell hogy seedeljem?
-
alpihun
senior tag
sziasztok
páciens neve: nokia asha 302
páciens tünetei: mindenféle előzmény nélkül cserélt/ nem reagált pár gombot, majd a teljes billentyűzet leblokált
eddigi beavatkozások: akku ki-be, fizikai erőszak
életkor: lassan kétéveselőre is köszöntem
Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
alpihun
senior tag
válasz quailstorm #37919 üzenetére
áh, a bepárásodás az valószínű, de eddig is rengetegszer volt ilyen vele
mihez tudok kezdeni?Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
alpihun
senior tag
válasz quailstorm #37921 üzenetére
javítani nem nagyon van értelme
kvázi kuka? garanciás még, azt megpróbálomBagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
Ice&Lime
veterán
Van egy klasszikus 5 éves mobilom, kaptam rá egy üzenetet, csakhogy nem tudom megnyitni.
Az ikonja nem a megszokott csak levél ikon, hanem egy i betűs kis kártya ikonon van a levél ábra, de kicsiben.
Az opciókat nézve a megtekintre csak a dátumot, a feladót, a méretet és a lejáratot írja ki, de a tartalmát már nem jeleníti meg. Az opciókban a beléptet lehetőséget választva pedig, kiírja, hogy letöltés, elkezdeni és utána írja, hogy a letöltés sikertelen. A szolgáltatás nem elérhető.
A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám megnyitni ezt az üzenetet? -
Ice&Lime
veterán
válasz Fancy-boy #37925 üzenetére
Nem szolgáltatói, ismerős küldte és fogalmam sincs mi lehet, de nem lehet megnyitni illetve nem tölti le.
Ha kiválasztom a beléptet lehetőséget, akkor a letöltés megszakad és ezt írja, a letöltés sikertelen, a szolgáltatás nem érhető el. A letöltés megkezdése előtt a jelerősség mellett van egy kék színű E betű (EDGE network), de amikor kiírja a hibaüzenetet közben piros lesz ez az E betű.[ Szerkesztve ]
-
sonaj0203
aktív tag
Sziasztok!
Após ilyen típusú telefonját alcatel one touch 918d vagyis a frimware-t frissítettem a teló által fel ajánlot legfrissebb verzióra, minden rendbe is ment. Persze adatokat törölt, de ezzel még nem is lenne gond, a baj az, hogy most bármilyen app telepítésére azt mondja nincs elég hely, pedig az sd-n majdnem ott figyel 2giga üresen. Amit lehetett töröltem, de így sem lett anyi hely, hogy a szókeresőn kívül mást is telepítsen. Sőt azt is áthelyeztem az sd-re és most el sem indul, de még frissíteni sem hagyja, mert kevés a hely:-(
Frissítés előtt nem volt ilyen baj vele.
Vissza lehet állítan valahogy a korábbi frimware-t?
A telefonon minden eredeti gyári, nem volt root, semmi egyéb piszka.
Köszi a segítséget!Van úúgy, hogy nem úgy van.
-
quailstorm
nagyúr
válasz sonaj0203 #37927 üzenetére
Ezt olvasgassad első menetben. Vissza lehet rakni, de azon jobb a 2.3.5, kár volt frissíteni.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Telefonkészülére normális áron hol lehetne biztosítást kötni? A T-nél, ahol a készülék lesz véve, meglehetősen vagyonokba kerül.
-
-
galocza
aktív tag
halihó,
szüleimnek kell szereznem nokia 2720-ast (ne kérdezzétek. ezt szeretik.) a német ebayen van is ilyen új. a kérdésem: ez tud-e vajon magyarul? nem tudom minden régi nokiába beléömlesztették az összes nyelvet, vagy régiófüggő mi ment bele, vagy csak egy nyelv van. azért érdekes, mert 2 készüléket - korukhoz képest drágán - nem rendelnék meg, ha csak germánul beszélnek.
köszi,
g
-
galocza
aktív tag
köszönöm a válaszokat.
valóban, tudtommal semmilyen madzagos kapcsolat nincs, csak bt.
ez a könnyen rápakolom dolog hogy megy? útmutató és anyag hozzá hol fellelhető?
köszi,
g -
galocza
aktív tag
válasz galocza #37941 üzenetére
na, gondoltam, valamennyire utánanézegettem (pl most már tudom, mi az a product code és mértr kell átírni), egy kis keresgélést végeztem az ügyben, de sajnos ami leírást találtam, ott a linkek nem élnek.
olyat még találtam, hogy nokia suite, de olyat nem, hogy nokia software updater (bár gyanítom, hogy előbbi utódja utóbbinak). találtam nemesist is.
amit nem találtam, az vmi hülyebiztos leírás madzagmentes frissítésről - és maguk a frissítések. mert sajnos itt halottak igazán a hivatalos linkek. -
galocza
aktív tag
köszi a válaszokat.
leszedtem a progit, v3.2. a readme azt írja, hogy az ingyenes (korlátozott) verzió is tudja, ami nekem kell. de ezek szerint a publikus acc nem működik?más javallat esetleg? (felbátorodva megrendeltem a készülékeket, úgyhogy fontosabb, mint valaha.)
köszi,
g -
Doky586
nagyúr
válasz galocza #37947 üzenetére
Igen a progi mukodik ma is, csak nem mutat semmi hasznosat mint regebben..
De amugy se mennel vele semmire.. kabel sincs. Meg Phoenix progi is kellene meg utana..De talan megkerdezhetned az eladot hogy van-e rajta magyar nyelv, es annak fenyeben megvenni..
Ez a legegyszerubb.[ Szerkesztve ]
-
galocza
aktív tag
válasz Doky586 #37949 üzenetére
mindez hasznosabb lett volna a megvásárlás előtt.
ki vannak fizetve, most már megoldás kell.gsm-eseket nem ismerek, normálisan nem járunk arrafele - ezért is gondoltam, hogy itt kérdezek. de úgy tűnik, onnantól hogy a bíztató kilátások alapján megrendeltem őket, sok más sansz nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Autós topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Facebook és Messenger
- Hálózati / IP kamera
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- LEGO klub
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest