Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DigitXT

    félisten

    Jah, most jut eszembe, hogy a 2001SE (ezt ugye nem érinti a fix:K) is elindult, csak nem vártam meg, míg lefut, mert
    1) procilimitált sz*r (természetesen mai mércével nézve)
    2) Barátnőm már aludt, és nem akartam "felciripeltetni":D
    3) úgy látszott a nyitó jelenetben, hogy valamivel lassabb (!), mint az X1950XT-AGP-m, és ez alapból frusztrált volna:D (De ezzel kapcsolatban lásd 1!:DDD)

    Lassan "kikupálódok" ebből a HD3850 témából: köszi mindenkinek a válaszokat, jövő héten jelentkezem.:)) Remélem jobb (ill. mérhető) eredményekkel.:K (Visszaolvasva most látom, hogy nem írtam, hogy egy ASRock 4CoreDual-SATA2-t nyúzok Quad procival:DDD: így lehetséges, hogy X1950XT-AGP, VS HD3850 PCI-E is dohoghat benne gond nélkül.:R) Mondjuk a mérhetőség megint jó kérdés: van aki arra kíváncsi, hogy mennyire fogja vissza a 4xPCIE a karit, én meg csak itt bővítgetem a gépemet, és látom, hogy számomra megfelelő eredményeket produkál. Viszont én is kíváncsi leszek, vmi hátrány tuti lesz ebből is, ráadásul a quad is underclockolva van a lap által a (DDR1) ramjaimmal egyetemben.

    (Ha viszont veszek pl. DDR2-t is, akkor már ott leszek, hogy erősen elgondolkodhatok, hogy összerakjam-e kb. az előző gépem "másodlagosnak", vagy ezzel az "átmeneti" lappal inkább, és mondjuk egy olcsó C2D-vel, ide a "fő gépbe" meg már teljes értékű lapot a Quad alá, és tuning is mehet, PCIEx16, stb.:F)

Új hozzászólás Aktív témák