-
PROHARDVER!
ATi Radeon HD 5750 / 5770 / 6750 / 6770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
A shapphire vapor x es 5770 256 bites memvezérlőval van ellátva?
ez komoly???? úgytudom csak 128 asok vannak 5770 be"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
lsc
nagyúr
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
-
lsc
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #9860 üzenetére
Én itt [link] 128 bitet látok, talán 5870-et néztél.
Az élet kegyetlen .
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
csak jól emlékeztem rá
nem kötekedés de:
http://www.sapphirehelper.com/index.php?products=38termék specifikációk, és tessék lássék
szép álom lenne ha 256 os lenne... gddr5 memekkel száguldana
[ Szerkesztve ]
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Taifa Díaz
őstag
válasz SzlobiG #9864 üzenetére
Én viszont csak jókat tudok mondani az Asus EAH5770 CuCore kártyámról. Nemhogy bírja a gyári 850 MHz-es órajelet, de még 970 MHz-en sem láttam semmi hibát! Itt jön elő az, hogy tisztára lutri néha az egész vga piac
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
lsc
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #9862 üzenetére
Tévedtek, ennyi. Lehet látni nem egyszer nagyobb hülyeségeket is .
Az élet kegyetlen .
-
whatnot
őstag
Mi az 5770 alapfesze? (Asus 5770 Cucore)
-
kungzi
veterán
sziasztok
szerintetek a referencia hűtős msi 5770 rosszabb, mint azok a kártyák, amiken ezek a pici hűtések vannak? Vagy azok a pici hűtések a jobbak? Kérlek segítsetek, mert nem tudom melyiket vegyem.
köszi
-
cvn69
tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #9860 üzenetére
Ebből pert nem nyernél, mivel nem hivatalos oldal, szerintem. Egyszerű cseh weboldal, ami még magyar és lengyel nyevlű is.
Ha a hivatalos oldalon írnák el, már sanszosabb lehetne."Tévedni emberi dolog! Na de, hogy velem is megeshet... ?!?"
-
Gusztáv
addikt
Sziasztok, múlt héten én is beléptem a HD5770 tulajok táborába . Ha valaki most akar ilyen karit venni, akkor ajánlani tudom a Powercolor HD5770 PCS 1GB verzióját. Most kb a legolcsóbb HD5770, halk és hatékony a hűtése (2D-ben hangtalan, furmark alatt 72fok és 60% pörög a venti) és adnak hozzá Dirt2-t ajándékba. Az órajel visszavétel is gond nélkül működik vele.
És amikkel én játszom, ott bőven elég a teljesítménye Full HD-ra is, mondjuk ez nem gyártó függő.
[ Szerkesztve ]
Laci
-
whatnot
őstag
válasz Taifa Díaz #9874 üzenetére
Smart Doctor factory default 1,2Vra állítja...
-
cvn69
tag
válasz Gusztáv #9873 üzenetére
A Sapphire-t 40-ért vettem, 3 év garival, ami nekem többet ér a +25MHz-nél.
Nekem 74°C-ig ment, 2964 ponttal a furmark. A venti fodszámot hol nézted? Nálem nem tudom mennyi, de hagtalan volt.
Én parasztvakításnak tartom ennél a kártyánál ezt a kis gyári OC-t. Azt bármelyik 5770-es tudja gond nélkül, sőt! A Hawk hűtése meg többre enged következtetni.
A játék meg beszerezhető.[ Szerkesztve ]
"Tévedni emberi dolog! Na de, hogy velem is megeshet... ?!?"
-
Gusztáv
addikt
Szia,
Ahol én szoktam vásárolni (bejáratott bolt, csak jó tapasztalataim vannak velük), ott a Sapphire drágább volt. Amikor nézegettem az árakat 40 alatt nem nagyon volt más kártya. A +25Mhz fel sincs tüntetve a dobozon, szóval nem hinném hogy a gyártó ezzel akarja kábítani a vevőket. Az MSI Hawk nekem is tetszett, de nehéz beszerezni, ahol volt ott 10e drágább, ennyit nekem nem ér meg.
A játék meg plusz meglepi volt, csak otthon néztem, hogy van benne kupon, meg a dobozon is volt matrica. Az előző kártyámhoz az első részt adták, bontatlanul hever valamelyik fiókban, annyira nem mozgat meg az a játék. De azért mindenképp értéknövelő dolognak gondolom függetlenül attól hogy én is be tudnám szerezni alternatív módon.
A fordulatszámot meg MSI Afterburnerrel nézem.
Laci
-
hunscraft
csendes tag
Sziasztok.
Végre megvan az új gépem a 5770-essel. Gigás "batmobilos" kártya.
Eddig nem volt semmilyen problémám vele leszámítva, hogy a terhelt kártya elég hangosan morgot játékok közben. De gondolom ez természetes mert kell a hűtés neki, hogy megjelenítsen Full HD-ban.Most viszont amikor csak simán Windows-t használok szintén hangos mintha valami iszonyatosan terhelné. De lehet, hogy csak a ventilátor csapágyazása ment tönkre?
A gép még csak 1 hónapja van nálam szóval garis ezért nemigazán szeretném én magam megbontani ezért tippelek a videókari hűtésére. Lehet ezt a "batmobil" hűtést lecserélni valami normálisabra vagy ez épp elegendő.
Cata 10.2 van fenn és nem igazán engedi az overdrive-nál emelni a frekvenciát és a ventilátor fordulatszámát. Kell valami extra progi vagy extra regedites bejegyzés, hogy működjön?
Kérlek akinek volt hasonló tapasztalata írjon.
U.I.: visszavinni vagy nem visszavinni ez itt a kérdés.
Core i5-750 2,66GHz, Gigabyte GA-P55-UD3, Kingston DDR3 4GB, Gigabyte HD5770
-
whatnot
őstag
válasz speedernet #9882 üzenetére
MSAA 4x mellett milyen? Fps adatokat is megköszönném.
-
whatnot
őstag
válasz speedernet #9885 üzenetére
Na, az úgy már korrekt. Úgy tűnik, nekem a Furmark nem akarja kikapcsolni az MSAA-t, hiába választom ki, hogy ne használja. Aggodalmaim megszűntek akkor, kösz az infot
925/1250-en húzva 1609 nekem 1280x1024, MSAA 4x, 60s beállításokkal. -
toldy
őstag
Nem tudjátok ebben az
inkább nem jellemzemmilyen országban beszerezhető valahol MSI 5770 Hawk normális áron?Az élet nem habostorta.
-
cvn69
tag
válasz whatnot #9878 üzenetére
Alapbeállításon, full screen. A kártya sincs húzva.
1280x1024
MSAA none = 2963 p, 75°C
MSAA 4X = 1533 p, 68°C.
MSAA 8X = 1015 p. 66°C
-----------------------------------
1920x1080
MSAA none = 2721 p, 81°C
MSAA 4X = 1409 p, 70°C
MSAA 8X = 941 p, 68°CCsak nekem furcsa, hogy minél nagyobb a MSAA, annál kissebb a hőtermelés? Esetleg, a kisebb teljesítmény miatt nem dolgozik annyit? De ez, nem tűnik logikusnak.
[ Szerkesztve ]
"Tévedni emberi dolog! Na de, hogy velem is megeshet... ?!?"
-
whatnot
őstag
Ahol készleten tartanak (már ha van ilyen), ott biztos drágább, hiszen a készleten tartást meg kell fizetni.
Ha olcsón szeretnéd, akkor bizony megrendeléstől kezdve pár napot biztos várnod kell. Gondold át, hogy megéri-e.
Én pl. monitorra vártam pár napot, spóroltam vele 4400Ft-ot, mert ahol készleten volt, ott annyival többe került volna.
Itt azt mondják, 2-5 napon belül meglesz és 45k alatt.
[link] -
whatnot
őstag
No, csináltam két stabilitást.
Mindkettő 1280x1024, MSAA 4x (majd csinálok 8x-ost, ha engedi a furmark), 850/1200 alapórajelekkel.1. 0,95V: 72fok
2. 1,15V: 69fokHm, azt hittem, az alacsonyabb fesz adja majd az alacsonyabb hőt. (Ez üresjáraton persze igaz is.)
szerk.: nem tudom megnézni MSAA 8x beállítással. A Furmark egyszerűen nem hajlandó 4x-esen kívül mással tesztelni.
[ Szerkesztve ]
-
Nova96
őstag
Üdv gépet fogok venni videokari 5770 de meiket érdemes venni?
-
GAbre
veterán
Üdv!
Kérdezném,h ati eyefinity "cuccot" úgy lehet használni,ahogy a kimenetek engedik?
Tehát ha van rajta 1 dvi,és 2 hdmi,akkor csak olyanfajta monitorokat lehet rárakni?
És legalább 3 minitor kell hozzá?Avatar
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest