- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Androidos fejegységek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
válasz Sirandrish #3049 üzenetére
Remélem egy hét alatt kiderűl milyen lesz a táp!
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Zsolty
tag
valaki nem nézte még meg milyen ramok vannak az xt-n?
nem akarom leszedni a ventit.
thx -
-
Froclee
őstag
Van már vkinek ilyen karija? (naon durva lehet)
-
-
SzlobiG
félisten
válasz Gaboman #3058 üzenetére
Resolution: 1024×768
Demo: guru5.demo
Quality: Ultra
Aspect Ratio: [4:3]
Antialiasing: None
Anisotrophic filtering: None
Symmetric MultiProcessing (SMP) enabled
Score = 114.3 FPS
Hát ez érdekes alig van különbség itt is meg az érdekes, hogy szűrük levétele után meg a felbontés csökkenése után csak ennyivel lett több az fps. -
Sirandrish
legenda
-
deicide
veterán
válasz Gaboman #3065 üzenetére
FEAR ugyanezekkel a paraméterekkel:
min: 59fps, átlag: 114fps, max: 295fps
Quake4
Resolution: 1280×768 (HD WideScreen)
Demo: guru5.demo
Quality: Ultra
Aspect Ratio: [16:9]
Antialiasing: 4×
Anisotrophic filtering: 16×
Symmetric MultiProcessing (SMP) enabled
Score = 102.7 FPSLive fast - On high - Repentless - Let it ride
-
Gaboman
nagyúr
-
Sirandrish
legenda
jóéjt minden kedves fulloskártya tulajnak) és persz azoknak is akiknek gagyi karijuk van..mint pl nekem
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Gaboman
nagyúr
Jó reggelt mindenkinek!
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Sirandrish
legenda
Jah és Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
arpi6k
addikt
Látom elég sok az értelmes hozzászólás.
Intel & ATI
-
Gaboman
nagyúr
Amúgy azt ki tudja hogy az 1800XT 512 milyen ns-es ramok vannak?
Én úgy tudom hogy 1.26ns-van rajta,de ebben nem vagyok 100%-osan biztos!
A hűtőt meg nem akarom csak ezért leszedni!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Lalaboy
őstag
Megjott a Zalman VF900-as huto! Az elso meglepetes akkor ert, amikor kezbevettem, mert a gyari hutohoz kepest szinte torekenynek tunik! A masodik a felszerelese, ami meglepoen konnyen es gyorsan vegbement. A harmadik, a gep bekapcsolasakor elmaradt a megszokott indul a repulo szindroma. Teljes fordulaton hajtom, igy is tulkiabaljak a haz hutoventillatorai. A huto kidolgozasa remek, a polirozas a huto aljan olyan, hogy borotvalkozni lehetne benne. A gyari memoriahutokkel nagyon kell vigyazni, mert egy picit erosebb mozdulatra a beszereleskor leesnek. Igaz irtak is a leirasaban, hogy 24 ora alatt 90%-ra kot meg, de ki tudna ezt kivarni? A lenyeg a teljesitmenye! Az X1800XT 512Mb-t nem huztam, mindent gyari frekin mertem a Catalyst es az ATI Tray Tools v1.0.5.880 RC segitsegevel.
Gyari huto GPU: 63C 77C
VF900 GPU: 47C 60C
Megneztem a ramok tipusat is Samsung K4J52324QC-BJ12
Lehet, hogy az elejet elneztem, mert nagyitoval alig lehet kiolvasni!
Tud ezekrol valaki informalni? Jok a ramok, vagy antituningok?
[Szerkesztve] -
Gaboman
nagyúr
válasz Lalaboy #3091 üzenetére
A legegyerübb ha kipróbálod!
Most már megvan hozzá a jó kis hűtő,lehet emelni neki a frekiket,és a mhz-eket is emelheted!
Ki fog derűlni mit tudnak a memcsik és a mag is!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Lalaboy
őstag
Megtalaltam a memoria specifikacioit. A BJ12-es vegzodesueknek 800Mhz a gyari specifikacioja. A BJ11-eseknek 900Mhz. Hat ezert fagyott ki nekem a 3DMark06!
A lenyeg, hogy a huto kitunoen szuperal!
A memoria linkje:[link] -
Lalaboy
őstag
válasz Gaboman #3094 üzenetére
Igen 800-asok, mint a link mutatja! De azt a dolgot nem ertem, hogy gyarilag 2V a memoria es az IO feszultsege de az OverLocker szerint ezek az ertekek 1.8V-osak. A mag 1.3V-ot kap a progi szerint. Szerintem a Gigabyte alulmeretezte a feszeket. Nalad mekkora feszen megy a mag?
[Szerkesztve] -
Lalaboy
őstag
válasz Gaboman #3096 üzenetére
Talaltam meg infot a ramrol! A 12-es vegzodesuek 1.25ns(800Mhz) a 11-esek 1.1ns(900Mhz)
Valoszinunek tartom, hogy a gyorsabbik 11-es kerul az 1900-asokra, de ebben nem vagyok biztos, mert lattam tesztet X1800XT-rol, ahol a GPU 1.5V-al 740Mhz-t, a memoriaja 2.0v, IO 2.2V-on 920Mhz-t ment. De az is lehet, hogy azon a tipuson a BJ 11-es szeria volt. -
Gaboman
nagyúr
válasz Lalaboy #3095 üzenetére
Próbáld tunningólni kiderűl mit bírnak!
Elöször fesz emelés nélkűl csináld,mindig csak egy valamit kezdj el emelni PL:mag órajele!
Amikor annak megvan a max amit még hiba nélkűl megy csak utána kezd el a mem-et emelni,így könnyebb kiszűrni hogy melyiknek hol a vége!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honda topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest