Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kavics325i

    őstag

    válasz orbano #21388 üzenetére

    Tudjátok egy jó pár éve kenesén nyaraltunk és a budapesti katonai együttes adott az ott nyaralóknak egy koncertet. Inkább modern tánczene volt mintsem komoly művek. Szal azt az energiát "hangnyomást" és úgy amplag hangzást nem tud vagy csak megközelítőleg reprodukálni hangrendszer. Akár hájend akár nem. Amennyiből a közelébe lehet érni az meg szerintem felesleges. Lehetnek itt másfél meg ötmilliós kábelei az embernek elég egy pillanat....és mit sem ér. Talán ha már Ti is ajánlottatok fajin zenét amiért én be sem kapcsolnám a készülékem(nem mondom,hogy nem jó csak én kínzásnak érezném a hallgatását),mert más az izlésünk ezt ajánlom figyelmetekbe :) Nem fedi az ízlésem csak a mondanivalója miatt tettem be.

    Más:csak,hogy értsétek.Most hétvégén volt az FCI munkakutya vb amin másodikok lettek a magyarok csapatban amire talán még nem volt példa.Ha volt is az oly régen volt. Szóval én is legfőképpen kutyákat képzek,de cseppet sem irigylem egyiktől sem az elért eredményt.
    Ugyanis nem igazán látok közöttük olyat akinek gyereke volna.Ha van is azt az extrém rá fordított időt ami egy ilyen eredményhez kell szinte kivétel nélkül a gyerekükre rá fordított idejéből veszik el.
    Nem tudnám elképzelni,hogy pl. sógorom aki megtehetné inkább egy tízmilliós rendszeren hallgasson zenét minthogy a kereszt fiával legyen.Vagy én,hogy á pontból bé pontba mozgáson kívül inkább a zenét hallgassam uram bocsá kábeleket teszteljek ráadásul úgy,hogy nem voltam ott amikor a felvétel készült és a nemhez hasonlítsam a semmit minthogy a gyermekeimmel legyek.
    Szóval nem. Nem sértésnek szánom és legfőképp nem valamiféle negatív kritika ként,de honnan tudja valaki eldönteni azt,hogy valósághűbben szól a másfél millás madzag mint a kétezer forintos.Hiszen ott sem volt amikor a felvétel készült és ha ott is volt csak az emlékeiben él.Ez a hájend nem kézen fogható csupán ennyi a bajom vele.Veletek nincs egyébként bajom...mielőtt bárki is magára venné

    [ Szerkesztve ]

    " A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )

Új hozzászólás Aktív témák