Aktív témák
-
sanyek2
senior tag
Komoly gondban vagyok, aki tud segítsen légyszi!
Terratec Aureon Space 7.1-es hangkarim van a gépben.
Win 7-hez (32 bites) nagynehezen de találtam drivert.
Viszont most 64-est tettem fel memóriabővülés miatt, de amit találtam hozzá, jónak tűnik minden klappol kivéve hogy nem érzékeli a karit.
Eszközkezelőben megjelenik a kártya, de az illesztőszoftvert nem tudja telepíteni.
Mi a teendőm? Kérlek titeket segítsetek! -
mrlt
tag
-
wrox
őstag
(hopp, ez nem ide akart menni. Bocsánat)
Sziasztok.
Az lenne a feladat, hogy:
Adott 1 külső merevlemez.
Adott 2 vagy több sz.gép.
A számítógépek adott mappáját kellene szinkronizálni egymással.
Ha csak 1 gép lenne, akkor nem lenne gond, de a lényeg az, hogy ha pl. 1-es gépen felmásolunk valamit a külső lemezre utána pedig rádugjuk a 2-es gépre, akkor az 1-esről felmásolt adat másolódjon fel a 2-es gép adott könyvtárába is. Törlődni ne törlődjön semmi, csak a + változás menjen fel. Illetve ez fordítva.
Ez ilyen 1-2 kattintásos módszer kellene hogy legyen.
Megoldható ez valamilyen programmal?[ Szerkesztve ]
-
Intel fan11
őstag
Üdv!Tudtok ajánlani vmi jó zene és film lejátszó programot??akár többet is!
Battletag: hojszi#2983
-
sanyek2
senior tag
Komoly gondban vagyok, aki tud segítsen légyszi!
Terratec Aureon Space 7.1-es hangkarim van a gépben.
Win 7-hez (32 bites) nagynehezen de találtam drivert.
Viszont most 64-est tettem fel memóriabővülés miatt, de amit találtam hozzá, jónak tűnik minden klappol kivéve hogy nem érzékeli a karit.
Eszközkezelőben megjelenik a kártya, de az illesztőszoftvert nem tudja telepíteni.
Mi a teendőm? Kérlek titeket segítsetek! -
netseft
aktív tag
válasz Intel fan11 #23107 üzenetére
Én KMPlayer-t használok mindkettőhöz, pár apróságot leszámítva ami néha előjön meg vagyok vele elégedve.
Zenéhez szokták ajánlani: foobar2000, Winamp
Filmhez szokták ajánlani: VLC Media Player, Media Player ClassicEladó termékeim: https://tinyurl.com/sefteles
-
Meza
tag
Sziasztok!
Nem tudom hol lehetne leginkább feltenni ezt a kérdést, mert kifejezetten USB-s totyik nincs, úgyhogy gondoltam ide lesz a legjobb:
Szóval a probléma az USB kapcsán merült fel. Adott egy Raidsonic Icy Box USB-s előlapi panel, amin van 4 db USB 2.0, és 2 db USB 3.0 kivezetés. (Ezen kívül front panel audio is, meg egy "1680 in 1" kártyaolvasó is, de az nem érdekes most.)
A gond az, hogy az USB előlapi csatiján nem tudok csak kis fájlokat másolni a pendrive-omra. (2 penyóval is próbáltam, egyikkel se ment, tehát v.szeg nem a penyó hibája). Ha 30-40MB-ot meghaladja a fájl mérete, akkor a feléig elmegy a folyamatjelző, aztán megáll. Formázni a penyót viszont WIN7 alól lehet, teljesen jól megy, másolni/mozgatni viszont nem tud, úgyhogy nem tudom mi lehet a baj. Gondoltam átdugom az alaplap másik vezérlőjébe, de ott is ugyanezt produkálta. Az USB 3.0 rész az műxik, meg a kártyolvasó is. Mind a 4 2.0-ás portról ezt produkálja.
Ez szofveres hiba lehet, vagy rossz a vezérlője esetleg a panelnak?De akkor meg miért lehet formázni? Sőt bármekkora fájlt törölni is tudok vele.
Remélem tud vki segíteni...
Köszi előre is.[ Szerkesztve ]
"Olvashatatlan aláírás"
-
-
netseft
aktív tag
válasz Intel fan11 #23112 üzenetére
Pont ezaz, amivel én is kínlódtam, amíg 5.1-em volt, mert szerettem volna használni 5.1-es hangrendszerrel és sztereó fejhallgatóval is. Aztán hol működött hol nem, megoldani vagy a logikájára rájönni nem sikerült. Telepíts fel AC3Filtert először, ha ezután sem jó, akkor beállításoknál Audió feldolgozás -> Újravételezés/Kimenet, és ott hangszórókat be lehet állítani.
Eladó termékeim: https://tinyurl.com/sefteles
-
sanyek2
senior tag
válasz themebuilder #23113 üzenetére
Sajnos egy driver sem megfelelő. Egyik sem érzékeli a kártyát.
Megpróbáltam másik slot-ba tolni, de ugyan az. -
HollyBoni
veterán
Üdv!
A GPU hőfok meddig mehet ami még egészséges?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz HollyBoni #23104 üzenetére
Hát persze. Összehasonlíthatatlan. Már csak úgy simán tápot adva a két ventinek, kiderül,hogy látszik melyik az új és melyik kezd csapágyas lenni.
Most játszottam egy jó órát cod black ops-al és sacred 2 -vel. Úgy néz ki bírja,mert nem történt csúnyaság. Langyi levegőt fúj kifele.
-
-
Mika1227
őstag
Canon videokamerákról vélemény? Most láttam 70k-ért Full HD-t EZT a típust!
Milyen memória kártya és hány GB-os kellene hozzá, és mennyi felvétel fér rá?[ Szerkesztve ]
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
whited
addikt
sziasztok
a gép: acer 8942g
a probléma:
a kijelző némelyik bekapcsnál olyan a kijelző mintha elektromos zaj bezavarna és csikáznak/feljönnek pixelek(nemtudom hogy fogalmazzam meg rendesen)
1 készenléti állapotba rakás után meg általában elmúlik.
Mi lehet a gond?mit tudok tenni?csak szervízbe vissza?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Воланд
titán
válasz Mika1227 #23119 üzenetére
"Lenyűgöző minőségű Full HD videofelvételek készítése SDHC memóriakártyákra. Több mint 12 órányi felvétel tárolása az eltávolítható és egyszerűen megosztható 32 GB-os kártyán."
Csak el kellene olvasni az adott oldalt, amit linkeltél.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
whited
addikt
válasz themebuilder #23121 üzenetére
1 hete kb, van rá gari és semmi előzmény nem volt
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
sanyek2
senior tag
válasz whited #23120 üzenetére
Apósomnak is ugyan ez a baj ütötte fel fejét, csak nála asztali gép monitorja. Hibás a kijelződ. A vezérlőpanelen nem stimmel vmi.Ha garis, nagyon gyorsan vissza a márkaszervizbe. Nem tudom mikori konfig a tiéd, de após moonitora azért halt meg mert régi volt és túl magas frekit adott neki, és úgy tolta a gépet napi 20 órában. Ha megemelted a kijelző frekvenciáját mondjuk 80-85-re, akkor valószínűleg az tett be neki.
-
netseft
aktív tag
válasz Intel fan11 #23122 üzenetére
AC3Filterben is 5.1 van outputnál főablakban? Lejátszáskor értesítési területen megjelenik az ikonja? KMPlayer-hez kötődően nincs több ötletem, kérdés más programmal van-e 5.1.
[ Szerkesztve ]
-
sanyek2
senior tag
válasz #65675776 #23124 üzenetére
Hű..ez az eddigi legjobb ötlet... De sajna csőd... A chipsetéről leolvasott számmal már próbálkoztam, de ide nem jutottam. De nem jó valami. Idézem: "Elnézést kérünk: A telepítővarázsló nem találja a megfelelő alkotóelemeket az aktuális platformhoz"
Szóval a 64-es win a problémája, igaz? -
adler741
tag
Sziasztok!
Olyan problámám van ,hogy feltettem a win7 -t és ha total commanderben avi vagy mpeg vagy bármilyen video formátum kiterjesztéséhez hozzárendelem a km -playert vagy bármi mást nem történik semmi ,mindig a win media player indul el.
Már nagyon idegesít, van erre valami megoldás? -
Воланд
titán
-
netseft
aktív tag
válasz Intel fan11 #23135 üzenetére
A config start menüben van, az ikonnak lenn az óra mellett kéne megjelennie, ha 5.1-es filmet/hangot játszol le. Media Player Classicot is érdemes megpróbálni, vagy a VLC-t.
[ Szerkesztve ]
-
pakfong
tag
válasz Intel fan11 #23135 üzenetére
Stereo zenét szerintem teljesen felesleges 5.1-ben hallgatni, de hát te tudod.
Már jó ideje foobar-t használok zenehallgatásra. Nagyon szépen szól, főleg ha jól van beállítva. Pl így.
Az meg hogy a zenék/filmek 5.1-ben szólnak-e, a hangkártya driverétől is függ, mivel ott is lehet ezt állítani.A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
adler741
tag
woland köszönöm sikerült..
-
toza
senior tag
helo!
lecci lecci lecci!!!
Asus M2NPV-MX lapban
2 majdnem egyforma ram modul..
megsem megy dual ban,ezert? mert nem teljessen egyformak?!?
pedig az egyforma szinu izebe rakom,de sehogy sem jo..
.ez az oka?vagy mi lehet?! kosziDIMM1: Avant Tech. (1 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM)
Field Value
Memory Module Properties
Module Name Avant Tech.
Serial Number None
Module Size 1 GB (1 rank, 8 banks)
Module Type Unbuffered DIMM
Memory Type DDR2 SDRAM
Memory Speed DDR2-667 (333 MHz)
Module Width 64 bit
Module Voltage SSTL 1.8
Error Detection Method None
Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-RefreshMemory Timings
@ 333 MHz 5-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) / 20-43-3-5-3-3 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP)
@ 266 MHz 4-4-4-12 (CL-RCD-RP-RAS) / 16-34-2-4-2-2 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP)
@ 200 MHz 3-3-3-9 (CL-RCD-RP-RAS) / 12-26-2-3-2-2 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP)DIMM2: [ TRIAL VERSION ]
Memory Module Properties
Module Name [ TRIAL VERSION ]
Serial Number 09113A10h (272240905)
Manufacture Date Week 24 / 2008
Module Size 1 GB (2 ranks, 4 banks)
Module Type [ TRIAL VERSION ]
Memory Type DDR2 SDRAM
Memory Speed DDR2-667 (333 MHz)
Module Width 64 bit
Module Voltage SSTL 1.8
Error Detection Method None
Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-RefreshMemory Timings
@ 333 MHz 5-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) / 20-35-3-5-3-3 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP)
@ 266 MHz 4-4-4-12 (CL-RCD-RP-RAS) / 16-28-2-4-2-2 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP)
@ 200 MHz 3-3-3-9 (CL-RCD-RP-RAS) / 12-21-2-3-2-2 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP)Memory Module Manufacturer
Company Name Qimonda AG
Product Information http://www.qimonda.com/computing-dramszegyen a futas,de faraszto...
-
Воланд
titán
válasz sanyek2 #23142 üzenetére
Eszközkezelőben jobb klikk a hangkártyán, illesztőprogram frissítése --> illesztőprogram a számítógépen és betallózod a letöltött drivert.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
CSÜLKÖS
tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszi. Becsomagoltam winrarral egy csomó fájlt.
Tíz karakteres jelszóval letitkosítottam ,de nincs meg a jelszó.
Nagyon sürgősen kellenének a fájlok. Aki tud help, előre is köszi.Csumidázom a bundeldódat CSÜLKÖS.
-
penge111
addikt
Sziasztok nekem az a gondom, hogy nem tudok semmit letölteni a netről, netezni lehet, játszani online játékokat, de bármit le akarok szedni a linkre kattintva villan egyet a kép mintha be akarná hozni a letöltést, de semmi nem történik. Tehát pl ha le akarok szedni egy videódrivert ráklikelek a letöltés linkjére villan (frissül) az aktuális ablak, de a letöltés ablaka nem jelenik meg. Gyerkőc nyomkorászta a gépet ő állított el valamit, vagy vírus? Pls help!
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
BogyóBP
addikt
Lenne egy igen mókás kérdésem, biztos nem sokan foglalkoztatok vele de azért hátha valaki tudja. A DVI kábeleim közt 2 fajta is van, van olyan amelyiknek az árnyékolása (egy kis csomo a kábelen) messzebb van és ( kisebb is ) a csatlakozotol mint a másiknál és ezen kábelel öntött csatlakozo formája is más. Amiben egyeznek hogy mind2 single link DVI kábel és fehér , DELL kábelek. Miben másak akkor a kábelek tudásban? esetleg van valami kül köztük? Mit folyásol be az az árnyékolás? köszönöm előre a válaszokat!
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
BogyóBP
addikt
válasz penge111 #23147 üzenetére
Alternativ böngészőt probáltad? google chrome, firefox?
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest