- Canon MILC: EOS R és M topik
- Elérhető az Intel kisebbik B-szériás Arc VGA-ja
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
Nem azért, de mind a WD, mind a Kioxia olcsóbb SSD-nél, én azt figyeltem meg, hogy nagyon alacsony a vállalt TBW érték a konkurenciához képest.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Graphics
Jómunkásember
-
tserrof77
őstag
...but one eagle can eat two turkeys... Bocs,
sz@rgyenge poén volt....De mindenesetre fejlesztési szempontból eddig is összedolgoztak, kérdés, hogy ha "ott fenn" engednék is az egyesülést, hogy befolyásolná a piacot. Hiába lenne egyesített komoly piaci részesedésük, nem biztos, hogy ezt piaci szinten is ki tudnák használni. Hacsak nem az egyesülésből adódó esetleges munkaerő csökkentésből akarnának extra profitot.
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
bteebi
veterán
Szerintem ne egyesüljenek. Nekik valószínűleg jó lenne persze, de nekünk szinte biztos, hogy nem.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Cassi
őstag
Erről is az lesz az általános vélemény, hogy "Two turkeys do not make an eagle".
Új hozzászólás Aktív témák
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Ukrajnai háború
- Nintendo Switch 2
- Trollok komolyan
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- PlayStation 5
- Elérhető az Intel kisebbik B-szériás Arc VGA-ja
- Eredeti játékok OFF topik
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Be Quiet! Pure Loop 240mm processzor vízhűtő
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB - használt, szép állapot, makulátlan kijelző