Új hozzászólás Aktív témák
-
Raidon
őstag
Sziasztok! Most csereltem le a 955 BE omet egy i5 3570k-s procira MSI 6850 PE OC van,lesz mellette
Szerintetek lesz erezheto kulonbseg vgy kesobb erdemes lesz cserelnem videokartyat is?"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
Raidon
őstag
válasz RetepNyaraB #25654 üzenetére
Esetleg mit tudnatok javasolni olyan keretek kozott ha ezt a kartyat mondjuk eladnam es kevesebb raforditassal kijonne vmi? BATTLEFIELD 3 ra kell inkabb meg majd esetleg crysis 3
"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
Hopo82
tag
Valaki tudna segíteni h itt a vga hibára lehet gondolni h ilyet csinál?
ilyet csinál game közben villognak a textúrák ha kicsit bemelegszik akkor jobban is szokta csinálni.Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása...
-
Hopo82
tag
válasz F_Zolee #25658 üzenetére
Driver gond? anno ha ilyen villogást láttam képen ott azt írták h az a vga ram hibája vagy mi. legújabb driver van fent, meg már jó pár drivert kipróbáltam még a gyártó honlapjáról is.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása...
-
-
-
MongolZ
addikt
Hali!
Van egy Sapphire 6870-es kártyám, ref hűtős. Átköltöztettem a gépet és feltűnt, hogy milyen hangos terhelés alatt a gép, úgyhogy ránéztem GPU-Z-vel a GPU hőmérsékletére terhelés alatt és kijött, hogy 80 fok körül mozog... mivel nem egy mostani kártya, ezért újrapasztáztam, így sikerült letornászni 70 fokra, viszont úgy 2-3 hónap elteltével megint 80-85 fokon üzemel a kártya terhelés alatt. Van valami tippetek, hogy mihez kezdjek?
Jah, semmi tuning.
[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
válasz MongolZ #25669 üzenetére
A ref hűtés nem igazán hatékony egyrészt. Másrészt talan szűk lehet a házad és nem kap elég levegőt. A 10 fokos csökkenést újrapasztától muszáj kétkedve fogadnom... Ezek két éves kártyák, eleve nem kellene még hozzájuk nyúlni (úgy értem nem öreg a cucc, de mindenki úgy lehelgeti ahogy neki teccik )
Nincs rajta másik monitor, amitől pörög?"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
janihunk
senior tag
Akadt egy problémám a Giga 6850-emel. GTA 4 közben rendre előfordul az hogy szétesik a kép rózsaszín lesz majd elsötétül és újra jó. Egy másodperc az egész nem áll le a játék tőle. És kb 45 percenként ismétli viszont akkor már csak elmegy a kép és visszajön. Más játék alatt nem volt még hiba. OC nincs rajta GTA4 nél. Memória hiba lehet? Mit csináljak vele?
Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66
-
ertt
tag
válasz Alister71 #13253 üzenetére
Hatalmas köszönet Lord Vader-nek,segítségével valóban 5mp-alatt elvégeztem a bios-cserét.
Újraindítás után, CCC-t állítsd alaphelyzetbe mondotta,és minden szép lett.
Üdv:ertt ...............+36709467213.......................... http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=ertt
-
szinimini
senior tag
Sziasztok
Mit szólnátok ahhoz ha ezt a kártyát venném meg ASUS HD6950 DirectCUII 2GB használtan ,garral és egy Asus EAH6870et váltana.
köszi
-
MongolZ
addikt
válasz RetepNyaraB #25672 üzenetére
Köszi a választ.
A szellőzéssel szerintem nem lehet probléma, Aerocool S9 Pro házam van, az oldalin kívül 1-1 ventivel elöl-hátul.
De, két monitor van rajta. Terheletlenül visszaveszi a frekiket, ~55 fokot még a GPU-Z.
Szóval azt mondod ennyit bír a ref hűtő és csoda, hogy eddig nem tűnt föl? -
szinimini
senior tag
válasz csucsbicep #25676 üzenetére
Köszi, akkor még inkább gyűjtök hozzá amúgy 43k ba árulják,de a kolléga szerint nem éri meg ennyiért, igazából én amennyit megér annyiért adnám el a kártyám ( 35k ) ,de nem hinném ,hogy eladják annyiért.
Akkor körbe nézek a 7-es szériában. Remélem találok egyet jó áron.Köszi a helpet
-
szinimini
senior tag
válasz csucsbicep #25681 üzenetére
akkor remélem kifogok egy jó 7850-est
-
Valkűr
addikt
válasz szinimini #25682 üzenetére
Egy kérdés..Akinek van 7850 vagy 7870. Az lenne a kérdés, hogy ezeken nem úhy működik a HDMI kimenet mint a régebbi VGA kártyákon? A 6850 esetében Realtek HDMI audio volt a megfelelő, itt a 7850 esetében ez nem működik, azt irja nincs csatlakoztatva. Az erősitőmet látja a HDMI kábelen keresztül, és annak a tipusát irja be. Ez igy normális?
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
RetepNyaraB
veterán
válasz MongolZ #25679 üzenetére
Azért az sok mindenképp terheletlenül, HA az órajeleket visszaveszi. A RAM-ot is? Azt nem szokta és akkor ezért forró. A feszültséget visszaveszi terheletlenül 1V alá?
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
keke69
őstag
Sziasztok!
A novemberi catalyst meddig késik?
Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
keke69
őstag
válasz Alister71 #25686 üzenetére
Köszönöm,de béta verziót nem használok mert már jártam vele pórul.De nem a hónap végén szokták kiadni a véglegest,vagy hogy is van ez?
Blaise: Köszönöm nem tudtam,valami konkrétabbat tudsz mondani?
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
keke69
őstag
válasz Alister71 #25689 üzenetére
Gondoltam nem fárasztalak tovább de muszáj lesz mert sem Abut sem a híreit nem találom.Kérlek világosíts fel légyszives!
Köszi már megkaptam a linket!
Természetesen a küldőnek is köszi![ Szerkesztve ]
-
MongolZ
addikt
válasz RetepNyaraB #25684 üzenetére
Ezt most passzolom, otthon majd megnézem, szerintem vissza kellene, hogy vegye.
-
ertt
tag
válasz keke69 #25687 üzenetére
Volt egy kis időm az előbb,leteszteltem mindkét drivert (12.10 ,és 12.11 béta)6850-es kártyán.
Játék alatt jó mindkettő,Vantage és 3DMark11-ben 200pontal többet hozott a béta.Viszont bétával volt eddig két gpu recovery,mindkettő yotube nézés alatt.Részemről béta törölve.Üdv:ertt ...............+36709467213.......................... http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=ertt
-
ertt
tag
Költség hatékony hűtés,Zalman VF1000,két amd procíhűtőről megmaradt 0km-es ventivel,alaplap biossal szabályozva 1500-3300 rpm között.3DMark tesztek alatt 45 fok,Furmark 52 fok,22 fokos szobában mérve,jól szellőző házban.
Üdv:ertt ...............+36709467213.......................... http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=ertt
-
ertt
tag
válasz F_Zolee #25695 üzenetére
Azonos körülmények között szerettem volna a két tesztet lefuttatni.Húsz percel korábban,ugyanez gyári hűtéssel 67 fokon futott le.Teljes képernyős módban 3 fokkal kaptam magasabb értéket.Teljesen elégedett voltam a gyári hűtéssel is,csak szeretném megőrizni az utódoknak.
-
MongolZ
addikt
válasz RetepNyaraB #25684 üzenetére
Igazad volt, lekapcsoltam a másik monitort és így visszaveszi a memória órajelét is. Máris 40 foknál vagyok Köszi a tippet.
-
Raidon
őstag
MSI 6850 et mennyire lehet huzni? Cyclone pe oc a katya
"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
belinho
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest