- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-feri65
senior tag
eznincs meg valakinek élvezhető minőségben?
értem én de le sz@..m
-
whited
addikt
hy
erről van valakinek tapasztalata?
[link]Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
orbano
félisten
válasz whited #12509 üzenetére
nem egyszerűbb, ha azt kérdezed meg, hogy mit ajánlanánk a rendszeredbe hangszórónak? ez a barkóba eléggé céltalan, hogy véletlenszerűen kiválasztott hangszórókkal tűnsz fel és kérdezgetsz minket, hogy ez milyen? meg ez? meg ez? ok, nagy macera választani hangszórót, de inkább a sok prospektusnézegetés helyett megvehetnéd az egyiket azok közül, amiket ajánlottunk. vagy más ajánlott. vagy tök mindegy
A vér nem válik VAZZE!™
-
G.Zs.
senior tag
válasz whited #12504 üzenetére
Az egy idei hangszórószett. Nem hiszem, hogy valakinek is mély ismerete lenne róla.
Érdemes a már sokak által bejáratott hangszórók közül választani. Persze ki tudja. Lehet, hogy épp egy SQ bajnok hangszóróról beszélünk, csak még nem volt elég idő ahhoz, hogy kiderüljön. De ahhoz, hogy megtudd, meg kell venned látatlanban, és vagy jó lesz, vagy nem. 50k-ért komoly minőségű szettek kaphatók, a többiek biztosan ajánlanak néhányat.
Milyen zenét hallgatsz?Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?
-
Traptor
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném a Renault Grand Scenic II autómban a gyári fejet kicserélni olyanra, ami tud mp3-t és niormál CD-t is lejátszani (az enyémben még kazettás cucc van).
Jelenleg a DEH-3900mp használtan és a DEH-4300ub új fejek között vacilálok.
Melyiket érdemesebb?
Tudom, hogy a 4300-on van USB is de anélkül talán tudok élni .A másik, hogy szeretném, ha a gyári kormány vezérlő továbbra is működne.
Hol lehet a Pio és a Renault közé illesztendő elemet legolcsóbban megkapni?Kösz:
Traptor
.: Aláírás helye :.
-
orbano
félisten
válasz codilandi #12516 üzenetére
egyelőre a klári hibája a legkevesebb, generátorzajosodok. másik fejjel, másik erősítővel, közös táppal mindennel. most még gyújtáskábel cserepróba, generátor bemérés illetve Az-X fejegységét az ő kocsiján keresztül rákötjük az erősítőmre és fordíva. Meglássuk.
A vér nem válik VAZZE!™
-
Typhoon47
senior tag
nem tudtok olyan esztergályost aki csinálna nekem alugömböt DT284-hez? : )
rodoplhoé balesetett szenvedett szegény, így 2 hétig offon van : ("Education is important but big biceps are importanter"
-
baloghzr2
tag
Sziasztok,
Ma beszeltem a Paradoxautohifi fonokevel es azon kivul,hogy a kollegaja 12 ezer forintot mondott a plusz alkatreszekre(beepitokeret,kabelek) Ő kapasbol 20 ezer forintot mondott.Majd mikor megemlitettem,hogy a kollegaja 12-t mondott azt mondta,hogy igen?Ja hogy 2007-es a Jettam,akkor legyen 12.Na mind1....
Mondtam neki a U-dimension element comp 6-os hangszoroszettet.Mivel naluk nincsen ezert azt mondta,hogy inkabb ezt vegyem,mert ez jobb instrumentalis zenere:[link]
Na most a kerdesem az lenne,hogy ez tenyleg jobb vagy csak azert mondta,hogy ezt vegyem mert igy toluk vennem meg a hangszorot is?
Valaszokat elore is koszonom!
-
Typhoon47
senior tag
válasz baloghzr2 #12520 üzenetére
nekem is nyomták az SPG-t, de kvára felejtős.. szimplán rád akarja sózni. a beépítés az meg olyan, hogy tipikusan ott meg kell jelenni személyesen, lehet tényleg csak elnézte a "főnök"(nem tudom, gondolom itt a gólya józsira gondolsz ). egyébként 12 az korrekt.
"Education is important but big biceps are importanter"
-
G.Zs.
senior tag
Ma először hallottam olyan női énekhangot az autómban, amit mindig is szerettem volna. Már tegnap egész jó hangja volt, de ma állt igazán össze.
Mindezt egy kölcsönkapott Alpine 9855R-el sikerült kitekernem a rendszerből. Jövő héten megkapja az esélyt az RSII-m is a bizonyításra, ha visszajön szervizből, mert még nem tudtam vele eleget foglalkozni, de ez a mérce most elég magas. Minden esetre hamarosan választani kell közülük.[ Szerkesztve ]
Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?
-
Peti66
senior tag
válasz gabo01 #12527 üzenetére
Ez már döfi Dobj be, akár 1 Marantz audiophile test Cd-t és megmutatja(ott is) az oroszlánkörmeit Nagyon pöpec lett. Zoli oda tette magát és megint-mindig nagyot
alkotott
Az első szettel szépen harmonizálPio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
codilandi
tag
válasz k-feri65 #12524 üzenetére
Köszönöm a kérdésedet Feri, voltunk igen. Maga a fesztivál mondjuk 10ből egy jóindulatú 7est kapna tőlem ha értékelni kellene. Az SQ része is pangósabb volt, nem volt 3út kat, két útban 2en voltak, minimálban 4en vagy 5en nemtudom, passzívban is vagy 4en. Paál János bírálta a mini 2-t és a 2 utat, egy hangmérnökkel.
Az én esetemben jobban alakult a helyzet mint az 1. fordulóban. Az első párbajon sikerült a későbbi győztes autóval összekerülni. Így ott már nem mentem tovább. Viszont! Nagyon sokat tétováztak, PJ: "bírkóztunk", hogy melyik a jobb, a hangmérnöknek az enyém tetszett jobban, de Jánosnak valahogy kicsit "japános" és "digitálisabb" hangzás van nálam. A hangmérnök csak ennyit mondott miután meghallgatta a Thaliát: "Gratulálok! Ez azért nagyon szépen szól!" Így hát ez a mostani felállás, de azóta sikerült a rendszert kissé melegebbé tenni és elvinni az analógabb hangzás irányába.
Hozzáteszem egy kibaszott nagy színpadautó, egy újabb Multipla ellen mentem, ráadásul mélynyomós voltEgy valaminek nagyon örülök: életem első komoly rendszere, saját terveim és a két kezem munkája van benne és bátran ki merem jelenteni, hogy megállja a helyét és nincs benne ordítóan nagy melléfogás és remélem a következő alkalomra ismét tudunk majd újat mutatni (sőt biztos)!
Egyébként néztem ezt a balatoni SQ-t. Ha összejött volna mentünk volna egybekötve egy kis nyaralással, de sajnos a páromnak át kell vennie a diplomáját 25én és így ugrott az egész, meg már rossz időt mondanak és a kedvem is elment. Pedig mentem volna én is Csak ne lenne minden olyan kurv@ messze Kíváncsi lennék a Te véleményedre is az autóról, bosszankodtunk is, hogy nem jöttél Maga az Sq-s társasággal baromi jól elvoltunk, sok nevetés és szakmai beszélgetés közepette.
[ Szerkesztve ]
-
SilveRado
tag
Nekem eddig ez a hurrican 1400W erősítő bejött.
-
codilandi
tag
orbano leírta előttem a rendszert, az xt2-ket meghallgathatod valamikor ha egyszer felmegyünk lurdyzni, vagy hatvanban akármikor én nem hallottam róluk rossz véleményt, lehet, hogy vkinek nem jött be...passzolom. Nekem spec. tetszenek, kíváncsi lennék rájuk másik erősítővel is, de úgy érzem, hogy a beállítás módosítások miatt kezd kiforrni a rendszer a jr4.300-al és messze jobb mint a kezdetekkor
-
Xero
nagyúr
válasz codilandi #12534 üzenetére
A piros Fabia (ha jól rémlik 5-ös számmal indult) hogy végzett? Ismerősöm indult vele passzívban emlékeim szerint és kíváncsi vagyok mit sikerült elérnie. Annyit tudok, hogy az első körön átjutott.
Az mondjuk más tészta, hogy egy elég "érdekes" Sony fejjel indult, amit aznap reggel sikerült vásárolnia a kilopott 9855 helyére Husytól. Amikor odaértem még nagy erőkkel fázist állítgatott.
Gondolkoztam én is, hogy megfuttatom a kicsikét végre lássuk mit érne el, de még mindíg beszari voltam, így inkább le se mostam a kocsit és csak 1.5 órát nézelődtünk kint.
[ Szerkesztve ]
-
k-feri65
senior tag
válasz codilandi #12534 üzenetére
Gratulálok, nem a helyezés számít, hanem, hogy ott voltál...
Én is mentem volna, de a pénz most közbeszólt (miskolc) de 25-26 ra kinézek, bár az ottani SQ-hoz nem tudom mit fogok szólni, mert a bírák, hááát nem tudom, hogy hogyan? milyen szempontok alapján fognak bírálni, mert ők ugy tudom hangnyomásban jártasok, de azért biztos jó móka lesz.A rendszerdolgot ne add fel, szerintem az állítgatással görcsölj...vagy nem tudom...
de 9. én jöttök? sárbogárdra?
értem én de le sz@..m
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest