Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Brian_GT

    őstag

    válasz jooker82 #4785 üzenetére

    FPS az a First Person Shooter vagyis első személyes lövölde... belőlről látod a történést mintha te lennél a szereplő. Ilyen az összes lövölde szinte...Call of Duty...Medal of Honor...Battlefield stb. Ennek van a másik véglete a TPS mikor a hátát látod ( third) a főszereplőnek..ilyen leginkább a Splinter Cell...Dragon Age és Oblivion ( bár ott van belső nézet is ) játékok.
    Nekem is van konzolom sőt előbb volt konzolom, mint anno pentium1-2m szóval ismerem mi a gondod. :)
    A lényeg én úgy érzem régi konzolosként akarsz átjönni pcre is vagy vegyesen ezt is azt is.
    Lényeg amit tudnod kell, hogy ez azért nem úgy működik, hogy bedugom a gamepadot és megy a játék.
    Lövöldözős játékban kizárt dolog a gamepad használat ezt felejtsd el...bill+egér van rá..nem is menne mert nem arra van optimalizálva a pcre írt game, hogy ne egérrel lőjj vagy billel mozogj.
    Amire gamepadot 100%ig tudsz pc-n használni, azok a kimondott sportjátékok és az autós játékok.
    Ezek mindegyike rendesen támogatja a gamepad általi irányítást, csak szinte minden esetben rendesen be is kell állítani...érzékenység...holtjáték ilyesmi.
    Ez már csak részletkérdés, de azért kell ezeket megtenni, mert egy PS-el ellntétben vagy Xboxal...itt nem 1 féle joystick létezik... ott bekalibrálják a készítők a joystickra a játékot és kész...de itt ahány gyártó annyi séma kellene. Ezt pc esetén mindenkinek saját maga szája íze szerintire bízza a program.

    Gamepad vásárlásban pedig az olcsóbbakat felejtsd el, nagyon jól lehet az alap dolgokra használni, de 1-2 kriminálisabb játékban csak szenvedni fogsz. Vagy nem fog rezegni vagy más baja lesz...nem fogja felismerni, nem mindegyik gomb fog menni stb. stb.
    Amit nyugodt szívvel ajánlok neked az a Logitech Rumblepad szériája...teljes mértékben fedi a PS joy kinézetét és ugyan azok a gombok is vannak rajta ráadásul ugyan ott.
    Ezzel soha nem lesz problémád az biztos.
    Én ezt ajánlom...nem a legolcsóbb, de ha 1x megveszed többet nem kell ilyenre költened :
    [link]

    Ha most nincs ennyi pénzed, akkor ajánlom köztesnek ezt, bár annyira őt nem ismerem,.
    [link]

    Ha kérdésed van tedd fel, szívesen segítünk!!!

    [ Szerkesztve ]

    - Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

Új hozzászólás Aktív témák