Aktív témák
-
sklopp
őstag
válasz dvd_R+ #46199 üzenetére
Ezen nincs USB, csak ha szerzel hozzá ide>usb átalakítót, a linkelt oldalon is írják: Patent USB expansion capability and connector (for Vipower SuperRACK USB accessories) , vagyis ezzel a kiegészítővel, de lehet, menne egyéb ilyen adapterrel is: [link].
[ Szerkesztve ]
-
Tamas7
tag
Sziasztok!
Igazság szerint, nem tudtam pontosan hová írjam le a problémám, azért írom ide, mert valami az usb-s eszközökkel lehet.
Én Tv tuner kártyát használok windows media centerrel. Eddig nem volt hiba, de most, hogy vettem új alaplapot-processzort-memóriát, egyszerűen néha a windows nem akar leállni.
Néha amikor elinditom a media centert nem ad képet, hanem kiirja, hogy a tuner használatban van. Akkor már tudom, hogy gáz van. Rámegyek az újraindításra kilép kijelentkezik és a leállítás képernyőnél megáll. Az usb-s eszközökön a fények kialszanak és ennyi. Csak a reset segít.
Vagy amikor ugyanúgy elindítom a fifa12-őt akkor bejön a logo és a nyelvválasztásig sem jut el megáll. Ctrl-alt-del ---> feladatkezelő ---> folyamatoknál fifa 12 leállítása és semmi sem történek nem állitja meg. Újrainditom a gépet akkor bezárja, kijelentkezik és ismét megáll a leállítási képernyőnél.
Nem tudja valaki mi lehet a probléma? Mert nagyon bosszantó még, ha szerencsére nem is állandóan csinálja.
Meg szerintem a resetelgetés nem tesz jót neki. -
whited
addikt
sziasztok
szeretnék venni USB-s hangkártyát notebook-hoz mert szeretnék rákötni a genius 5.1
keret: ne legyen túl drága ötlet?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
aAron_
őstag
Sziasztok!
Egy olyan programra lenne szükségem (ha a win7 erre nem képes, és ahogy eddig láttam nem) ami automatikusan lementi egy pendrive adatait minden egyes használatkor és felül írja az előző mentéseket. Ezen olyan fontos adatok lennének amik gyakran változnak. A lényeg az lenne, hogy ha elveszne a pendrive akkor legalább az adatokat vissza tudjam valahonnan szerezni.
Sajnos eddig semmilyen értelmes dolgot nem találtam. Hálásan köszönök minden segítséget!
[ Szerkesztve ]
What is your ikigai?
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, XP alatt szeretnék használni orosz betűket, orosz billentyűzeten.
Ehhez elég hogy ha telepítek egy orosz betűkészletet, és akkor már választható is pl a Wordben mint betűtípus? Vagy nem ilyen egyszerű?
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Itachi82
aktív tag
Csá all!
Valaki tutdja, hogy ezt hogyan kell ki tömöríteni?
Már össze illesztettem, 7Zip-el is próbáltam, de crc hibát ír (sfv file is volt hozzá és nem talál hibát)! -
meddox1
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
A problémám a következő:Vettem egy lcd tv-t és ma öszekötöttem hdmi kébelel a gépet és a tv-t(a monitor vga kábellel megy) képet szépen kezeli a kártya a 2 monitort külön külön.
A gond a következő se a gépen se a tv-n nem volt hang.
Légyszíves segítsetek nekem ebben.
A lejátszóprogramon(Vlc,WMP11)engedélyezve volt a hdmí hang és képátvitel.
Szerintetek mi lehet a baj?
Külön program kell ehhez?
Kösönöm a segítséget előre is.
Sziasztok
medd. -
naszvalo
tag
sziasztok.vhs kazettát szeretnék pci analóg tuner kártya segítségével digitalizálni.nem találom a megfelelő topikot.segíteni valaki?
-
ssolitude
őstag
Ha egy alaplapon HDAudio vezérlő van, a ház frontpaneljének pedig AC97 csatlakozója, akkor szoftveresen át lehet állítani a HDAudio-t AC97-re vagy másik frontpanelre lesz szükség?
''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash
-
invasio
tag
válasz Itachi82 #46216 üzenetére
Kukkants bele az első fájl tartalmába. Ha Rar!-al kezdődik, akkor WinRAR-t javaslok, ha nem akkor próbáld ki a WinACE-t az elég sokféle tömörítéssel elboldogul.
ssolitude: Alapvetően igen, de a legtöbb alalap BIOS-ában ezt be tudod állítani.
[ Szerkesztve ]
Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Hunork
veterán
válasz ssolitude #46223 üzenetére
Üdv!
Nekem külön hangkártya van, egy XonarDG, ott a kártya szoftvere telepítéskor megkérdezte, de utólag is át lehet állítani.
Elvileg neked akkor RealtekHD van, kérdés, hogy a saját szoftvere fent van-e, mert akkor abban kell lennie egy ilyen opciónak. (miután persze az előlapi csatit rádugtad a megfelelő alaplapi csatlakozóra)
Szerintem.[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Satyricon
addikt
Üdv
Segítséget kérnék Tőletek: Adott egy t-mobilos W580i-s SonyEricsson teló, és az a gáz vele, hogy nem tudok fellépni vele facebookra. A hibajelenség egy hete kezdődött köbö. Be akartam lépni, és csak azt írta ki hogy kapcsolódás, aztán semmi nem történik... AZtán pár nappal ez előtt sikerült belépnem face-re pár órára, majd megint ugyanez a hibajelenség történt, az óta is ez van... Szóval az oldalra nem lép be, ahol a felhasználónevet és a jelszót be lehet írni, hanem csak azt írja ki, hogy kapcsolódás és onnantól kezdve nem csinál semmit. Lehetek a szobámba, konyhába, odakinn, aluljáróba, vagy bárhol, nem lép be! Mit lehet ilyenkor tenni???
A másik: A teló mindig felajánlja, hogy a legújabb böngészőt akarja telepíteni... Nos, én egyszer el is kezdtem, e annyira levette a pénzem, hogy majdnem földhoz vágtam mérgembe! Azt szeretném megkérdezni, hogy ezt a böüngészőt amit le akar tölteni, majd telepíteni, nem lehet a netről leszedni, majd feltelepíteni ingyenesen a telóra???
Várom hozzáértők válaszát!
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
freaghill
őstag
Sziasztok
Egy rövid kérdéssel fordulnék ehhez topichoz... Erre tudtok valamilyen átalakítót, hogy rá tudjak dugni még egy monitort? Választ előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
DJ WOKKY
addikt
válasz freaghill #46228 üzenetére
[DVI elosztó]ra gondolsz ?
-
Norb0
tag
Sziasztok!
Van egy Sound Blaster 5.1 live! hangkártyám (PCI), viszont nincs már több foglalatom hogy csatlakoztassam (foglaltak). Van valami ötletetek hogy mivel tudom csatlakoztatni a géphez? Valami átalakító, vagy ilyesmi.
Előre is köszönöm!
-
-
kenwood3
addikt
-
freaghill
őstag
-
DJ WOKKY
addikt
válasz kenwood3 #46239 üzenetére
igen, ezzel akartam kezdeni, de először úgy voltam, vele, hogy a dvi-os a szabad, szóval azt szeretné megosztani még kettőre. De inkább megkérdezem, nehogy rosszat vetessek meg vele
(#46241) freaghill: ez a d-sub. Most már csak az a kérdésem, hogy hova szeretnéd rákötni, illetve még egyet, vagy még a meglévő (korábbi fényképnél már volt egy ilyen d-sub-os csatlakoztatva rá) mellé még kettőt szeretnél rátenni ?
Tehát összesen 2, vagy 3 megjelenítőt akar, mert ha összesen kettőt, akkor elég lesz ez a dvi -> d-sub átalakító. Ha viszont 3-at (bár nem tudom ennyi minek), akkor kell egyszer ez az átalakító, illetve kell még egy elosztó is.[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
válasz aAron_ #46213 üzenetére
Üdv!
Más most nem jut eszembe, mint hogy készíts egy batch fájlt, amire kettőt kattintasz és megy is a másolás. Készítsd el pl. a Jegyzettömbbel, mentsd el masol néven, utána nevezd át a kiterjesztés bat-ra. Tehát masol.bat legyen.
A Jegyzettömbben meg ezt írd:xcopy X:\*.* /E Z:\pendrive\
X a pendrive meghajtó
Z ahova másolos pl. a pendrive könyvtárba
Itt van egy kis segítség az xcopy parancs használatához:XCOPY forrás [cél] [/A | /M] [/D:dátum] [/E]] [/V] [/W]
forrás Megadja a másolandó fájl(ok) nevét.
cél Megadja az új fájlok helyét/nevét.
/A Fájlokat másol a létező attribútumokkal,nem változtatja meg az attribútumokat.
/M Fájlokat másol a megadott attribútumokkal,kikapcsolja az archiválandó attribútumot.
/D:dátum Olyan fájlokat másol, amelyek megváltoztak a megadott dátum óta.
/P Minden célfájl előtt megerősítést kér.
/S Könyvtárakat és alkönyvtárakat másol, kivéve az üreseket.
/E Minden alkönyvtárat másol, még az üreseket is.
/V Ellenőriz minden új fájlt.
/W Másolás előtt billentyű lenyomásra vár.[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Xarina
aktív tag
A Steam-ről szeretnék játékot venni, konkrétan a GTA packnak most nagyon jó ára van. A kérdésem az lenne, hogy a játékot már játszható formájában tudom-e letölteni vagy előbb egy telepítőfájt kapok és azt kell-e telepítenem?
-
DJ WOKKY
addikt
válasz freaghill #46244 üzenetére
fentebb linkeltem egy átalakítót, na az akkor elég lesz
dvi - d-sub átalakító ez kellkenwood3: így már biztos jót alszok én is
[ Szerkesztve ]
-
shadow1901
aktív tag
válasz Xarina #46246 üzenetére
Ha megveszed le kell tölteni a steamen keresztül és indíthatod is. De kell hozzá GFWL a mentéshez. Social CLub a multihoz. A 4-hez kell ez a sok baromság a többihez tudomásom szerint nem. De mind ugyanígy töltődik le. Jelen esetben letöltés=telepítés
Kérdezz, bármit meg lehet oldani! | Inkább privátot írjatok!
-
Littledrake
csendes tag
Üdvözletem!
Egy olyan problémám lenne, hogy adott egy 80 gigás Samsung SP0842N típusú winchester, aminek elvileg semmi baja nincsen (HD Sentinel szerint 100/100-as), formázni is lehet, másolgatni is rá, szóval működik, még is olyan lassú mint egy csiga... Ha valakinek van valami ötlete, vagy tippje, hogy mi lehet vele, és meg is osztaná, hálás lennék érte
Tisztelettel: Rómeó
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest