- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
muxi-muxi
senior tag
válasz Mr_Vercetti #3293 üzenetére
Voltmodot adtál neki? Hogy ráncigáltad fel a ramokat?
Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...
-
Lalaboy
őstag
A hetvegen kicserelem a tapomat olyanra, ami mar elbirja az X1800XT-t, es a proci 150-170W-os tuningolt fogyasztasat. A tap a videokartya fele a 28A/336W, az alaplapfele +3.3V/28A, +5V/52A es 260W-ig terhelheto! Gondolom elgordul az akadaly a videokari es a proci tuningolasanak utjabol.
-
arpi6k
addikt
-
arpi6k
addikt
válasz Mr_Vercetti #3309 üzenetére
Szerintem szólj neki msn-en. Tuti hogy cserélni fog. Bár az ővén a hűtő le lett cserélve, de nem hiszem hogy zavarni fogja. Mennyit kell dobnod a 7900GT-re?
Intel & ATI
-
arpi6k
addikt
válasz Mr_Vercetti #3311 üzenetére
Hol veszed? Én is nagyon gondolkodom a cserén, csak én maradnék ATI-nál.
Intel & ATI
-
BobChemistry
őstag
milyen árkategóriában lehet hozzájutni manapság egy x1800xl-hez?
Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
-
Boglya
senior tag
válasz BobChemistry #3314 üzenetére
Attól függ hol veszed. Itt van egy link ami elég sok bolt árait tartalmazza:[link].
-
Boglya
senior tag
Tényleg, tudja valaki, hogy mi az az x1800rx? Merthogy a club3d-nél ilyen is van.
-
Xelo
addikt
halisztok! kevesebb mitn 2 hónap, és asszem egy ilyen x1800xt lesz a választottam.. gondolom addigra még nem fog eltünni, mert még x8as sorozatot is tömegével lehet kapni... MSI 512MB-os lesz a gyöngyszem... miért is? jó visszajelzések, gyönyörü a doboz és a hütőn a matrica.. de tleg, sokkal jobban tetszik mint a sapphire és egyéb társaik... gondolom teljesitményben nincs semmi külömbség... de tleg... már nagyon várom!
[link] -
arpi6k
addikt
válasz BobChemistry #3314 üzenetére
Érdemes körülnézni itt a hardver piacon, mert nagyon jó vételeket lehet kifogni.
Intel & ATI
-
muxi-muxi
senior tag
válasz Mr_Vercetti #3307 üzenetére
Ezt a cserét jól beszoptuk Azóta meg ugye az én ramom is megy 1200-n...
Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...
-
hitman,
őstag
Régen én is a kinézetre mentem és vitatkoznék veled mert szerintem (annak elenére,hogy szerintem az MSI gyártya a legjobb vga-t) a Sapphire x1800xt jobban néz ki mint az MSI
sőt még a doboza is szebb.
Én két hete vettem vga-t x1800xt vs. 7900gt között vaciláltam de végűl 7900gt lett belőle és most már tudom,hogy jól döntöttem 512mb ide vagy oda!!!Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
Zsolty
tag
na, most a cikk miatt gondolkodom nagyobb procin.
érdemes az x1800xt-m mellé 3700+ vagy 4000+ procit venni a 35000+ helyett, vagy bőven elég neki ez.
[Szerkesztve] -
Lalaboy
őstag
En az Oblivionnal mertem fel az X1800XT-m kepessegeit es arra a megallapitasra jutottam, hogy sajnos a videokari a szuk keresztmetszet, nem pedig a processzor. A magok terhelese jatek kozben 60-60% volt, a videokartya pedig 30FPS-el szaguldott jatek kozben 2 giga memoriaval a feneke alatt! (igaz 1280x1024-be, HDR be) Velemenyem szerint elegendo a 3500+-os proci, foleg ha huzni is lehet rajta. Az uj jatekok elsosorban a videokarit nyuzzak, ellenben a regebbieknel pl. DOOM3, QUAKE4 sokat szamit a processzor teljesitmenye.
-
gege71.hu
addikt
Ha választanotok kéne melyikre váltanátok le az x1800xt 512-eseeket?
X1900xtx (MSI vagy Gigabyte)
vagy
7900gtx?(Nvidia Referencia vagy Club3d)
Minimál ráköltéssel lehet módom mindketőre a jövő héten. Árban kb egyeznek.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
gege71.hu
addikt
válasz deicide #3328 üzenetére
én is ATi-ra hajlok, de ezzel csak megerősítetek Na meg a jövőre tekintettel van némi plusz tartaléka is az xtx-nek. Egyedül a fogyasztása aggasztó picit na meg a melegedése.
Bár tökmind1 egy 550-es Noiseblocker táp a mostani konfigom is bőven kiszolgálja...hűtésnek meg kap egy vf900-as Zalmant..az halkabb annál a fostaliga gyári hűtőnél
[Szerkesztve] -
Xelo
addikt
kimondta hogy ezekre megyek? ha másban nem is, videokarikban otthon vagyok, szal nem doboz miatt veszek cuccot.. jahh és giga sokkal rondább... (meg drágább...) a sapphire féle ufócska meg nem tetszik.. ha 1árban vannak akkor had vegyem már azt ami szebb 7900gtből meg 80ból 5 rossz, ha amerikában veszem és kifogok egy szutykot akkro szoptam.. mert nem lehet becserélni, se videokarim se pénzem nem lesz.. az atikkal meg nehezebb befürödni.. (nem nem kitalálom..)
-
Boglya
senior tag
-
hitman,
őstag
Létszi írjátok már le kinek hány pontot ér el az x1800xt 512mb-os karesze a 3dmark 06-ban.
Alapon meg húzva.
Köszike.Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
Xelo
addikt
hmm... vaj ha 2 hónap mulva mek az USAba, még mindig kaphatóak lesznek az x1800xt-k? meg befér-e a házamba? Aerocool Aeroengine Jr. Hajhajj... de még vmi jófajta 7900gt is benne lehet a pakliban.. pl ASUS 7900GT-TOP...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest