- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
S4T
csendes tag
Valaki írna hasonló géppel valamilyen teszt eredményt, mint az aláírásomban szereplő összeállítás? Kíváncsi lennék úgy szerepele a kártyám ahogy kell! -
S4T
csendes tag
Szerintetek sokat dobna a sebességen a ha jelenlegi alaplapot és procit cserélném a követlező alaplapok közül valamelyikre: ASROCK CONROE865PE vagy ASROCK 4CoreDual-VSTA és kerülne bele egy ilyen: INTEL P4 945 3.4GHz 2x2MB 775 BOX vagy esetleg INTEL Core2 Duo E6300 1,86GHz 775 BOX
Az alaplep és a procik közül melyik a jobb szerintetek?
Egyenlőre maradna az 1GB 400mhz ram és a vga meg még soká tehát marad az AGP!
Esetleg ha valakinek lenne hasonló gépje az valami tesztet írhatna!
Előre is köszönöm a segítséget! -
S4T
csendes tag
Segítsetek!
Lehet nem jó helyre írom de szerintem a vga kártya okozza a fagyásokat, 5 játékból 4 megfagy inditás után kb 2-10 percen belül! Ez kb 2 hete folyik mikor alaplapot procit és memóriát cseréltem, ez előtt minden rendben volt fagyások nélkül. Már próbáltam több féle drivert, frissen installált XP, áprilisi DirectX de most kifogytam az ötletekből. 3D Mark05 lefut minden gond nélkül és 9000 körüli pontokat kapok.
Segítsetek mi lehet a gond? -
S4T
csendes tag
Próbáltam már több féle Drivert kezdeve a gyári MSI-től a kölnböző ATI verziókon át 7.2 7.3 7.4 mosta a legutóbbi vant fent és semmi más nincs mellé telepítve csak a driver. De a helyzet változatlan! Látom hasonló géped van mint nekem ha a procid nincs húzva mennyi a 3D Mark05 eredményed?
-
S4T
csendes tag
Memtest86 sikeresen lefutott és semmi hibát nem talált! Akkor egyre jobban gyanakszom a tápra! ha vna még ötletetek írjatok!
Köszi az eddigieket is! -
S4T
csendes tag
Sikerült meglelnem a fagyások okát, ami nem más volt minat a BIOS-ban AGP Voltage: Auto-ról Normal-ra való átálítása után minden rendben semmi fagyás!
Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs