- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
cajn
tag
válasz bolcsodal #44650 üzenetére
hát úgy cseréltem hogy leistalláltam a régit és a gyári cd ről felraktam az újjat. A safe-mód az úgy a csökkentett mód? Lehet hogy nem teccik a redmdszernek az illesztő progi? Meg ugyan az szinte a hd3650 esnek a mehajtóprogja mint a hd3850 nek na mindeggy megpróbálom ha nem lesz jó akkor még érdeklődök.
-
bolcsodal
addikt
Most nekem is voltak gondjaim 3850-4830 váltáskor a nem megfelelő pucolás miatt.
Driver uninstall - reboot (Safe mode/Csökkentett mód) - driver sweeper elindít - reboot - Normál módban install driver (amelyiket akarod), elképzelhető, hogy a CD-n adott nem a legmegfelelőbb. Szerintem valami AGP hotfix-es driver lesz jó neki.
They drew first blood....
-
bolcsodal
addikt
-
cajn
tag
válasz knorbert1992 #44656 üzenetére
És ugyan azt a windows rakjam fel mert mostmár csak a kék képernyőt írja ki minden 3D-s alaklmazás futtatása közben!
-
cajn
tag
válasz knorbert1992 #44659 üzenetére
de nem tudni mi a baja?
-
cajn
tag
válasz Cootermain #44662 üzenetére
akkor nem azt írná ki kék képernyőre hogy az illesztő programm végtelen ciklust ért el és leáll a probléma valószínű oka ati2.dvag exe. próbáljon meg újjabb ilesztő programot.
Ezt csinálta aHD3650 em is újra raktam SP3-ról SP2-re és megjavúl lehet ezt is azt kéne.Sokan mondták a tápot de az tuti nem lehet gond mert akkor újra indúlna a gép stb. -
BogyóBP
addikt
Szereztem egy VF900 as Zalman hűtőt a VGA-mra, 3870, és így a VGA alapjáraton 39 fokos, megterhelésre meg 70-71 (bár itt megterhelés alatt a Furmark progit értem nem egy játékot, játék talán nem húz rajta ekkorát,nemtudom). Ezek normális értékek? Ha nem akkor esetleg újrapasztázom mert a hűtő egyik lába menetszakadás miatt nem szorul rendesen (így kaptam már). Köszi a válaszokat
szerk: Ja és szereztem vadi új ramdisznókat is, azokat is felragasztgattam.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
cajn
tag
válasz knorbert1992 #44664 üzenetére
Újra raktam a gépet...De semmi úgyan úgy ha belépek egy játékbe vagy kidobja a VPU Recorvert vagy spontán elmegy a kép és olykor újraindúl. Mi lehet a gondja?
-
törölt tag
Sziasztok!
Nekem az a problémám, hogy a youtube videók "szétesnek", szétcsúsznak. Ezt úgy kell érteni, hogy csíkokra szakad és a csíkok egymáshoz képest késnek. Ezt régebben is csinálta de akkor csak alul egy csík "vált le". Az is idegesítő volt, de mostmár sok csík van össze vissza a videón és gyakorlatilag nézhetetlen. Olyan, mint amikor egy játékban nincs bekapcsolva a V'Sync. Lehet, hogy azért van mert nem bírja a videókártya? A kártya típusa: ATI Radeon HD 3850. A monitorom egy fullHD-s LG. Játékoknál már alap, hogy lejjebb veszem a felbontást különben fél óra után lefagy és az majdnem biztos, hogy a videókártya miatt van. Segítsetek légyszi! Lehet, hogy új kártyát kell vennem? -
cajn
tag
-
bolcsodal
addikt
hdsentinel nevű progit ismered? Az megmodja, hogy a vinyókkal baj van-e...
[link]Lehet érdemes lenne frissebb chipsetdrivert használni, mint a telepítőCD-n van. Nem ártana talán egy BIOS frissítés sem az alaplapon...
De ezek mind találgatások....gynaús, hogy akorábbi hybrid AGP-s VGA-val is ezeket a tüneteket produkálta...
[ Szerkesztve ]
They drew first blood....
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok! Van egy ötlet arra hogy a GPU-z legujabb verziója szerint, a GPU-m, 769Mhz, megterhelésre 770mhz re kerül fel. Az Everest 297mhz es jelenlegi clock ot ír, feltételezem ez valami energiagazdálkodási funkció. Nade..A GPU-Z default core clock blokkja viszont 776mhz et ir és a ram is 1 herczel nagyobb mint a current. Miez? Több huncutság van a VGA biosában? Ha valóban az alap 776mhz , akkor megterhelésre mért csak 769 en fut? Ha ráteszem az ATI overdrive ot akkor a kivánt értékre állitódik be. Hogy tudnám elérni az eredeti órajelet? esetleg Radeon Editorral szerkesszem a BIOS profilját, de melyik részét? Már belekukkantottam, a GPU-z vel lementett biosba, de nem mertem állitgatni benne semmit. Csak azt látom hogy legalább 7 egyéb clock funckció van beállitva. 0-7 ig
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
kriszbon
őstag
Amit linkeltem progit az mennyi bad sektort mutatott(ha lefuttattad egyáltalán)?
Ja és mindegyiket érdemes vele megnézni, de nem a gyorsteszttel.
Mod: (#44687) BogyóBP: Szerintem ne foglalkozz vele mert semmi jelentősége hogy 1-2 MHz-et téved a progi.[ Szerkesztve ]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
-
-
törölt tag
válasz bolcsodal #44693 üzenetére
Amikor belerakták az új tápot, megkértem őket, hogy picit tuningoljuk fel a gépet. Itt a lista:
Gigabyte GA-EP31-DS3L
Intel Pentium 2000/800 Dual Core 1MB E2180 Box
Brand 2GB/800 DDRII
Western Digital 500GB SATAII 8MB 7200rpm
Sapphire HD3870 512MB DDR3 PCI-E
Eurocase 400W 12CMFogalmam sincs milyen hűtésű a táp. Igazából nem értek ahhoz, hogy melyik márka a jó és, hogy mi hogyan működik. Tudom, hogy mi micsoda, mire jó meg hova kell dugni, de ennyi. Amúgy elég hülye vagyok a hardveres részéhez a gépnek.
-
-
cajn
tag
És a probléma forrása a gép szerint az :ati2dvag
Van egy oldal a microsoft oldalán erről idézem:"Ez a hiba akkor fordul elő, ha a videokártya végtelen ciklusba kerül, mialatt arra vár, hogy a videohardver üresjáratba lépjen. Ez azt jelezheti, hogy probléma van a videohardverrel, vagy hogy a videokártya nem tudja megfelelően beprogramozni a hardvert.
A Stop hibaüzenet olyan videokártya-illesztőprogramok esetén is jelentkezhet, amelyek nem egy valóságos hardvereszközt működtetnek. Az itt ismertetett Stop hibaüzenetet például a Symantec PCAnywhere program által használt virtuális videokártya-illesztőprogram is előidézheti. Ha a PCAnywhere program telepítve van azon a számítógépen, amelyen a hibaüzenet megjelenik, látogasson el a Symantec webhelyére és nézze meg, hogy van-e elérhető javítás a PCAnywhere telepített verziójához."
Tudja nekem valaki ezt értelmezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest