- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
Aktív témák
-
szabroy
csendes tag
Xiasztok!
Vettem egy 5.1 philips erősitőt és nem tudom hogy kell rákötni a SoundStrom hangkarira. A gépböl 3 jack dugon jön ki az 5.1-es hang, az erősitőre viszont csak két rca dugaljra tudom csatlakoztatni és igy nem mükszik ...A Hülyeséget nem érdemes kitartással tetézni...
-
_t0Mi_
aktív tag
Sziasztok!
Jó lenne, ha segítenétek 1 nagy problémában. Most vettem használtan 1 flyvideo 2000-et, de sehogysem tudok képet kicsikarni belőle. A kábelt teszteltem tv-n nincs baja.. Driverem normális nincs hozzá (nincs CD), de próbáltam 1 csomót netről leszedni, de egy se működött. Legtöbb nem is rak fel drivert, ami igen, az meg nem indul el, hanem hibát ír ki.. Most az eszközkezelőben 1 múltimédiás-vezérlőt és 1 multimédiás-audóvezérlőt lát! Kérlek segítsetek!---
-
cousin333
addikt
válasz szabroy #1801 üzenetére
Ez most nekem nem teljesen tiszta. Ha 5.1-es az erősítőd, akkor (elvileg) kell a hátulján lennie analóg 5.1 csatornás bemenetnek ( a kézikönyvében megtalálod). Ez konrétan 6db RCA csatlakozót jelent. Ezekre - megfelelően összepározva - rádugod a hangkártyádat 3db jack-RCA átalakító-kábelen keresztül (egyik vége jack dugó, a másik végén 2 RCA csatlakozó).
"We spared no expense"
-
szabroy
csendes tag
válasz cousin333 #1805 üzenetére
igen, kellene, de nincs...egy scart egy koaxial és egy optikai kimenet van, bemenetnek van 2+2+2 rca egy pár a tvnek egy a crt nek meg van még valami... ezenkivül antenna bemenet van, valamint az öt hangszoro+ egy sub kivezetés...
egyébként ez egy Philips DFR 1600 házimozi erősitő+rds tuner+dvd lejátszó.A Hülyeséget nem érdemes kitartással tetézni...
-
róland
veterán
válasz szabi6k #1808 üzenetére
Komolyabb válasz: Szvsz a 64 bites technológia még nem kiforrott, így nem csodálom, hogy akadnak gondok. Én lehet, hogy visszavinném és megpróbálnám kicseréltetni valami sima 32 bites processzort tartalmazó gépre. (Már ha játszani akarsz a régebbi 32 bites környezetre terveztt/íródott játékokkal.)
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
róland
veterán
-
lajos001
aktív tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok.
Összeraktam egy új gépet, minden rendbe működött amíg fel nem jöttem a netre. Amint feljöttem pár percre rá újraindúlt. Bármit csinálhatok vele nincs semmi gond, de ha fellépek a netre már az első oldalnál újraindul.
Még mielőtt felléptem volna, tűzfalat (Z.A.) és vírusírtót tettem fel (avast).
A frissítéseket telepítette, de újraindítást kért az érvénybelépésükhöz, én meg nem indítottam újra, hanem felléptem a netre. Azóta rühelli a netet.
Mit tegyek? Rakjam újra az XP-t?
Beüzemeltem a régi gépet, most arról írok.[Szerkesztve]
-
szabroy
csendes tag
kaptál egy virust... amikor elkezd visszaszámlálni 60 másodpercröl, akkor futtasd a következö parancsot: shutdown -a ez megállitja a kikapcsolást, ezután keresd meg a virust, és irtsd ki...
A Hülyeséget nem érdemes kitartással tetézni...
-
szabroy
csendes tag
de elvileg ez ellen az sp2 már védve van... itt egy link a ludasrol... [link] ha ez az a virus, de eddig csak erröl hallottam ami kikapcsolja a gépet ha csatlakozol! anno én is szivtam vele rendesen!
[Szerkesztve]
-
Mukiii
csendes tag
Sziasztok!
Sürgős segítségre lenne szükségem!
A problémám, hogy a gépem minden figyelmeztetés nélkül fogja magát és lekapcsol. Nem újraindul, henm teljesen leáll. A proci, alaplap hőmérséklete nem magas, a tápegységet már kicseréltem, de továbbra is ezt profukálja rendszertelenül. Az Asus PCProbe szerint a feszültségszinteknél nincs ingadozás csak minimális. A windows eseménynaplójában semmi hibára utalás.
Konfig a következő:
ASUS P4C800 Deluxe
Intel P4 3 GHz (800FSB, 1 MB Cache)
2x512 MB RAM Kingmax 400 MHz
Conect 3D ATI 9800Pro
Samsung SATA 160GB
Samsung SATA 200GB
Enermax Noisetaker EG425AX-VE 420W
Plextor DVD RW
Plextor CD RW
LG DVD olvasó
Mi lehet a gubanc oka? A tápegység kilőve, mert mielőtt ezt beleraktam már előtte is csinálta. Egyedül a winyókon nincs hűzés és a RAM modulokon. Esetlegesen lehet ez a probléma oka?
Segítségeteket köszönöm!
Üdv,
Muki -
szabroy
csendes tag
az everest méri a vinyok hőfokát is... 50 fok felett már lehet gáz! illetve akkor már gáz van! a ramokat meg nézd meg kézzel, ha nem éget, akkor nem nagyon lehet az a baj. viszont nekem egy memoria csinált ilyeneket! fittass egy memtesztet, és hagyd egész éjjel menni! és a procit is ellenőrizhetnéd, a presscott elég forro tud lenni!!! kézzel nézd meg azt is!!!
[Szerkesztve]
-
szabroy
csendes tag
sajna akkor nincs ötletem,,,
-
Handor
tag
Sziasztok!
Az történt ma reggel, hogy próbáltam bekapcsolni a gépemet (most nem arról a gépről írok, a hiba továbbra is fennáll), és kb az történt, hogy nem történt semmi. A gép elkezdet felpörögni, az LCD monitor villogott, mintha a gép kikapcsolt állapotban lenne és én nem kapcsoltam volna ki. Felpörögtek a CD-ROM-ok és kb ennyi a történet. A monitoromon nem láttam semmit és a gép csak zúg. Ilyenkor mi a teendő? Ezt a kérdést hol kéne feltennem.
Köszi szépen előre is!
Ja és nem tuningoltam meg semmi ilyesmi!Intel Core 2 CPU 6600 @ 2.40GHz, GigaByte GA-965P-DS4 (iP965), 2GB /2db 1024MB/ DDR2 800MHz GEIL Ultra, Gainward GeForce 8800 GTX 768MB (PCI-E)
-
ByB
addikt
SOS!!! A problémám a következő: most jött meg az X2 3800+ -om, de az Asus A8V nem ismeri fel és új bios-t követel! Tudtok segíteni, hogy ezt miként tudom megoldani? Életemben nem frissítettem biost!
-
WilktorD
tag
Az alább leírt egeres anomáliámra semmi ötlet?
-
lajos001
aktív tag
válasz Senior tag #1822 üzenetére
Igen, jól értetted.
Megpróbálom amit tanácsoltál, ha nem jön be, akkor reinstall.
Köszi. -
balco
aktív tag
Probléma: Az explorer egy képnél (jpg) mentés másként opcióval bmp-be menti el a képeket. Elég zavaró, mert ahova utána fel kell őket tölteni az csak jpg-t fogad.
Tudom lehet utólag konvertálni, vagy download managert használni, de ezek nem jók ugyanis buta szösziknek kell elmagyarázni.
Ha valaki van ötlete bátran ossza meg! Előre is köszi! -
WillChi
őstag
Hülye kérdés következik: érdekelne az 1541-II -es Commodore FDD tápbekötése. Azt tudom, hogy +5V és +12V kell neki. Gyakorlatilag az érdekel, hogy a 4db tű közül, melyik-melyik, és az is, hogy ki lehet-e váltani egy PC tápjával.
Keresek C64-hez Action Replay MK6 vagy MK7 kártyát. Esetleg Final III-at tudok cserébe adni.
-
T. Almeida
senior tag
Üdv.,
Egy gyors kérdés lenne, nagyon SOS (pár óra múlva mennék megvenni a cuccost).
ASUS K8N-E Deluxe és Sempron 2600+ együtt milyen páros (Socket 479 mind2)? Alaplap 20.780 Ft, proci 15.500 Ft bruttóban. Megéri az árát?
Az alaplapba bele lehet tenni ezt a fajta procit? Az asus honlapján nem említették a Sempron, mint támogatott procit, a bolt szerint viszont OK a cucc. -
törölt tag
Hello.
Nem tudom tud-e valaki nekem segíteni, vagy hogy egyáltalán jó helyen kérdezek-e.
Az érdekelne, hogy van-e olyan nyomtató, amely tudja alkalmazni a kettéhajtott a3-as lapot.
Most egy mátrixot vagyunk kénytelenek használni erre a célra, mivel annak hengere van és el tudja venni anélkül hogy begyűrné.
Előre is kösz. -
Bigya
őstag
Halihó!
Nektek is dobál ilyet a levelezésetek?
aszongya, hogyFeladó: Rendszeradminisztrátor:
Üzenete csak néhány, vagy egy címzetthez sem jutott el.
OutLook-ot használok, de vagy 4-et otthoni WLAn-on. -
eastsider
nagyúr
hali
a PATA-t simán be kell kötni az ata helyére?????
ugyan azokkal a kábelekkel amin az ata -
erdey_a
addikt
válasz eastsider #1835 üzenetére
ATA=PATA
Csak régebben nem volt szokás megkülönboztetni a soros és a párhuzamos adatátvitelt, mert nem volt soros
Amióta van SATA (Serial -ATA) azóta hívják PATA-nak (Paralell-ATA) az ATA-t.
Kábelnek ma már 80erest használnak. Most az a normál kábel.[Szerkesztve]
Vérboci
-
divot
veterán
ASF-ből miféle varázslattal lehet AVI-t készíteni?
-
eastsider
nagyúr
hali
újra én vok.
az történt, hogy kiszedtem a winchesterem és betettem egy másik gépbe
A64-es konfigból Athlon XP-s be
mondom magmba bekapcsolom, h jol raktam. e be és bebootol a windows
nem formáztam semmit csak simán át a winyóó
megnéztem és mindent felismer az XP-s gépbe meg nem melegszik semmi
és semmi hibát nem generál
ez jól van így????
nem lenne jobb leformázni és ujrarakni a WIN-t????
a másik gond az h nem akar D-ről bootolni
az alaplap ASUS A7V8-X
a proci: AMD athlon xp 2400+
nekem nem sikerült elérnem h a CD-ről induljon hogy fölrakjam a win-t
előre is kössz a segitséget
szrk: bocs a hosszú hsz-ért[Szerkesztve]
-
Skinner
csendes tag
Az miért van ha tölt be a windows xp és pillant múlva bejön egy fekete kép és utánna az ''üdvözöljük'' szöveg, és nekem a gépem csak lép be ha eléri a proci a 35 Celsius fokot. ez akkor van amikor feltünik egy fekete kép az előtt kapcsol ki automatikusan! na ez miért lehet ha valaki tud megoldást várom a válaszát!
modding megszálott
-
Dufresne
addikt
válasz Skinner #1842 üzenetére
Ez most nem volt éppen teljesen érthető, legalábbis szerintem...
Ha bejön egy fekete kép és utána az üdvözlünk szöveg, az nem feltétlenül rossz, mivel ezzel indul a windows Vagy a szöveg után leáll és csak akkor indul el rendesen, ha nincs a fekete képernyő a szöveg előtt
Proci hűmérsékletének meg nemkéne, hogy köze legyen hozzá, legalábbis ha alacsony a hőmérséklet, akkor semmiképp.
Esetleg mondjuk másik tápot én megnéznék, mert én alán arra gyanakodnék, bár tényleg nemértem pontosan a jelenséget -
eastsider
nagyúr
huhh sikerült
amugy ezen a lapona num + és num--szal kellett állítani és sikerült is a reinstall -
rOwLeY
őstag
figyelem!
matekost kérnék ide!
nem egy durva nehéz feladat, de sajna segítségre szorulok
az alábbi feladatot kéne megoldani(bebizonyítani) a valós számok halmazán, ha kell addicios tételt használva!
előre is köszönöm!</p><p>[Szerkesztve]
sorry h ide irok de ti is tudjátok, ez a topic az ami az ''AZONNALI KÉRDÉSEKRE'' ad választ![Szerkesztve]
-
róland
veterán
válasz Dufresne #1844 üzenetére
Alacsony hőmérsékletre is vannak szép ellenpéldáim. Pl. az én memóriamoduljaim (PQI). Napi első, vagy egy 10 perces leállás utáni újra indításnál hibaüzenetet (Memory Test failed) kapok a POST tesztben. Sima újraindítás után nem.
Amúgy a gépem lassan 3/4 éve ezzel a hibával működik rendesen. Írtam vele DVD-t, játszottam on-line játékkal, off-line memóriafaló játékkal, internetezek és semmi baj működés közben. (Amúgy Memtest86 hibásnak jelzi a modulokat.) Talán év végén visszaviszem garanciás cserére.http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Formula-1
- Politika
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo IV
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Lexus, Toyota topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest