Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HUNNIA1920

    őstag

    válasz orbano #9422 üzenetére

    A vezető oldali ajtónál lehet csak hallani, érdekes módon az anyós ülés oldali ajtónál nem. A bal oldali viszont olyan szinten, hogy az egész kocsiba hallható a zizegés. :D
    Az ajtó annyira van szigetelve, amennyire egy autót a gyárban szigetelnek. Nem tudom a többi kocsinál hogy van, de itt igazából semennyire.
    Én arra gyanakszom, hogy a hangszóró nekiér az ajtó üveget tartó sín lemezéhez. Sajnos a hangszóró elvileg nem is férne be, csak max. ha kijjebb lenne hozva, de akkor meg ugye nem tehető vissza a gyári rács így kénytelen voltam bepasszírozni. Az eredmény az, hogy becsavarozni nem lehet, viszont atom stabilan áll a helyén. Kivétel már egy másik kérdés, de majd valahogy kifeszegetem. :D
    Tettünk a hangszóró és a felfogató műanyag közé szivacsot, de ez nem oldotta meg a zizegést. Majd lehet kifeszegetem és újra beteszem. Lehet csak forgatni kell rajta egy kicsit. Elképzelhető, hogy a lemezhez amihez hozzáér az veszi át a rezgést.

    Egyébként ha erősítőt akarok venni, akkor a komponens szetthez 2 vagy 4 csatornás erősítő kell? Illetve lehet, hogy egy mélynyomó is beficcen majd valamikor. :)

    "Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."

Új hozzászólás Aktív témák