- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
törölt tag
Meghozta a futár az Operation Flashpoint 2 Dragon Risingot, hát, még Normalon is marha nehéz. Nagyon komoly játék, és a GRID, DiRT2 Ego engineje hajtja, elég jól fut.
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #24594 üzenetére
Earl.....Bódogot nekijeeee
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
No-kia
addikt
bentmaradós volt, meg tegnp az egyik csaj elment a sulinkból és tartottunk eg ykis búcsúztatót,rólám pár viccesebb kép xD:
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
nixx-21
őstag
flashback jelentkezik....
nytitot ablak üvöltő zene.....nyááár van bááászki *.* *.*Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
Nokia.:
Szúrnám énis. Egy vasvillával. Percenként 70000x
Beszarás. Ott feszít a képeken mint szabadnapos madárijesztő a szénakazal mellett.
Nah, te igazán jó érv vagy az abortusz mellettTöbbieknek puxi. Elaludtam. Majd Este re
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #24608 üzenetére
Te aztán nem kíméled.
"Ott feszít a képeken mint szabadnapos madárijesztő a szénakazal mellett."
Kész, végem van. És még a képek beszúrását is elbaxta.[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #24608 üzenetére
na de ZK kicsit mintha feszült lennél
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
No-kia
addikt
omg badcompany 2-ben alaphelyzetben folyton hátrafelé megy a karakter, csak az irányt tudom változtatni egérrel, amúgy meg folyamatosan megy, még le föl se tudok nézni, mi lehet a gond?
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
WesTM
őstag
Sziasztok!
Megérkeztem egész napos pecáról. Jó volt, reggel szedtük a halat, aztán egész nap pihenés...
P20 Ez a MOTOR...!
Vihették VOLNA valamire a Magyarok... -
WesTM
őstag
-
westcoastog
veterán
Egész jó ez a Berlin calling album.
-
törölt tag
Píít, ez asszem tetszeni fog neked! EVGA H55V Komoly kis lap. Bakker, nem tudok dönteni, hogy most AMD-re váltsak majd, vagy i3-ra. Mindkettőt kipróbálnám, AMD mellett az ár szól (méghozzá elég erősen), i3 mellett az, hogy "egyedibb", pláne ilyen lappal, ill. kicsit alacsonyabb a fogyasztás
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez H55, ebbe is menne a i5-750. De lehet, hogy AMD-re váltok, olcsóbb is, bizonyos szempontokból jobb (másokból meg rosszabb...), plusz ilyenem még nem volt és egy Phenom II X3-X4-gyel is ellennék sokáig. Ja de várjá', ez EVGA, nem tömegszemétszar MSI, Asus...
[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
rendeltem ma egy új cpu hűtőt. elég csecse lesz.
noctua nh-d14
-
subaruwrc
félisten
i7 870- 4.3ghz 1.5v full load 68c ?
erre képes ez az állat
-
pckownz
őstag
Ehh... wtf? Durva lassu lett a winfosom.
Egy ablak bezárása 2-3sec.
Win boot úgy asztalig, hogy tudok csinálni valamit, 2perc közeli. Kb fél percig fehér ikonokat bámulok...
MsConfig-ba kilőttem mindent amit indíthat progit ilyenkor, már szinte csak a driverek vannak...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest