- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple notebookok
- Steam Deck
- Projektor topic
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
x_o_n
veterán
válasz Darth_Revan #39249 üzenetére
nézz körül a magyar országos levéltár,kormány.hu de vannak ilyesmik az álláskereső portálokon is
-
addikt
Köszi,majd akkor az lesz.Nem hittem volna,hogy a hálókártya meghal.
-
x_o_n
veterán
válasz Darth_Revan #39257 üzenetére
milyen tipusu az állás?
-
kabanka
aktív tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni, fel szeretnék tenni egy XP Sp3at RAID0ra. Hogyan oldható meg ha nincs Floppy meghajtóm?
kabankaWorks - Esküvők és rendezvények filmezése!
-
ne_nezze
aktív tag
-
FuRiONight
őstag
Hali
Egy olyan problmám van, hogy mióta öcsémmel megosztottam a netet, ha egyikünk el kezd tölteni, akkor mindenhol elmegy a net (a töltés persze megy közben azzal nincs is semmi gond), de ha leállítom a töltést akkor minden megy. Ebből azt szőröm le, hogy teljesen lefogja a netet a töltés. Fibernet szolgáltatónál vagynuk, a más nettel nem volt gond.
Wifi-n keresztül van megosztva a net, én pedig egy wifi vevőegységgel csatlakozom hozzá.
A segítséget előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Tosee
őstag
válasz FuRiONight #39268 üzenetére
Üdv!
Ha torrenteztek, akkor a kliensekben csökkentsd a kapcsolatok maximális számát, és korlátozd a le és feltöltési sebességet is a maximális sebesség 80-85% -ra!
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
válasz FuRiONight #39270 üzenetére
Igen! Általában nem a kliensben jelentkeznek a problémák, mivel az elveszi a sávszélességet a többi alkalmazás elől!
-
HF77
őstag
helló
segítséget kérnék!!!
olyan progit keresek(jó lenne magyar)amivel a böngészési előzményeket(mozzilla)megtudom nézni,el tudom menteni akkor is ha nettezés alatt kitörlik!!
fontos lenne!!!
köszönöm előre is[ Szerkesztve ]
xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
DJ WOKKY
addikt
válasz FuRiONight #39270 üzenetére
pont ez a baj a torrenttel !! elveszi a többi alkalmazástól a szélességet. Úgy mond arra koncentrál, hogy a saját feladatát végezze el minél hamarabb ,csak aztán jöhet a többi. Egyidejűleg nem akar futtatni más alkalmazást, ami igényeli az internetet, ezért kell levenni bizonyos maximalizált %-ra a letöltésed, ill. feltöltésed.
szerk.: talán mert korábban ez a beállítás be volt állítva normálisan ?!
[ Szerkesztve ]
-
Tosee
őstag
válasz FuRiONight #39273 üzenetére
Gondolom mostanra már annyi torrenet futtattok, hogy túl sok kapcsolat miatt ezt csinálja
-
FuRiONight
őstag
Srácok, olvassátok el mégegyszer amit írtam! Pont hogy nem torrentnél jön elő ez a hiba, hanem ha böngészőből, itunes-al, vagy akármelyik más program használja a netet letöltéshez annál megy el. Ilyen még a youtube is ahol 3 megnyitott videónál a 3.-at már nem tudja lejátszani, de amint bezárok 1-et azonnal elindul.. Torrentnél nincs probléma.
Tosee: annál sem szabad ilyet csinálnia...(de nem ez a gond)
[ Szerkesztve ]
-
kabanka
aktív tag
Nem sikerült feltennem az XP-t raidre. Pendriveról nagynehezen jó lassan felcsurogtak a telepítőfájlok majd újraindítás után kiválasztottam a Raid meghajtót és azt írta ki hogy Hardverhiba miatt nem indul el....
-
silentstar.
csendes tag
Üdv mindenkinek! Nemrég vettem egy Playstation 2-t, de nem olvassa a DVD lemezeket, csak a CD-t pedig elvileg DVD meghajtós. Mi lehet a gondja, olvasófej hiba vagy meghajtó hiba? Nem nagyon értek a PS2-höz, se a konzolokhoz. Érdemes-e kicserélni a hibás dolgot vagy hagyjam a fenébe? Válaszokat előre is köszi
-
A_ScHuLcZ
addikt
Lehet exportálni valahogyan a meglévő, mentett vezeték nélküli kapcsolatok listáját, hogy win újratelepítés után 1 mozdulattal vissza is tudjam importálni? Hosszú listáról van szó, ha nem muszáj nem folyamodnék a kézi módszerhez. (windows 7)
[ Szerkesztve ]
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
kabanka
aktív tag
válasz silentstar. #39278 üzenetére
A DVD-k eredeti lemezek?
-
balpis
őstag
válasz FuRiONight #39283 üzenetére
De mit csináljon ha neki nem tetszik, csak kérdezni szeretne?
Olyan nem létezik?notebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó
-
localhost
Közösségépítő
válasz huntermati #39286 üzenetére
[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
tomgabor
senior tag
válasz FuRiONight #39283 üzenetére
Köszi
Ezt a fasságot. -
barca4ever
tag
Sziasztok!!
Bocsánat hogy csak így berontok a problémámmal de nagyon fontos lenne!
A problémám a következő lenne:2 nappal ezelőtt bekapcsoltam a gépemet,kicsit internetezgettem rajta,megnéztem a gépemen pár képet majd kikapcsoltam.
Leállításkor a Win7 felrakott 11db frissítést,majd rendeltetés szerűen leállt .
Másnap reggel bekapcsoltam a gépem,a win alkalmazta a frissítéseket,majd bejött az a kép hogy adja meg a jelszót (a rendszer indításához).Véletlenül a régi jelszavamat adtam meg elsőre,ki is írta hogy a jelszó helytelen,majd beírtam a HELYES jelszavamat.
Kiírta hogy a jelszó helytelen.gondoltam biztos elbénáztam a beírást,majd beírtam még egyszer akkor már biztos hogy helyesen de az eredmény ugyan az volt "helytelen jelszó"
aztán már szinte mint az óvodába hangosan betűzve írtam be és az eredmény nem válltozott.
Gondoltam újraindítom a gépet lehet kicsit megzavarodott a rendszer.Úgy is lett.
Eljutottam a jelszó beírásáig,beírtam helyesen a jelszavam, a válasz: "a jelszó helytelen" majd kékhalál.
Gondolkodtam mi lehet a probléma,majd a rendszer újrarakásánál döntöttem.
Elindítottam a telepítést,majd kidobta azt hogy:a telepítő nem találja a szükséges rendszerfájlokat.Tudni illik hogy egy kissé már beteges az olvasom,és az újraírható lemezt nem mindig olvassa be rendesen.Aztán beraktam a rendes DVD-re kiírt WIN Vista-t
Ezzel már elindult a telepítő rendesen. De csak a rendszer fájlok kibontásáig jutottam és annak is csak a 2-3%-ig Majd kékhalál! Ezzel a hibakóddal:Stop: 0x00000050
Mivel nem tudom ez az üzenet milyen hibára utal,meg póbáltam még egyszer. Ugyan addig jutottam de most más megnevezésű hibajelentést kaptam mégpedig:Stop:0x0000007e néven!Mi lehet a probléma?? Kérlek segítsetek!!!!
Előre is köszönöm!!Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket. (Bruce Lee)
-
barca4ever
tag
Lehet hogy ez nem fontos de azért megadom a konfigom paramétereit:
ASUS m4a78-pro
4x1gb Geil black dragon
sapphire hd 5670
athlonII x3 450
samsung HD250KD,Samsung HD753LJNe azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket. (Bruce Lee)
-
adam_
senior tag
Az egyik asztali számítógépen, már amióta megvan (kb 3/4-ed éve) Windows 7 fut. Régebben 32bites, pár hete pedig 64bites. Minden tökéletesen ment, ma elhatároztam, hogy ráteszek egy másik SATA II-es HDD-t a gépre, arról a régebbi vinyóról szerettem volna fájlokat átmásolni a gépre. Mivel nem ismerte fel a 64bites Windows 7 (korábban 32 bitesen gond nélkül felismerte), nem érettem a helyzetet. Aztán újraindítottam a gépet, és Windows 7 betöltésénél a logónál lefagyott a gép, többszöri újrandítás után is, majd arra az elhatározára jutottam, hogy a telepítő lemezzel javítom. Nem sikerült a művelet, nem engedte. Aztán fel próbáltam telepíteni újra a Windows 7 64 bites változatát, és a telepítés bejefezése résznél többször is lefagyott, belefáradtam, megpróbáltam feltenni a 32 bitest, annál is, ugyan itt mindig megfagy. Korábban ezek a rendszerek simán felmentek rá, most mi történhetett, miért nem engedi feltelepíteni, és miért fagy ki a telepítő a végénél? Nincs kékhalál, semmi, egyszerűen kifagy.
Mi tévő legyek?
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Nem találtam külön fórumot, így bedobom ide a kérdésem: tud valaki ajánlani egy olyan webkamerát, ami:
- képes 720p-s videóra 30fps-sel
- autofókuszos
- és lehetőleg minél olcsóbb legyen (értsd a lehető legolcsóbb megoldások érdekelnének)!Előre is kösz a tippeket!
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Sorozatok
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Automata kávégépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 5
- Apple notebookok