- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
Varoz
addikt
Hohó mit találtam. Végre kézilabdás játék.
Úgy várom már, mint a messiást. Mindenféle sportos játék volt/van, de a kedvenc sportomnak még nem volt.szerk: Nagy örömömben a linket lehagytam.
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
törölt tag
válasz westcoastog #24548 üzenetére
És mi van ha megpróbálod eladni a lapot és úgy venni egy újat?
Píít: Ez durva, a fagyasztott csirkés még hagyján, de az ubis, na az tényleg kész...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Varoz
addikt
Ehehe, csak 2011-ben lesz kész. Addig megesz a fene.
EarL
De nem kézis.
Nálam ha sport, akkor kézilabda.
(Na jó a kosárlabda is ott van azért.)A foci már a könyökömön jön ki, pláne az EA féle rókabőr. Amúgy se szeretem.
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
Megyek beleölöm a bánatomat valami kajába.
Most nézem, hogy az nv-sek eléggé le vannak maradva, még a 21k-t se érték el. Mi meg mindjárt a 25k-nál vagyunk.
[ Szerkesztve ]
-
-
Varoz
addikt
válasz subaruwrc #24558 üzenetére
Na ja.
Na lépek én is.
Jó éjt ATI topik, topiklakók!
-
- = Zk = -
félisten
Earl.
4870+x2 nem hangzik roszul. De mire lenne jó? már maga az x2 is brutális. HmPéterem
Van hozzá támogatás. Igaz hekkelt, de müxik!Subaru.
Rákattantál az x2re. Why?Bence
Kötsög
Jó neked koma[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
addikt
Másik topican 5-en együtt véve nem töltenek annyi időt a net mellett mint én Hiába írok a topikba.Nem válaszol senki hamar
-
- = Zk = -
félisten
válasz grabber #24563 üzenetére
Én hozzászoktam h ilyentájt már csak én pötyögök.
Szokásos beach körutamon voltam.Hogyhogy nem fontos? Ezt nemértem.
Meg azt sem, h milyen suli az, ahol hajnalban még gépnél vagy" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
pckownz
őstag
Begeten, itthon....
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #24561 üzenetére
szííípjóreggeltAti VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
pckownz
őstag
"There we can meet happy citizens.
Stalkers."Most mondta Moszkva városában a faszikám a Metroban
-
törölt tag
Hát, még brutálisabb lenne. Szvsz akkor tuti nem nyúlnál hozzá sokáig, ha a fogyasztást el tudod nézni. Bár ahhoz már egy kicsit combosabb táp kell, szerintem.
Hát, én úgy vagyok vele, lehet, hogy van támogatás a PPU-hoz, mégha hekkelt is, de ez zsákbamacska, lehet, hogy összeakadna valamivel, sosem tudni. Ha kell a Physx, akkor inkább egy kisebb NV-t, pl GT210, esetleg GT220-as valamelyike. Árban kb ugyanott lehet.
grabber: A fejlődés szempontjából fontos a DX11, sok új lehetőség van benne, elég csak a tesszelátor alkalmazására gondolni (plusz DirectCompute, Shader Modell bővítések stb), de mivel nincs NV-nek DX11 karija még, ezért nincs konkurencia, nincs árverseny, plusz NV ezzel hátráltatja a fejlesztést, mintahogy tette ezt a DX10.1 esetében, mert hülyeségnek tartották, aztán hoppá, mégis van DX10.1 karijuk.
pck: Milyen nyavalya?
-
törölt tag
-
pckownz
őstag
Megfázás csak szimplán.
-
subaruwrc
félisten
mert olyan szép nagy dög következő kártyám remélem az lesz.
jóó nagy fekete állat. lehetne majd asus, vagy sapphire, sunával a matricáján
meg azért mert egyelőre nem tud értelmes cf-et a lapom, így meg meg lenne oldva -
törölt tag
Mikroprocesszor sakk-készlet, ez mekkora!
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz grabber #24574 üzenetére
Hogyne bírnánk a tempot
amugy mai nap kicsit értelmetlen első 2 óra spanyol (nincs tanár ENIBE-n van)
3.lyukas óra
2angol amin a csoport 3/4 nincs bent (szintén ENIBE)
és egy tesi szal nincs értelme ja srácok nektek nem is meséltem megvolt a egyelmi megállapították h netfüggő vok
ma megyek pazihológushoz xDAti VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
pckownz
őstag
Mekkora film ez a Miss Március
-
- = Zk = -
félisten
Subaru
Ha lesz, szólj. Vagy elkérem, vagy közölsz pár cf eredménytEarl
Elnézem én, hisz én fizettem a villanyszámlát. No para.
De mire lenne jó a 4870+x2 duo. Ezt magyarázd megBence
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
pckownz
őstag
válasz - = Zk = - #24580 üzenetére
Hogy több trémárk pont által nagyobb legyen az e-penised
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #24581 üzenetére
Jahogy az a méret is számít
Az enyém nagyobb mint nokiáé, igy nincs miért növelnem a méretét[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
odaadom majd ha lesz
-
WesTM
őstag
Sziasztok!
Hatalmas érzés volt előbb...
Süt a nap, 20 fok van, Gabriel & Dresden - Arcadia ez üvöltött a kocsiban, és 30al gurultam hazafelé. Hát van egy kedvem most! Kurvajó volt.
Este én megyek bevásárolni, direkt majd 8 után, mikor már csak a bulizók vannak fent, aztán krúzolok egyet.[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
helosziasztok!! ^^
nállam ez a zene ütött be....lyukas órán böngészem youtube-ot Noise night life vidiket nézve....egyi kalatt ien zene szólalt meg
nagyon komolyság kicsit BT feeling de jóóó *.*mellesleg 2 egész órát besézlgettem sulb a a gyerekfelügeletissel/félpszihológus modnt ah nicns semmi gáz nem is kell mennem pszihológushoz szal no gass
[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
törölt tag
Igazából csak, mint ötlet vetettem fel. Mellesleg elég komoly lenne (ahol a CF jól megy, ott kicsit sokkolna a többlet ), sok értelme nincs, de jó poén. Jah és persze +trémárk pontok, epenis_length++
Hmm, már kapható a Coolink Corator DS, elég drága hűtő.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #19617792 #24586 üzenetére
Elég jó hűtőnek néz ki, és a venti is nagyon jó, 12cm-es Coolink SWIF 2 120P. Csak a venti ~2400 Ft.
Coolink Corator DS teszt, Xbitlabs.
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
törölt tag
válasz kovacsroli #24591 üzenetére
Akkor az fekete lyuk, magába szippant mindent...
-
nixx-21
őstag
sráááácok gecire de gecirejó ez a world
van egy kis Blur beütése....vannak ien erők meg hatások gecijó...filmhatású szinek effektek...megyek is át bátáym szobájába rácsapom TV-re a dolgot lehet még a kormáynt is elővezsem...ma kockulás van
holnapmeg partééé
-
- = Zk = -
félisten
Subaru
Ty előreis.
Söt. Lehet veszek azt is, azt a tesztek után eladomEarl
Igen. A cf nagyot szólna, ha.... Ha nem mindent vsync on-nal nyomnékBence
De utállak. Sose kedveltelek" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
subaruwrc
félisten
válasz - = Zk = - #24594 üzenetére
csak viszonzom a te szivességed
ha valakinek az ismerőse épp eladna giga P55A-UD3-lapot akkor az szóljon nekem, sürgős !!
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #24594 üzenetére
Én is vsync-kel nyomom, de lehet, hogy a 3-as CF-fel be lenne betonozva az fps.
Más: Bátyámnak ma van a 26. születésnapja.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
-
pckownz
őstag
Űűűű milyen estém volt.
Akkusztikus zene partyt tartottunk a sportcsarnok mellett
Volt vagy 20liter vbk ^^
...és úgynézki találtam zenekart magamnak
Aktív témák