Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz MaxxDamage #29008 üzenetére

    Pár dolgot megtehetsz, ezeket akár hosszabb ideig is kell csinálni:
    - oldalra fordítod a fejed és közben mozgatod az állkapcsodat mint ha azt mondanád közben, hogy JÁ-JÁ és a kezeddel a füled alsó részét masszírozod (kb. azt a részt ami a képen be van karikázva), és megpróbálod kirázni belőle a vizet
    - befogod az orrod és a szád és "fújod ki" a levegőt, ilyenkor "ropogtatod" a füledet de ebből vagy 100-at megcsinálsz

    Amit most jön azt csak akkor ha az előzők nem segítettek: gyakorlatilag házi módszerrel kimosod a füled, jó melegre állítod a vizet és a zuhanyrózsával izomból a füledbe nyomatod, majd oldalra fordítod a fejed és közben az első részben leírtakat csinálod: tátogás (állkapocs mozgatás), fül alsó részének a masszírozása

    A többlet víz ami a füledbe jut megmozgatja azt is ami beragadt.

    DE érdemes lenne elmenni a fül-orr-gégészetre - sajnos ez is időpontkérős hely - és ott mosasd ki a füled. Lehet egy zsírdugó van a füledben ami miatt nem tud kijönni a víz.
    Teljesen veszélytelen és piszok jó érzés is, egy fecskedőszerűséggel jó meleg vízzel kimossák a füled. Nekem már 2x volt ilyen.

    Shingen

    :DDD jah ez nem nagy válasz. Sajnos én sem találtam neki topikot és mivel nem IT dolog ezért ennél a topiknál ahol most vagyunk itt a PH-n nem tudok jobbat.

    BÁR abban igaza volt, hogy a google az ahol keresgélj, pl. szűkítsd magyar nyelvű találatokra, fórumot nem találtam róla, de a működéséről van leírás. Ahogy olvasom ez kicsit puding próbája az evés típusú dolog, bele kell vágni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák