Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tamy

    senior tag

    Sziasztok!

    Tudja valaki melyik cég látja el mostanság a Motorola márkaszerviz funkcióját? Ugyebár a Motoker megszűnt, bizonyos feladatokat az e-care nevű cég vett át, de a honlapjuk nem egy nagy durranás, nem derült ki, hogy a Motorolákat is ők javítják-e. Megkérdezném tőlük, de ma már nincsenek, holnap meg vinném szervizbe, de mivel vidéki vagyok, így meg is kéne terveznem hová menjek holnap Bp.-en.

    Esetleg más olyan szerviz, aki javít is, nem csak a mostanság sablonduma, hogy olcsóbb ha másikat veszek? Sajnos már nem garis a teló, és itt helyben (Veszprém) meg nem találtam senkit, aki képes lenne megjavítani. Persze az összes helyet nem jártam végig, de mindenki Pestre küldi, minden alkalommal minimum egy hétig nem látom a telómat:(

    A telefon egy VE66, a tünet pedig a következő: néha én nem hallom a túloldalon lévőt, néha meg engem nem lehet hallani, máskor meg minden rendben.

    Az előzmény valószínűleg még tavaly nyárra nyúlik vissza, volt egy esésem vele, azóta többnyire nem csukódik össze rendesen, de ezen kívül más gondom nem volt vele, így túlzottan nem foglalkoztam vele.. Az érdekesség az, hogy mostanában egyre ritkábban volt ilyen gondom vele,örültem is, hogy talán majd "bejáródik", viszont a megsüketülést meg csak mostanában kezdte. Időnként most is jó minden, tehát valami érintkezési hiba lehet csak, egyik helyen szalagkábelre tippeltek, ez szerintem is elképzelhető. A másik helyen meg egy hét után annyit bírtak közölni, hogy valószínűleg(!!!) panelszakadás, és várjam meg míg teljesen bedöglik, addig nem tudnak vele mit kezdeni. Na, hát ilyen szervizek vannak Veszprémben. Kérdeztem is, hogy ezt miként gondolják? Hisz így elég hülyén lehet használni, felhív(ok) valaki(t), aztán vagy én nem hallom őt, vagy ő engem. Addig hívogassuk egymást, míg éppen jó nem lesz minden?

    [ Szerkesztve ]

    Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.

Új hozzászólás Aktív témák