- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Procik közül mindenképpen C2D, de az ötletet, hogy e mellé egy ilyen hybrid AGPs lapot vegyél, háát. Én a helyedben eladnám az egész cuccot és vennék egy Giga965P S3 lapot, E4300al, 1GB DDR667el és egy PCIeX 1950est, ha már nagyon megtetszett.
Az E4300as ebben a környezetben megy 3GHzet ez ~100%.
És a jövőben e mellé még nyugodtan beűjíthatsz egy 8800GTSt is akár, elég lesz hozzá. -
Djuree
félisten
ha ez előtt minden rendben volt, és nem nyúltál a vga-hoz akkor nem a vga a baj.
tápod milyen? én a tápra vagy a memókra gyanaxom. a memókon futass memtest-et.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
pajinka
tag
Tápod milyen? Nem látom a konfigodnál... Azon kívül lehet még a mem is, próbáld meg szépen egyesével kizárni őket: kiveszel egy rammodult és csak a másikkal teszteled, aztán fordítva. Ha az alaplapod integrált vidkártyás, azzal egyszerűen megoldható a videókari hibájának kizárása is, ha nem meg kellene kérned egy haverod, akinek van működő kártyája hogy próbáljátok meg azt a te gépedben, a tiédezt meg az övében. Ha ez még mindig nem nyert, marad a táp - azt viszont mindenképp cseréld le, ne várd meg míg leég, mint a barátnőmé ...
[Szerkesztve]♫ Trying hard now, it's so hard now, getting strong now, won't be long now... B.É.R.CS.A.R.O-V.
-
Pfff. AGP-s kártyád van? Direkt megnéztem a konfigod, PCIe-re tippeltem. AGP-nél még érdemes próbálkozni a fast writes ki (vagy éppen be) kapcsolásával, ill. a VPU recovery kikapcsolásával is. De ha már jó, akkor király.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake