- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
rooland
senior tag
válasz lajosx #15050 üzenetére
A 2 ohmos nem jó a 4 ohmos kimenetre.
Miért szeretnél neki kalaptartóba hangszórót, ha jelenleg van egy első pár hangszórója, illetve egy mélyládája!?
Ha gyári az első pár hangszóró, akkor inkább cseréld azt le neki valamelyikre azok közül, amik az előző kommentben merültek fel. -
őstag
válasz rooland #15051 üzenetére
igen van gyári ami igen gyenge és van a kalaptartóba is ami pontosan nem tudom mi talán mnc de már eléggé zizeg az egyik,, az elsöket nem is használja bár bevannak kötve.vagyis csak hátulsról jön a hang, ,mert jobb lenne ha elöre vennék?bár ott nem sok hely van,akkor nekem is kiemelö kellenne vagy mi,,arra is gondoltam hogy 4et venni,,de nagyon nem akarom leterhelni sem a fejegységet..egyébként jbl az jó?azok közt nézegethetek?mert ha lenne Garry akkr biztos azt vennék neki azok nekem beváltak:
csak nem kocsiba...
Köszi[ Szerkesztve ]
-
Swiss_audio
tag
Abban kérném a segítségeteket, hogy ha az autóban van kondenzátorunk beépítve és ha lemerül az akksi és arra kerül a sor, hogy be kell bikázni akkor ez nem okoz kárt a kondenzátorban?
-
gabo01
senior tag
Köszönöm szépen mindenkinek aki ma meghallgatta az autómat a Lurdy-ban! Orbanonak pedig az XT2-eseket! Cicmanyeknek is köszi a tanácsokat meg a múltkori jó futóműbeállítást is!
Sajnos a probléma nem oldódott meg de talán 1 lépéssel közelebb kerültünk a megoldáshoz!
Megpróbálok legközelebb több időt kint tölteni és ha lehet meghallgatni 1-2 jó hangú autót! (Persze ez lehet nem lesz jó mert lesz mihez viszonyítani és még rosszabbnak fog tűnni az autóm!) -
Az-X
őstag
válasz Swiss_audio #15054 üzenetére
Miért okozna? Általában a kondikra még rá is van írva, hogy 12-24V. Gondolom ennél nagyobb feszt nem fogsz rányomni.
:)
-
Az-X
őstag
A volvo-m történetének apró folytatása...
Kicserélték a porlasztócsúcsokat, most sem megy Ezek után már arra gyanakszom, hogy valami nagyon ostoba hibája lehet. Biztos valami 200Ft-osz szar ment tönkre rajta Mindenesetre a tanulságot levontam... a következő kocsim benzines lesz.
:)
-
gabo01
senior tag
Jövő héten bepattintom az XT2-eseket ezzel remélem a magas tartomány a helyére kerül! Azonban a mély-közép problémát még kezelni kell!
2 hét múlva hétvégén szerintem megyek Káp-ra anyósékhoz akkor átugrom ha neked is jó!
A Volvót meg vidd el valami normális szerelőhöz aki nem ezen akarja kitanulni a szakmát! -
cicmanyek
aktív tag
válasz gabo01 #15055 üzenetére
Mikor elmentél , akkor jött egy Fiat Ritmo , na azt kellett volna meghallgatnod...komolyan mondom , hogy olyan kis egységes volt , hogy le a kalappal előtte.
Philips Fizz-től kezdve egészen a HTC Desire 816-on át az iphone6-ig volt minden...még LG Flex is:) De újabban csak a Xiaomi.
-
Joe bácsi
őstag
Van vkinek ilyen [link] fejegysége?
5-ös Golfba venném, viszont mivel nincs tető antennája (hátsó szélvédőben van) ezért a rádió a linkelt fejgyeséggel nem működik. A powertuning nem tud rá megoldást, h. a rádió is menjen. Egy plusz rádió antennát nem akarok az első szélvédőre tenni belülre. Azt akarom, h. a szélvédőben (hátsó) lévő antennával működjön a rádióm.Így nem akarom megvenni a rádiót, mert megoldás nincs a rádió problémára.
Ja és a powertuning azt mondta, h.a rádió gyár tud a problémáról és dolgozik rajta. (Én meg kétlem!!)
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
aneda
senior tag
-
cicmanyek
aktív tag
Ha valaki tud az országban eladó Audison Voce 1.1-es magassugárzót , ami nem webshopos(mert ott mostanában nincs)az kérem szóljon légyszi.
Philips Fizz-től kezdve egészen a HTC Desire 816-on át az iphone6-ig volt minden...még LG Flex is:) De újabban csak a Xiaomi.
-
orbano
félisten
Nem tud valaki eladó Neotech ks-1440 kábelt? esetleg alternatíva ötletek ebben az árban?
A vér nem válik VAZZE!™
-
gabo01
senior tag
Én ezt nézem ki :Audio system EX
vagy esetleg ez: Morel Hibrid Ovation II?
Vagy szívesen vennék ötleteket Tőletek akik sokkal jobban értetek ehhez mint én! Nagy méretű ajtóban melyik hangszóró tud jól szólni?! -
Prego
senior tag
Tudom hogy nem ide való téma, de azt hittem nagyobb lesz iránt az érdeklődés. Haverom vett nagyobbat és szeretné eladni ezeket. Ha valakit érdekel ...
Aki másnak vermet ás az a Stack Pointer
-
leroyclub
senior tag
Üdv! Anyukámnak van egy kb 2002-es Suzuki Swift tipusú kocsija. Ebbe szeretnék neki venni 2 hangszórót mert ami benne van az botrányosan szól. Inkább csak recseg...
A hangszórók az ajtóba vannak beépítve.
Mekkora méretű kellene bele? 5-6 ezer forintot szánnék rá maximum. Amiket igy hirtelen kinéztem: [link] [link]
De igazán fogalmam sincs hogy ezek jók lehetnek e[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Xbox One
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen videókártyát?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nyomtató topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest