Hirdetés

  • PlayStationre tarthat a Palworld?

    gp PC-n és Xbox-on is roppant népszerű a játék, vélhetőleg csak idő kérdés míg a Sony gépeire is befut a program.

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • BYD Atto 3 menetpróba

    ma Ez kéne legyen a kínai slágertermék az európai piacon, mert tágas, olcsó és elég modern is. De adódnak kompromisszumok.

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolt19900

    őstag

    válasz bnagylajos1 #58335 üzenetére

    én is csak azt tudom hozzászólni, hogy amint látom pejva van rá :D ez sok esetben fordítva szokott lenni.

    Amennyiben így van, fogadd meg a fórum tanácsát (okés mehetsz a dizájnra is ((kettő ugyan olyan erő stb. vagy legalább egy márka stb.)) de ez másodlagos).... gondolj bele, hányszor fogod nézegetni a csomagtartót, erősítők helyét?? naugye :) vagy ha kiállításra akarsz menni vele akkor add oda egy neves beépítő céghez, mert kiállításra úgy sem a házi beépítés annyira nem fogja adni :)

    jó az irány, csak tényleg el kell dönteni, hogy mit is szeretnél.

    Pl. nekem is majdnem full udimension szettem van az autóban (ez is elég jó márka, mégis kevés szó esik róla, mert majdnem beszerezhetetlen ezt alá is írom), és hát mit ne mondjak az erősítők szépek, de pl. az első szett annyira konszolidált, hogy ennél jobban nem is lehetne az :D Jó okés, kinyitom a csomit megnézem szép az az arany-fekete színösszeállítás, de kb. ennyi, valamennyire óvom védem, de ha 1-2 karist lesz már rajta akkor máris bukik a "legyen ugyan olyan, mert jól mutat".... a hangja és az érdekeljen amit nyújtani tud és ha van rá keret akkor se szórd el rá (persze mindenkinek magánügye), mert pl. vannak olyan pártízezres erősítők amiket itt szoktak ajánlani (alpine egyes szériái, de pl. az én jr4.300 asom sem drága amennyiben van eladó) hogy lehet attól is tátva maradna a szád, ahogy azok megtudják szólaltatni pl. az első szettet.

    Amint ez megvan, jöhet hozzá a láda válogatás, ezt sem lehet úgy, hogy szép így meg úgy, meg itt legyen lyuk meg ott legyen led (jó ez túlzás persze, de valaki így válogat :D ) mert nekem pl. egy full egyszerű zárt bevont ládám van és kész :D azt se nézegetem de szól úgy ahogy nekem tetszik és ez a lényeg (meg persze akik eddig beültek ők sem panaszkodtak :) )

    remélem tudtam segíteni, konkrét típusokat én nem tudok mondani, de a nevesebb márkákkal nem tud az ember melléfogni

    Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--

Új hozzászólás Aktív témák