-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
simi811118
aktív tag
válasz spiky03 #54076 üzenetére
"És azt mondta, hogy nincs semmi baj akkor sem ha kiveszi a ládát és a kábelek meg ott maradnak."
Ne maradjanak ott. Ez CSAK akkor kivitelezhető, ha az aksi után lévő biztosítékot előtte már kivette."én lehet megtudnám oldani apóssal ő ért hozzá szerintem. Mert maga javítja a verdákat is, meg motorokat. "
Azért ezzel ne szúrjuk el a jó rokoni kapcsolatot. Én referencia nélkül ilyen dolgot nem bíznék senkire.
Kellemetlen lenne utána ujjal mutogatni a másikra...."havernak 20-ért kötötték be" Ehhez a ládához asszem van gyári kábel a bekötéshez, ehhez képest picit soknak találom. Persze ha mégsem van hozzá, akkor kb ennyivel lehet is számolni, ha autóhifi műhelybe viszed. A kárpitokat lebontani, és visszarakni normálisan, saruzni a kábeleket, RCA-t húzni, szétszedni-összerakni a dolgokat . . . azért ez nem félórás meló. Emiatt szoktuk javasolni, hogy ha már kábelezel, akkor azt tedd normális kábelekkel (jobb egyszer dolgozni, mint többször....)
"Igaz ezt a kis ládát már sehol sem lehet kapni, egyedül a 220 voltnál van rendelésre."
Ritkán, de szokott lenni használtan is 16-18Eft körül. Ha nem sürgős, én kivárnék egyet, vagy a mostani kínálatból tennék össze egy erősítőt + passzív ládát.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok