Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    válasz sambenez #8512 üzenetére

    Miert? mert egy barom :D tudod mennyi ilyen van.....eleg sokat jövök megyek palyan, van böven....mondjuk ekkora paraszttal meg nem talalkoztam.

    Amugy a story a kövi volt:

    2 sav palyan, belsöben megyek, külsö tele kamionnal. 145 re allitott tempomat. Hatulrol megerkezik a saabos felebaratunk kb 200, beall a seggembe 1mm re, villog es dudal. Ezeken mar csak mosolygok. Nyilvan befekezek majd 80 ra es beallok 2 kamion köze, hogy ö 200 al tovabb tudjon haladni. Jött egy nagyobb res kettö kamion között, ahova meg be is huzodhattam volna, de mivel paraszt volt, ezert nem tettem. Erre kivagott jobbra (en tempomat tovabbra is), de nem tudott megelözni jobbrol, mert nem volt annyi hely. Visszaaltt es folytatta a müsort. Kamion utan lehuzodtam, mert ott mar volt ra normalisan indok.

    Na ekkor megelözött, majd visszamentem a belsöbe, mert nemsokara ujabb kamionok jöttek (mas amugy nem volt a belsö savban sem). Ekkor satuzott eggyet. Erre nyilvan fekeztem es athuztam jobbra es igy el is mentem mellette....majd ezt kesöbb eljatszotta megegyszer aztan padlogazzal elrobogott.

    Teljesen egyertelmü a helyzet....azonnal elvennem a jogsijat es par evig vissza se adnam neki.

    (#8514) taboros jobbrol is elmehetsz masik auto mellett, ha ezt körültekintöen es nem nagy sebesseggel teszed ;) ez a rendörseg hivatalos allasfoglalasa azota, amikor egy barom rendör 110 el ment a belsö savban üres palyan es egy daschcam es kocsi nem merte megelözni jobbrol, hanem hosszu km eken kersztül követte 110el a belsöben. FYI ;)

    (#8515) AndrewBlase "mas uton" meg plane szabalyos....varosban total nyugodtan elmehetsz a külsö savban barki mellett....de föüton is a balra bekanyarodot kerülheted jobbrol....sracok....KRESZ :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák