- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Aktív témák
-
pokroc
tag
üdv
van 4db SAL 2610S hangfalam + ugyan ilyen típusú center hozzá SAL 2610C
semmi bajuk! mennyiért lehetne eladni?:)
-
INMOTEP
őstag
Nem tudom hova tehetném fel a kérdésemet , tudja e esetleg valaki hogy a Német RTL -en leadott Die Autohandler régebbi részeit hol lehet megtekinteni ? A Youtube-n már szétnéztem
-
scream
veterán
Sziasztok !
A gondom a következő volna : Adott 2 háttértár (1 HDD , 1 SSD) és az SSD-re úgy installáltam a Win-t (Win7x64),hogy benn volt a HDD és az install a HDD-re tette a bootmgr-t és ha lehúzom a HDD-t a gépről és csak az SSD van bennt hiányolja (érthető módon) a bootmgr-t.
Hogy tudnám megoldani,hogy a bootmgr az SSD-n legyen és ne a HDD-n ? Csak egyszerűen másoljam át ?
Win reinstall nemjó, olyan kéne amihez nem kell szétszedni,újrarakni a gépet.
-
nagyúr
válasz DJ WOKKY #39712 üzenetére
De egy 720p-s film, dehát az sem fekteti meg. Talán egy Dual-Core-t megfektetne, de nem ezt. Minden driver szépen fel van rakva, újraindításokkal. MSDN win tehát nem is gányolt. CPU usage 10-20% között mozgott, ram átlagos 30-40%-on.
MOD: Eddig is ugyan ez az x64-es volt.
HDD lenne a hibás? HDTune szerint 30-70mb az olvasási sebessége, még a most vett 2TB-s 5400-as vinyóm is gyorsabb
[ Szerkesztve ]
-
DJ WOKKY
addikt
válasz KaiotEch #39713 üzenetére
előtte milyen rendszered volt fent ? Mert ugye az xp után egy 64-bites win7, azért kemény...
talán egy 32bit-es win7-el meg kéne nézni, bár nagyon nagy butaságot mondtam, mert a konfigoddal viszont vígan repítenie kellene ezt a rendszert még ha futtatsz is közbe több alkalmazást !!szerk.: ez elég érdekes... nincs plusz winyó, amin esetleg van vírus ?? vagy pendrive, bármi egyéb?
[ Szerkesztve ]
-
dudika10
veterán
válasz KaiotEch #39716 üzenetére
Arra gondoltam, hogy a telepítés mennyire vette igénybe.
Eléggé vissza tudja fogni a gépet.
(#39718) KaiotEch: és akkor miért csodálkozol azon, hogy sokat kell várni amíg válaszol egy program?
Hiába van egy ferrárid ha az autópálya fizetőkapujánál sorba kell állnod vele.[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
PH-User
addikt
Szép estét!
Milyen programmal tudom a HD6850-emet alulfeszelni, de legfőképp az órajelét csökkenteni.
A GTA SA miatt kellene, hogy maximum 50 fps-sel fusson rajta a játék, ne 150-nel, mert akadályoz pár küldetésben.Előre is köszi!
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
Vesztor87
senior tag
Sziasztok!
Gondom a következő:
Készítek egy egyszerű kis honlapot, viszont szeretném ha jelszóval védhetném az oldalt.
Tudtok ajánlani html kódot (MS Front Page-ben csinálom).
Köszönöm előre is! -
tomgabor
senior tag
Hogy tudom megnézni hoga Graz-ba Ausztria van-e és hol van konzolbolt?
-
picur850702
csendes tag
válasz tomgabor #39723 üzenetére
http://www.konsolenumbau.at/
Nem tudok németül de úgy tűnik ez Grazban van, bár lehet hogy valami szerviz csak. Az oldal szélén van valami időjárás ablak és az Grazra vonatkozik, gondolom nem véletlenül.
http://www.stadtbranchenbuch.at/graz/265736.html
Ez az oldal említ egy bizonyos Sony Professional Centert Grazban, de csak telefonszáma van.
-
picur850702
csendes tag
Az alaplapom (Asus P5P43TD) kézikönyvében az van, hogy SATA 3Gb/s csatlakozók vannak rajta. Ez miben különbözik a SATA2-től? Tudok hozzá kötni SATA2 vinyót?
-
Csontoshun
tag
hali! nah az ntlrd hiba megoldott most viszont azt irja hogy "operation system not found" op.rendzser winfos 7. igazábol nem tudom hogy mér van szerintem nem a hdd mert amint már irtam másodlagos hddénként tökéletesen működik és a winfos 7 is tökéletesen megy
"->, *, & "
-
reset
senior tag
válasz picur850702 #39727 üzenetére
A SATA 3-nak nagyobb az adatátviteli sebessége. A csatik lefelé kompatibilisek; a SATA 3-ra ráköthető a SATA 2-es vinyó.
-
nagyúr
válasz picur850702 #39727 üzenetére
A SATA 3GB/s az a SATA2, SATA3 már 6GB/s. Utóbbi meg parasztvakítás, mert sima vinyó nem képes akkora olvasásra, csak SSD-k vagy RAID-be kötöttek.
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
Sziasztok!
Nagyon érdekes, es bosszantó problémába ütköztem tegnap éjjel.
iPhone 4-hez vettem egy moshi moonrock headset-et, amit már vagy két hete hallgatok, mindenféle hiba nélkül. Tegnap előtt munka utána letettem a fülest az asztalra és mikor tegnap éjjel újra a telefonba dugtam, azt a furcsa dolgot tapasztaltam, hogy az ének csöndes. Mintha azt csak messziről hallanám elfojtva, de közben a zenében a többi hangszer, meg úgy általában minden tökéletesen szól. Mindkét füle szól, de mindkettő csak így, ahogy írom. Gépre kötve a fülest ugyan ilyen. A telefon kihangosítva szintén jó.A két használat közt semmi sem történt a fülessel, le volt téve és senki sem nyúlt hozzá, kb 1 napig. Mikor legközelebb bedugtam, akkor azonnal jelentkezett a hiba.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
persil
nagyúr
válasz KaiotEch #39735 üzenetére
De ilyen egyáltalán hogy lehetséges....?
Csak az ének nem szól. (jobban mondva szól, csak olyan, mintha kurva csöndes lenne)
Ráadásul hozzá sem, nyúlt senki, pihent letéve 1 napot. Aztén felveszem és el van romolva...? :S[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Socrates
csendes tag
Valaki tudná a megoldást a (#39655) hsz-re?
Köszi!Socrates
-
nagyúr
válasz dudika10 #39731 üzenetére
Ja olyanok is vannak, hogy nem megy szinte semmi FF-ba vagyok nyomok egy Win gombot és gondolkodik, hogy most meg kéne nyitni azt a start gombot vagy sem... Nemértem.
(#39738) Socrates: AVAST-ban add hozzá kivételként a progit, vagy cseréld le valami másra.
[ Szerkesztve ]
-
PH-User
addikt
válasz Regirck #39720 üzenetére
Nincs benne VSYNC, a CCC-ben pedig a legalacsonyabb órajel 600MHz (775MHz az alap).
RivaTuner-t nem támogatja, nem fejlesztik rég. De azért köszönöm.huntermati - Jól van, fps limiter, konkrétan nem találtam ilyet.
Csabee. - Konkrétan; vannak az autósiskolás feladatok, s azt vettem észre, hogy a hiper-szuper modern gépemen sehogy sem sikerül megcsinálni azt, mikor ugratni kell, s közben a levegőben megpördülni, majd leérkezni. Barátnőmnek is fel van telepítve a laptopjára, (integrált Intel M4500HD) nála kipróbáltam és elsőre körbefordult az autó, aztán tovább engedett a feladatokban. De sorolhatnám még, van olyan, hogy ugrani akarok egy lépcső előtt és csak összeesik és meghal a karakter... fps limitert bekapcsolva minden oké, csak nekem mozgókép a 30fps.
Van még vele egér problémám is, általában nem érzékeli az egeret.
Ki kell lépegetni a menübe, rángatni az egeret, majd közben vissza a játékba.
Ezt kb. 4-5-ször eljátszom, utána használható az egér.Sosem gondoltam, hogy ilyen problémáim lesznek, hogy túl erős lesz a gépem valaminek...
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
14adam
addikt
üdv
ez alapján feltettem a win7-et.Hogyan tudnám visszaállítani a pendrive-ot mert most boot lemezként ismeri fel Nem értek ilyen dolgokhoz
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest