- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
villamos
őstag
Vettem egy Nokia X2-02 -t. Az a problémám vele, hogy a főképernyőn valamiért kiírja az épp aktuális üzemmódot, amire én nem vagyok kíváncsi, mivel soha nem használok másikat. A kérdésem az, hogy ki lehet e kapcsolni valahogy ennek a kijelzését, vagy örökké ki lesz oda írva, hogy "Általános"?
[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
Mindy-Lee
tag
válasz Sztbeni #25800 üzenetére
Korábban az előfizetésed terhére vehettél, most már banki átutalással tudsz fizetni.
Minden esetben küldenek e-mailt a vásárlásról, és amit megvettél, az megmarad a Saját dolgaid között, ha telefont váltanál és újra le akarnád tölteni, persze ekkor már ingyen leszedheted.[ Szerkesztve ]
-
salgocomp
senior tag
Hali srácok.
Symbian Belle OS-re tudnátok ajánlani egy adatforgalom számlálót ?
-
daniele
aktív tag
Ilyen létezik? Meghírdettem a telefonomat a jofogas.hu-n erre kaptam egy levelet: "Feladó: Charlene (charlenebabycares@hotmail.com)
Lehet vásárolni ezt tőled? Hadd
tudja, ha ou még, hogy eladó.
köszönöm!"Válaszoltam neki, erre ő vissza válaszolt: "Köszönöm a leveleket. Azt kell mondanom, örülök, hogy még mindig van ez eladó.
Általam vásárolt ezt a barátom, aki él Nyugat-Afrikában, Lagos, Nigeria.It egy születésnapi ajándék.
Én jelenleg nem Magyarországon most, hogy te leszel az, aki segítsen tegye ezt vele. Én hozzá neked 10000 ft a postaköltséget Afrikába.
Szóval, küldje el nekem a banki adatainkat, hogy tudom, hogy a kifizetés az Ön számára, és ha egyszer kap a fizetési tud nekem segíteni tegye át neki a posta.
Remélem, ezt értem. Ne menj vissza rám, hogy mi is lezárja az üzletet.
Köszönöm,Charlene.
Thanks for your mail. I must say, I am happy that you still have this for sale.
I am buying this for my boyfriend who lives in West Africa, Lagos, Nigeria.It is a birthday gift.
I am currently not in Hungary now, so you will be the one to help post this to him. I will add for you 10,000ft for the postage to Africa.
So, send me your Bank details so that, I can make the payment for you and once you get the payment you can help me post it to him through the post office.
I hope you will do this for me. Do get back to me so that, we can close the deal.
Thanks,Charlene."
Én isten biza leírom neki a bankszámlaszámomat ha elutalja a 33000FT-ot. Viszont, hogy tudom ki küldeni a telefont Afrikába? 10000FT postaköltségbe belefér?
Vagy szerintetek ez fake?
-
fuximaxi
senior tag
válasz daniele #25805 üzenetére
FAKE, amint meghirdettem valamit én is kaptam az ilyeneket. Sablon szöveg. Anno valahol kitárgyaltuk, hogy mi a céljuk ezzel, de már nem emlékszem. Annyi biztos, hogy FAKE. Ráadásul nekem azt írta, hogy küldjem Afrikába, mert ez neki nagyon olcsó. Megnéztem Kanadai oldalakat (elvileg onnan írt), és sokkal olcsóbb volt. A másik, hogy te valakinek vennél ajándékba egy használt telefont úgy, hogy nem is láttad.
[ Szerkesztve ]
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
daniele
aktív tag
Köszi a sok segítséget. Hát igazából csak akkor küldtem volna a telót ha megjött a teljes összeg.
-
sgsm
tag
válasz LESLIE1975 #25798 üzenetére
A csatlakozónál lehet van egy kis zárlat ,kis alkohollal egy kiszuperált fogkefével óvatosan pucold meg a töltőcsatlakozót.Ha nem javult akkor sajnos szétszedős a dolog.
-
efedrinn
csendes tag
Sziasztok!
Én tegnap vettem meg a telefont a 2 sim kártya miatt. Nem igazán zavar, hogy ki kell választanom híváskor melyik kártyát használom, plusz kibírom, hogy ha az egyik kártyával beszélek a másikat nem lehet elérni.
Viszont lenne 1nagy problémám: a sim2-es kártya használatakor nem küldi el a hívószámomat így mindenkit csak magántelefonszámmal tudok elérni arról a számról.
A sim1-es kártyát be tudom állítani, viszont a Saját hívóaz. küld. opcióknál mindig azt írja ki a teló, hogy "A funkció csak sim1 esetén támogatott"!
Akinek van ilyen telefonja vagy csak ötlete, hogyan tudom elküldeni a sim2-es kártyáról a számomat légy szíves segítsen nekem megoldani a helyzetet. Vagy ez alapból másnál is így működik?
Bocsi, hogy hosszú voltam és köszi, hogy elolvastad. -
fuximaxi
senior tag
válasz efedrinn #25813 üzenetére
Úgy könnyebb beazonosítani a telefont, ha megírod a típusát. Bár a leírtak alapján nem is fogod tudni a telefonból fixre beállítani. Két megoldás lehet, az egyik, hogy a szolgáltatónál alapértelmezettre állíttatod a saját hívóazonosító küldését. A másik, hogy a hívott szám elé oda biggyesztesz egy *31#-et.
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
tomsics
senior tag
válasz efedrinn #25815 üzenetére
Van egy kis gondom egy htc hd2-vel.Kicseréltem benne a kijelzőt.Minden flottul ment kivéve a gombok.2 oldalú ragaccsal raktam be a kijelzőt.A gombsor felraktam a helyére.Magát a gombot beraktam a plexibe kivágott helyére.Össze ragasztottam a 2 részt,de a gombok valahogy nem állnak jól és csak nagyon nehezen már már feszegetve lehet benyomni.Szereztem másik gombsort és kábelt de ott is ugyanez a szitu.Tudtok valami tippet,hogy hogyan kell elhelyezni őket?Köszi
efedrinn bocs nem neked akartam címezni.
[ Szerkesztve ]
░▒▓█ MITSUBISHI-GALANT-DIESEL █▓▒░ / G Laci /
-
addikt
Sziasztok!
Tudtok mondani olyan progit Nokia C7-re, ami riaszt, ha hozzáérnek vagy megmozdítják?
-
fuximaxi
senior tag
válasz tomsics #25816 üzenetére
Amit műveltél az inkább gányolásnak hangzik mint javításnak. Bár HD2-t még nem szedtem szét, de a legtöbb telefonból kiindulva nem hiszem hogy ragasztani kéne a bill.-t. Nézz szét a youtube-on. Hátha találsz valamit ami segít.
-
Csapy
csendes tag
Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni?
Van egy 5230-as telóm és azt írja ki,hogy a memória megtelt...
Egyéb fájlokkal van tele...az mi??? -
spurika
senior tag
Ha sokat netezel készülékről tele szokta pakolni.Előzmények,csokik egyebek,esetleg kezdőlapok kedvencek.Nyisd meg a böngészőt és töröld ezeket ki a készülék memóriából.
Symbian For Ever topik:http://prohardver.hu/tema/symbian_for_ever_olvasd_el_az_elso_hozzaszolast/friss.html#msg26
-
kaller1
veterán
-
-
Hello!
Napi hülye kérdés.
Adott egy családtag X640-es Samsung telója. Le kéne mentenem róla az adatokat, telefoncsere miatt.
Van egy V200-hoz való USB kábelem, meg egy soros, Samsunghoz való moduláris flashkábel-szettem. Cell Phone Managerrel és EasyStudio-val próbáltam eddig, de semmi.
A V200 kábel nem látja (pedig kéne), a soros szettel szintén semmi. A soros szett T100 csatijából megcsináltam a pinouts.ru-n levő bekötést :
Ezzel Samsunghoz való flash progival (UST ) tudok a telefonból olvasni, de most pont nem ez kéne, hanem hogy a Cell Phone manager lássa...
Szóval a kérdés :
Tud valaki egy működő E700/X640 adatkábel bekötést?
Neten csak flashkábel van mindenhol, vagy kétértelmű dolgok...Megköszönném
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Sztbeni
őstag
Ha symbianos Nokián szoftvert frissítek, akkor ugye csak a belső memória törlődik, a háttértár nem?
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
-
Storms
őstag
üdv
Szeretnék venni itt az apróban egy Satio-t. Már ki is néztem magamnak, nagyon szép karcmentes állapotban van, viszont az nem hagy nyugodni hogy előfizetéssel vette az eladó még 2 éve, és már lejárt a hűség. Így már nem lesz letiltható azt mondja. Igaz ez? Lejárt a hűség , így már nem tilthatják le, ez így van?!
Másik...Ha 2 éves és még meddig bírhatja a kijelző ( csak telefonálásra volt használva ) még? Gondolom nem lenne majd olcsó bele egy digitizer.ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
fuximaxi
senior tag
válasz Storms #25833 üzenetére
Ha valóban lejárt a hűség, akkor már biztos, hogy nem tiltják le. A kijelző azt egy random szám generátorral tudod a legjobban megtippelni
-
chungee
addikt
Sziasztok!
Ahhoz, hogy netezni tudjak a telómon 1,5Gb-os memkari elég? Email,facebook,youtube használatához. -
Samsung adatkábel rajzot tud valaki? (E700/X640-hez kéne)
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
spurika
senior tag
Azt nem tudom sajna,de mivel rengeteg adatkábelt,és egyebeket szoktam be hozatni Angliából.Ha írsz egy pontos tipus számot melyik kábelre volna szükséged fel túrom a garázst.
Symbian For Ever topik:http://prohardver.hu/tema/symbian_for_ever_olvasd_el_az_elso_hozzaszolast/friss.html#msg26
-
fuximaxi
senior tag
válasz chungee #25836 üzenetére
1,5 GB-s memkari? olyanról még nem hallottam. Amúgy a netezéshez nem kell sok memória, elég neki 64MB, csak néha törölni kell a cache-t.
Storms: akár az is lehet
[ Szerkesztve ]
-
Storms
őstag
válasz fuximaxi #25841 üzenetére
Azért rizikósabb egy érintős mobilt venni mint pl.: egy C905-t nem? Sokkal hamarabb halnak meg( érintő)...gondolom nem is lenne olcsó egy érintő csere, valahogy félek mindig belevágni egy érintős teló vásárlásába, mert ha meghal a kijelző kezdhet az ember gyűjteni rá.
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
spurika
senior tag
válasz Storms #25842 üzenetére
Hidd el ha egy komolyabb szériás készüléket veszel,mire meg pusztul a kijelző már rég eladtad.Ugyis meg unod addigra.Lehet hogy csak nekem van ekkora szerencsém,vagy a Nokiák nagyon jók,de idáig lassan egy tucatból egy sem volt kijelző hibás.
Mondjuk más sem.Symbian For Ever topik:http://prohardver.hu/tema/symbian_for_ever_olvasd_el_az_elso_hozzaszolast/friss.html#msg26
-
válasz spurika #25843 üzenetére
Nemtom, nekem még nem pusztult meg telefonom, pedig nem sűrűn cserélgetem. Bocs, a D500-amnak elhalt a billentyűzete (sok év használat után), ahhoz 500Ft-ért vettem egy roncsot, abból áttettem, utána a roncsot eladtam 500-ért, a jó telefont 4000-ért
Mondjuk érintőkijelzős telefonom nem is volt mégMutogatni való hater díszpinty
-
spurika
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola GLEAM Plus WX308 - ÚJ - Kinyitható - Nyomógombos
- Nokia 8110 4G - Bontatlan - Új - DualSIM - GPS - WIFI - Hotspot - Banántelefon -
- Samsung E500 - Kinyitható divatmobil - OLED - Arany és Bőr - LaFleur
- Samsung P510 - Automata flip - Ritkaság - Motoros nyitás-csukás
- Sharp GX30 - A ritka i változat - GX30i - Dobozos
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest