- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Notebook hibák
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
válasz agressiv #49512 üzenetére
Értelem szerűen az ominózus AGP-re alakító már igényel külön tápellátást is, és áramköre is van.Egy PCI-e1X-s pedig kábeles hosszabbító formájában is tud PCI-e 16X cuccot kezelni.Ezek első sorban olyanoknak jók, akik egyedi házat építgetnek.Én is ezekkel szoktam szórakozni, de igyekszem másképp megoldani a mostani tervem is.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
orion1025
őstag
válasz agressiv #49534 üzenetére
Azt megköszönném, eddig két találatot sikerült begyűjtenem itt az aprón, abból az egyik 8MB-s volt, a másik amit linkeltem meg nem biztos megvan a gazdájának, szóval még homály fedi az egészet sajnos, így minden ajánlatot szívesen fogadok.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
Ruszki
senior tag
válasz agressiv #49597 üzenetére
Mire gondolsz!?
Tűzfal fogná!?
Avira van fent!Gondoltam megnézem itthon,hogy hátha nálam sem jó.
Erre ezt dobja ki a FF:Én kipipáltam az engedélyezést és,hogy többet ne jöjjön elő!
[ Szerkesztve ]
Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
-
PapB18
tag
válasz agressiv #49707 üzenetére
Az előlapin megfordítottam és szól mind a kettő viszont elég hitvány mert ha nem hallgatok semmit recseg meg ilyenek de ha zene szól akkor is lehet hallani.. ezen nem lehet változtatni ?
a hátsón meg csak az egyik szól nem értem tegnap délután még jó volt most meg már nem ?
lehet vele kezdeni valamit vagy már nem ?http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=PapB18&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
pjen
félisten
válasz agressiv #49718 üzenetére
Mit is kérdezett gerenda110 forum társ(olvasd el).nem költői kérdés olvasd el(ha tudsz olvasni,bár ebben kételkedem)Egyébként olyat nem láttam hogy a telepíttő rosszul ismerte fel a cpu.tBár a win ben bármi lehet.Ja itt mindenki segíteni akar legalábbis szerintem,a bunkó hozzászólásokat kérem mellőzni.
[ Szerkesztve ]
-
Impressa
őstag
válasz agressiv #49741 üzenetére
Szia!
Én ezt használtam a win költöztetésére, eddig semmi hibát nem tapasztaltam rajta. Ráadásul HDD-ről SSD-re váltottam, szóval még az alignálást is meg kellett csinálnom.Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
Rivaul
addikt
válasz agressiv #49758 üzenetére
Tőled az az igazság hogy már megszoktam, az utóbbi időbe meg nem is volt problémánk, ha nem egyezett a véleményünk annak se nagyon adtunk hangot. vakegérkének elmeséltem. Inkább személyes problémák hatására hanyagolom a dolgokat, erre csak rá tesz hogy több topicba találkoztam mostanában ki ha én nem személyiségekkel amiket így nem tudtam kezelni.
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
-
Versenus
csendes tag
válasz agressiv #49829 üzenetére
Be vittem am boltba a gépem, mert már nekem nem volt ötletem s ugye nem tudok hadvereket cserélgetni (tesztelésnek), s 2 hét alatt csak találgatott a szervizes, végül ő is csak az alaplapot mondta esetleges probléma forrásnak. Ám én azon gondolkoztam h ha tényleg az áram/feszültséget nem tudna leadni, akkor már akkor kéne a bajnak jelentkeznie mikor le kell adni a lapnak. Szóval ha majdnem fullos graffal játszok v 1080p-s filmet nézek, akkor kellene megadnia magát.
Ill. a régi proci tulajnak miért ment egy olyan rosszabb lappal ami még nem is támogatjaMegprób még egyszer a tesztet és írok
u.i.: szeretem az infót mindig lehet újat-újabbat szívni valami miatt
-
Versenus
csendes tag
válasz agressiv #49835 üzenetére
Nos igen, én is ettől tartottam. Megcsinálom a tesztet minden esetre..
Abban még help, h h találjak megfelelő alaplapot akkor magamnak ehez?! Ezt a procit is csak úgy vettem h jó lesz egy darabig amíg nem veszek minden újat szinte kív. a videó karit (NVIDIA GeForce gtx 460)
-
IstvánLászló
senior tag
válasz agressiv #49837 üzenetére
Segitségeteket kérném olvasva a fent leirtakat.
Most szeretnék egy Amd 4400+ os procit venni a 3600+ hejett megér szerintetek 4000-ret.
Vagy azért vigyázzak mert a procinak lehet belső hibája,ez hogy derülki mert még nem találkoztam hibás procival még.
Üdvözletem.
IstvánPrivátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
-
-
t256
őstag
-
IstvánLászló
senior tag
válasz agressiv #49905 üzenetére
Értem amit irsz.
A szolgáltató nem tart csúcsidöben karbantartást.
Általában csak éjsakai órákban de nemigen észrevehetöen.Azért irtam a kollégának ha nem sértödik meg a kolléga kifejezésen.
Hogy áljon át UTP kábelre "Mert 1000-liter viz NEM FÉR BELE EG 300-literes tartájba".
Utp-n feltétlenül gyorsulnia kell a pingjének mert a szerverek lefogják dobni ha kicsi a pingje.
Föleg ha játszani szeretne a legtöbb játék gyártó korrektül irja is hogy széles sávú netkapcsolat kell fojamatosan a játéknak.
Nagyon sok a 442ms ez csőkkennie kell tutira legrosszab esetben is 100és max 50ms-ra.
Nem kioktatás amit irtam,nem ismerem a net szokásait saját magán ügye.
Remélem meg csinálja amit segiségül irtam és vissza fog jelezni hogy minden tuti.
Üdvözlettel.
István[ Szerkesztve ]
Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
t256
őstag
válasz agressiv #49907 üzenetére
Ebben a pillanatban néztem meg mi újság. Visszaállt a ping 30 és 40 közé. CMD-ben megpingeltem a bix.hu-t 14ms az átlag.
Tehát a szolgáltató oldalán volt valami. Ettől függetlenül a segítséget köszönöm mindenkinek!
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
Satyricon
addikt
válasz agressiv #49975 üzenetére
Akkor lehet kinyírtam a kártyát, mert nem ragadt oda pillragasztóval! Két oldalát a fekete részen megkentem, de nem ragadt oda! Felhúzott, így pillragasztóval csutkára bekentem az egész felületet! Később gondolkoztam, lehet nem kellett volna, mert tönkrevágom a karit!
Mekkora az esély arra, hogy tényleg hazavágtam vele a karit?
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
anonymus89
addikt
válasz agressiv #50033 üzenetére
Persze úgy indult az egész, hogy ugyebár külföldön ne kelljen Roaming-ot használni hanem jött az ötlet mit szólnál egy Walkie talkie-hoz? A fő cél, hogy ha több autóval megy a társaság és az egyiknek erre mutat a gps-e a másiknak pedig arra akkor beszéljük meg ingyen.
Aztán továbbgondolva az egészet akkor már nem ártana túrázás közben is ha netán valaki átfestené a jobbra jelet a fán balra mutatva. Szóval eső meg bármikor jöhet alapon így jött az ötlet.Lompos48: nekem csak filmekből ugrott be de egyébként tegnap már átgurigázgattuk az egész internetet ez ügyben és igen láttam ilyen kígyókat is több típust. Persze mondtam felmenőmnek, hogy azért esőben ő sem veszi elő mobilját pedig cseppálló csak hasonlításképpen.
Átnyálazzuk még1x és majd ő eldönti.Köszönöm szépen, további szép napot!
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
seederking
őstag
válasz agressiv #50045 üzenetére
Igény annyira nicns rá,nem gond egyáltalán ha nem passzív a hűtése.
A cerka procikról sok jót nem hallottam.
Nem tudom esetleg egy erős E8xxx megállná-e a helyét...Csak ugyebár ha már 0-ról indítom a gépet akkor ddr3-ban kellene gondolkodni.Az meg nem fér össze a 775-el. -
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Tudományos Pandémia Klub
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest