Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • birrbert

    tag

    válasz duffbeer #5721 üzenetére

    Igen... az a de, ha nem lenne...

    Nem fogtam fel annak idején, hogy mire vállalkoztam. Effektív nulla háttérrel indultam, és mivel nincsenek megfelelő Linux ismereteim, így nagyon stresszes minden egyes probléma megoldása. Ezért is írtam, hogy képtelen vagyok diagnosztizálni. Másfelől, megvettem az alkatrészeket jó pénzért, és szeretném élvezni a használatukat. Szerencsére bármikor értékesíthető bármelyik darab.

    Épp a tegnap gondolkodtam el, hogy kell ez nekem? Amúgy is van elég sz@r a fejemben a meló miatt, meg egyebek miatt is, szóval nem biztos, hogy hiányzik a plusz idegeskedés. Mindennek alapja pedig az, hogy én, mint modern ember, elvárom, hogy non-stop legyen Internet kapcsolat a fenekem alatt. Az a router, ami ezelőtt volt, annyira jól ment, hogy hozzá szoktatott (egy évben max. háromszor állt le), és most rosszul esik, ha nem tudok befejezni egy DotA partit :)

    Ezen persze lehetne vitatkozni, hogy mit várhatok el egy olyan helyzetben, amikor én építem ki a rendszert, és nem a boltból veszem meg készen. Nincs kinek reklamálni, az biztos. :(

    Fogalmam sincs mi legyen a következő lépés... Attól félek, hogy a probléma valahol a driver-ekben gyökeredzik, nem elég kiforrott a szoftver és a hardver közti kommunikáció, vagy csak egyszerűen ennyire Linux ellenes ez a vas. Nagy kár, hogy csak találgatni tudok.

    Intel D510MO home server fotóalbumok: http://bit.ly/AbZb5P

Új hozzászólás Aktív témák