- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- OLED TV topic
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kris87
aktív tag
Hali!
Bios reset volt? Legfrissebb biost feltetted? pci-e freki 100-on megy? A pci-e x16 foglalaton kívül használsz másikat valamire? DDR2-vel és DDR3-mal is ez a helyzet? A te gépedben próbáltál másik vga-t? Intel INF alaplapi driverek fenntvannak? Vista/7 alatt/felett is ennyire gyenge?
üdv.
-
mrkyelo
csendes tag
Sziasztok!
Pénteken vettem egy Sapphire 3870-t gyári hűtéssel, most tesztelem, 1024x768-ban tökéletesen fut, de amint felteszem 1280x1024-be, a játékok zömében nem jeleníti meg rendesen a képet, sőt össze vissza rajzol minden hülyeséget. Legújabb Catalyst van fent. Mi a fene lehet ez??? El vagyok keseredve, mert kicsi pénzem van, félek hogy rászedtek csúnyául...ASUS P5W2D Premium-Intel d920 presscott 2,8-Radeon HD3870 // http://mrkyelo.mybrute.com
-
mrkyelo
csendes tag
Előtte X800GTO-m volt, de már nagyon harmatos volt. Ati honlapról szedtem le a drivert+CCC-t, 9.9-es. Csak 1 giga ramom van (533ddr2) ez lehet tényező? Colink 500-as táp sztem nem lehet gond ezzel.
Mondjuk mondasz valamit, elég lámán csináltam, GTO ki 3870 be, WIN felállt, új driver letölt, feltesz restart. Kellett volna először uninstallálnom a régi drivert? Nem tapasztalok semmilyen akadást meg ilyeneket minden okés, nagyot gyorsult a cucc, Death to Spies eddig csak lowon ment jól, de most fullon is szalad, de csak 1024-ben. 1280-on az egész mintha 8 bites színmélységben lenne, csúnya. Call of Juarez 2-ben pedig elindul a pálya, és kb 10-15 mp múlva mintha a sötét toronyból szóltak volna, hogy nem kell fény, a horizont felett teljesen sötét lesz, alatta jó de felette semmi sem látszik.
ASUS P5W2D Premium-Intel d920 presscott 2,8-Radeon HD3870 // http://mrkyelo.mybrute.com
-
mrkyelo
csendes tag
Amint hazaérek nyomatom. Eredetlieg 2900XT-t akartam, de ez 1500 pénzzel volt több, gondoltam bepróbálom, remélem nem lőttem bakot, jó kártyának tűnt, csak ez a referencia hűtés nagyon soványka, 70-80 fokos a GPU játék közben. Ez sok?
ASUS P5W2D Premium-Intel d920 presscott 2,8-Radeon HD3870 // http://mrkyelo.mybrute.com
-
mrkyelo
csendes tag
Okés, megpróbálok életet lehellni a kariba nagyobb felbontáson is, beleolvasgattam a topikba, van itt élet, jó lenne ide tartozni, de ehhez az kell, hogy valahogy rávegyem a karit 1280-ra. Everest szerint a monitornak bírni kellene még esetleg arra gondolok.
-
mrkyelo
csendes tag
Kaptam egy tippet, feltettem egy x-treme catalyst 8.8-at. Death to spies továbbra is szar, COD 2 most nem csinálja, de az Atitray kékhalállal be sem tölt. Viszont a Rivatuner megy, fant is tudom állítani. Mi a fene lehet?
-
mrkyelo
csendes tag
Sajnos nem, tiszta xp, valamint vista alatt is ez van. Egészen addig, ameddig nem kell elkezdenie renderelni a kártyának, addig jó, de amint nagyfelbontású számolást kell elindítani egyszerűen meghülyül, Dead Space+Vista+1280-nál egyszerűen kifagyott. Ilyet még nem láttam. Viszem vissza... RivaTuner OK, Atitray kékhalál.
-
bimbócska
csendes tag
válasz popey37 #43471 üzenetére
Én AC MX-2-es pasztát dolgoztam be a sünik alá... Féléve bírja így (bár az első két napban volt hogy lepotyogott egy-egy, de mostanra rászáradt)
Lehet, hogy fogok még szívni vele ha majd egyszer le kéne szedni őket, de szerintem ez a legegyszerűbb.(És igen. 5 napos, megválaszolt hozzászólásra reagáltam... )
-
Hoffer
őstag
Sziasztok!
Mik a tapasztalatok erről a kariról????:[link]
Sapphire 3870 DDR4 512MB!
Mennyire megbízható ez a darab, jobb vagy rosszabb mint a piros nyákos???
Köszi!Üdv.
-
mrkyelo
csendes tag
válasz Hoffer #43514 üzenetére
Én is pont ilyen kártyát vettem most, visszavittemaz eladónak, a hiba leírása fent, ki is cserélte egy másikra, de az is ugynolyan hibákat csinál. Kérdés: Coolink 500W/40A-es tápom van. Elképzelhető, hogy nem bírja kiszolgálni a videókártyát és azért hibázik? Dual core 2.8 procim van, ez elég sokat fogyaszt+a 3870 kb 200W+ 1 Samsunkg 200-as HDD+Lg Writer.Ennyi.
-
bimbócska
csendes tag
válasz Hoffer #43514 üzenetére
Szia!
Pont ilyenem van nekem is, elég hangos jószág, de egyébként meg vagyok vele elégedve...
(Hangja mondjuk már nem zavar, mert lecseréltem a hűtést kicsit nagyobbra)
Egyetlen gondom volt csak vele kétpines ventikábelt lehet csak rádugni, mert van egy szép kis műanyag hüvely neki /ezt én spec brutálisan lemészároltam egy késsel, így a garit megette /
üdv -
LamerGyuri
senior tag
válasz LamerGyuri #43436 üzenetére
A megoldás:minden külső teszt - másik lap,másik videókártya,másik memória,másik táp - azt igazolta,hogy minden cuccom fasza.Összerakva mégsem voltak hajlandóak együttműködni.
Így lecseréltem az MSI 875P Neo FIS2R lapomat egy Asus P4P800-ra.Láss csodát,minden zsír!
Fura egy cucc ez a HD3850...ui.:igen,vagy hatszor újratelepítettem,többfajta vinyóra,BIOS-ban a végén már szinte minden integrált cucc ki volt kapcsolva,monitorkábelcsere,hálózati kábel csere,vagy négyféle driver kipróbálva,tápon egyágon-különágon...még mielőtt valaki kérdezné
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
general
addikt
sziasztok!
bocs, hogy nem olvasom végig... most vettem 3850 AGP-t ddr3 512-vel, és eddig kizárólag nVidiám volt, ebből kifolyólag láma vagyok az Ati drivereihez! melyik Catalyst verzió lenne a legjobb a kártyához? az nVidiánál ti. az AGP-hez nem a legújabbak kellettek, ezért kérdem... most a gyári lemezen lévő 8.452 van fent, nem tudom, érdemes-e lecserélni újabbra... letisztítottam elvileg az nVidia maradékokat is Driver Sweperrel.
köszi!
-
sklopp
őstag
válasz general #43521 üzenetére
Nyugodtan felteheted a legfrissebb (9.9) drivert az ATI honlapról, nálam szintén agp-s 3850/512 ddr3 megy, semmi probléma vele, minden hibátlanul fut. Ha javasolhatom, külön tedd fel a drivert, és külön a Catalist Control Centert. A CCC letöltése előtt kiválaszthatod a magyar nyelvet.[link] Az AGP-s hotfix nélkül is hiba nélkül megy, legalábbis nálam.
[ Szerkesztve ]
-
Hoffer
őstag
Hali!
Szerintetek fel lehet rakni a 3870-esre a Zalman VF700-AlCu hűtőjét?? Mert az oldalukon ugyan nem írja, hogy jó lenne rá, de gondolom ez azért is lehet mert régebbi hűtő! De nekem ilyen volt a 7900GT-men és megnéztem és a lyukosztás stimmel! És mivel elég jó kis hűtő jó lenne felrakni rá!
Mi a véleményetek? Használ valaki ilyen hűtőt esetleg??
Köszi!Üdv.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Hoffer #43528 üzenetére
fel, de sztem oda már kevés lesz....
én annó a X1900XTX-emre akartam feltenni, és ink lehúztam a projektet a hőfokok miatthasználtam, még a 800GTO2-mön volt, és pöpecül hűtötte....! A régebbi Zalmanok jók, de a mostaniak elvannak árazva a tudásukhoz viszonyítva... sztem.....
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Hoffer
őstag
válasz - = Zk = - #43529 üzenetére
Hát igen... énis erre gondoltam, hogy lehet kevés lenne!
De akkor milyet ajánlasz, hogy ezt a harmatos refi hűtőt lecseréljem???
Ez azért elég jó lenne nem?:[link] -
- = Zk = -
félisten
válasz Hoffer #43530 üzenetére
mindenképpen Zalmant szeretnél?....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Hoffer
őstag
válasz - = Zk = - #43532 üzenetére
Nem, bármi szóba jöhet!!
-
popey37
addikt
na megkaptam az uj karimat gariból. / 3870X2 /
kiváncsi leszek mennyit tudTeló: +36302105384 SW 120/600
-
mrkyelo
csendes tag
Jótanácsaitokat megfogadva megnéztem a tápot, és az az ötletem támadt, hogy nem a gyári VGA csatit nyomom rá a karira, hanem a 4-lukasra tettem egy átalakítót és azt nyomattam bele, és láss csodát, nagyonnnnnnnnnn király lett minden, nem fagy nem hibázik, szááguld. KÖSZIKE!!!! Hogy miért, az még nem világos annyira, de a tápra az van írva, hogy a vga táp 12A-t nyomat, a 4 tűsben pedig 40A a max áramleadás. De nehogy már a 12A ne legyen elég a 3870-nek?
-
mrkyelo
csendes tag
-
Hoffer
őstag
Sziasztok!
Ugye, most az új kártyám ez a 3870! És ez ugye tudja a DX10-et! XP-re kell valamit feltenni plusszba hozzá ugy mint régen a DX9-et? És ha igen honnan kell leszedni??
Üdv.
-
mrkyelo
csendes tag
Az, hogy az élsimítást és egyéb 3d konfigurációt a CCC-ból állítom vagy a játékban lövöm be számít valamit? Vagy csak kényelmi szempontból jó( nem kell mindig állítgatni, a CCC kényszeríti az alkalmazást a hsználatára)?
-
mrkyelo
csendes tag
válasz sklopp #43544 üzenetére
Gyakorlatilag ha a CCC-ben 4x élsimítást válsztok - nem az alkalmazás állítja - akkor például bármelyik 3d-s alkalmazásnál 4x élsimítás lesz a default beállítás? Lehet azt le fel állítani a játékban, vagy fix 4x-es lesz?
Azért kérdezem, mert mások is használják a gépemet (játszanak rajta) és nem szeretném, ha kifektetnék.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Hoffer #43533 üzenetére
accelero S1-2.
zalmanok....pl.
de én olyat néznék, ami egybe hűti az egészet(vram+gpu)....
tudtommal 3870-re az accelerót nagyon dícsérik/ték...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
mrkyelo
csendes tag
válasz - = Zk = - #43547 üzenetére
Jól is néz ki. Akkor ezek hűtik a memóriákat is?
-
- = Zk = -
félisten
válasz mrkyelo #43548 üzenetére
közvetlenül nem. ragaszthatóborda segítségével, amire dolgozik a felettelevő venti....
sztem AC S1 vagy 2..rá 2 v 1db venti.. vagy a turbo modulok is jók..ez szabadon választott...nekem 4870-em van, én egy ilyet szeretnék építeni. De egyelőre nemkell...
(ésatöbbiek ilyenkor merre kószálnak?)
-
kriszbon
őstag
válasz - = Zk = - #43549 üzenetére
Hát őőő.. baromi randa szerintem, ráadásul két db kicsi ventit rakni rá amik valószínü hogy üvöltenek mint az állat (fix 12v.) Inkább 1 nagyot alacsony fordulaton aztán kész Ez cirka 4 slotos, az én házamba a venti az aljához érne simán
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest