Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sixer66

    senior tag

    válasz Lobeu #30653 üzenetére

    Nekem ugyan ilyen évjáratú Bravo-m van és egy 16-os szett beépítésével szenvedtem múlt héten.
    Ha már benne vagy annyira nem bonyolult, csak első nekifutásra. Szükséged lesz vagy egy ilyen opel astra g hangszóró kiemelő keretre, vagy tanácsolni fogják, ahogy nekem is, hogy MDF lapból kell méretre vágni egy kiemelő keretet.
    Ha valamelyik meg van akkor ajtó kárpit leszed, ami azért necces kicsit, mert még a csavarokat kicsavarod, erről itt találsz részletes leírást, de az ablaknál a kis műanyag csík alatt van 6db fém fül ami ott tartja a kárpitot.Azt nehéz úgy kipattintani, hogy ne látszódjon meg a műanyagon, de egy hosszú vékony csavarhúzóval benyúlsz és azzal megpróbálod lepattintani. Itt van egy leírás a 16-os szett beépítésről, csak sajnos kihagyták belőle, ami a képen is látszik, hogy ha nem vágsz ki a rácsos részből ahol belátsz a hangszóróhoz, akkor így fog kinézni a hangszóród és nem hiszem, hogy használ neki. Tapéta késsel lefaragsz a rácsos részből belülről, amennyit csak tudsz,csak vigyázz, hogy ne pattanjon el. A keretet felrakni sem lesz egyszerű úgy, hogy az pont elférjen a kárpit alatt, mert nagyon ki van számolva a hely, de az már fantázia és kézügyesség kérdése.Tisztítani, ahogy előttem is írták féktisztító.
    A szigetelés még nálam is várat magára, egyenlőre azt kell kiderítenem, hogy miért csattog a hangszóróm, de kábel hibára gyanakszom, mert mind a fejegység, mind a hangszóró más-más eszközzel szépen szól, csak együtt nem.Arra figyelj még, hogy úgy forgasd a hangszórót, hogy nehogy letesteljen valahova, mert kevés hely van egy 16-os szettnél, bár ez is hangszóró függő.

    Más: Ma voltam egy autó hifisnél, és mondta hogy töröljem ki az Audio System MX 165 hangszóróimmal, mert szerinte egy rakat fos és szerinte szarul is szól, de szerintem csak én nálam nem stimmel valami, mert más fejegységgel szépen szólt a hangszóró, de a fejegység is más kocsiban szépen szólt, szal passz, de valamitől csattog a hangszóró magas hangerőn. Azt is mondta, hogy ennek a hangszórónak nem kell szigetelés az ajtóba, mert felesleges. Ő egy Impact PG 65 S-t javasolt, persz lehet azért, mert ez volt nála. Hertz-et is lehúzta, pedig nem hiszem, hogy olyan rossz márka lenne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák