- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
de ismerös felnik.
Festettem... -
ginola
addikt
Cquartznál jelenleg létezik jobb ár/érték arányú wax, ami mechanikai védelmet nyújt, és kibírja legalább fél évet?
-
runner 125
nagyúr
-
varsam
őstag
válasz runner 125 #16109 üzenetére
húú nagyon szép ez az autó, jól néz ki ezekkel a felnikkel
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
Nagyon szép.
Húsvét után keddre van időpontom a fényezőhöz a meghúzást megcsináltatni, ha kész én is neki esek amennyiben jó idő lesz.
-
kk831228
addikt
Úh de szép gyári állapot... S60 vagy 80?? milyen micival van??
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
FeRRaR1
őstag
Nagyon jó ízléssel választottál felnit, nem gondoltam volna hogy ennyire jól fog állni neki.
Pont a napokban görgettem végig az előző oldalt, láttam a felnis képedet, pont akartam is kérdezni hogy felkerült e már, erre tessék
kk831228
S60
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz varsam #16110 üzenetére
Köszi, igen, szerintem is jól illik rá. Nemhiába, gyári fenivel nehéz mellényúlni.
SzlobiG
Koszi.
Vitára-t is kene majd át, kiváncsi vagyok mit fog mutatni ez a Platinum.kk831228
Neked is. Csak a gyári!
60-as. 2.4 diesel.FeRRaR1
Köszi. Noh igen, agyaltam h milyen felni is legyen, ment a googlezas, de végül ezt találtam a legizlesebbnek, cserébe meg makom is volt, ahogy eldöntöttem rá pár napra felrakták olx-re, muszáj volt cselekedni.
Gumibol pedig egy viszonylag ritkább méretet választottam, index-en van egy gumikkal foglalkozó markatars, ő ajánlotta a 205/50 R17 méretet. Első sorban ugyanaz a futofelulet szélessége, mint az előző 16-asokon, így (talán) nem megy el a fogyi, másreszbol a nincs az az úthenger, kidudorodo gumioldalfal, mint 215, 225-os gumiknal. Van egy ízlése feszülése, sokkal nagyobb hangsúlyt kap a felni is ezáltal."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
SzlobiG
félisten
válasz runner 125 #16117 üzenetére
Az is át lesz a másik csomagot arra szánom.
Egy kérdés ezeket az ápolásokat célszerű garázsban csinálni zárt helyen mi? Tehát gondolom ne a szabadba essek neki.
-
Imy
veterán
Aktív habos kocsimosás hogyan működik? [link]
Nagy nyomásum nincs, szivaccsal felvinni? És slaggal leveretni? Ott van a végén egy szűkítő kellően nagy nyomás jön ki rajta. Illetve hol lehet kapni ilyen szert? Valami kisebb kiszerelésben...
-
FeRRaR1
őstag
Ha szivaccsal viszed fel, akkor az már egy szimpla mosás, ahhoz meg használj PH semleges sampont, például Autoglymet. Már ki lett beszélve párszor, a habosítás kb egy előmosásnak felel meg, fellazítja a koszt, de nem szedi le.
Esetleg akkor lehet elég a hab + magasnyomású, ha le van kezelve a kocsi, SRP vagy Bodyguard stb... De ezt is csak gondolom, nem biztos hogy így is van.
-
kk831228
addikt
válasz runner 125 #16117 üzenetére
Ráadásul a 225-ös gumival olyan mint ha sínen mennél...
Használhatatlan a nyomvályúk miatt, folyamatosan kicsavarja a kormányt kezedből... Én is le fogom cserélni 205-re..."Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
SzlobiG
félisten
Annyira koszos lett a gép ettől a szeles/esős időtől, hogy muszáj volt megmosni nem bírtam úgy hagyni. Sima mosás, majd szárazra törlés történt. A felnikre viszont kipróbáltam a platinumot nem bírtam ki, hogy ne nézzem meg és tényleg jó szép csillogó fénye lett a tisztító hatása is elég jó, viszont a több éves kátrány foltokkal az se tudott mit tenni csak a körömmel való kaparás, le se szedtem veszek külön kátrány oldót azt majd azzal az autó körbe is tele van kátrány pöttyökkel, de most azzal se foglalkoztam, majd ha jövőhét után kész lesz a fényezőnél, akkor körbe neki esek az egésznek azt megkapja a platinumot is.
Lőttem pár képet, hogy majd össze tudjam hasonlítani sima mosás vs platnium.
Kicsit sötétek lettek a képet, mert elszaródott az idő.
-
SzlobiG
félisten
válasz runner 125 #16130 üzenetére
Köszi, kíváncsi lennék egy olyan ápolással mit mutatna mint a tiéd.
(#16131) TayRol Szép. Az új 6-os nagyon bejön nekem még azt nagyon eltalálta a mazda.
-
Typhoon47
senior tag
válasz runner 125 #16130 üzenetére
De, de a mondit nem adtam el (még).
"Education is important but big biceps are importanter"
-
Bandus99
őstag
-
Declare
őstag
Hat en alap ertelmezes szerint, nem szeretem az ezüst autokat, de ez nagyon szep meg a felni is Grat!
(#16113) MunezXBK hanem mivel? Nem tudtam rendelni ilyen aplikatort
[ Szerkesztve ]
-
varsam
őstag
válasz MunezXBK #16139 üzenetére
Erre gondolsz? Perfect Palm Applicator
Gondolom SRP-nek is jobb lenne ez, nem?
-
varsam
őstag
válasz Declare #16145 üzenetére
Közben már válaszolt is Autoglym kolléga
Ha nem gond, bemásolom ide:"Először az SRP-t kell velvinni / visszatörölni, és utána mehet az EGP. Az SRP-vel nyugodtan körbekenheted az autót, és ha végigértél, lehet is letörölni. AZ EGP esetén viszont javaslok egy legalább 30 perces kúraidőt mielőtt visszafényesítenéd.
SRP felvitele történhet szivaccsal vagy polírkendővel (Perfect Polishing Cloth). Szivaccsal tulajdonképpen "csak" egy waxolás történik, polírkendővel jobban érvényesül a polírozó / lakktisztító képessége az anyagnak. Visszatörlése puha mikroszálassal.
EGP felvitelére én vékony szivacsot használok, de lehet bármivel ami puha és nem bántja a fényezést. Visszatörlése ennek is puha mikroszálassal történik."
[ Szerkesztve ]
-
Oracle
senior tag
Üdv!
Van négy lemezfelnim amit lekéne homokolni meg festeni vagy szintereztetni, tudtok ajánlani jó helyet ahol szépen megcsinálják?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest